Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vişne Cafe logo Çalışması

bilaloz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bilaloz.com
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Şimdiden sağolun.

visne.jpg

Benzer konular

sha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hepsi birbirinden güzel ama 2 numara benim gözüme daha hos geldi... ben grafiker degilim ama sonucta tüketiciyim.. birde grafikerler arkadaslarin degerlendirmelerini dikkate al.. emegine saglik...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
1. logo göze hoş geliyor. Fakat kafe yazısı vişne yazısının zeminine binmiş biraz aşağı almanız gerekiyor. Aynı sorun 8. nolu logodada var. Elinize sağlık...

hayalzamanı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hepsi birbirine benziyor 2 numara biraz daha iyi gibi. Kolay gelisin

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Bende 1 numarayı beğendim.Fatoş hanıma aynen katılıyorum.Elinize sağlık

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1 ve 2 üzerinde yoğunlaşılabilinir diye düşünüyorum.

1. çalışmada vişneyi sap kısmın sabit tutup biraz daha et yuvarlağını genişletmeniz algıya dahada kolaylaştırabilir. Ayrıca vişne yazısındaki dikdörtgen alanını biraz daha genişletmelisiniz çünkü register sıkışmış durumda.

2. çalışmanızda vişnenin üstteki gri alanı, alttada hem gri hem bordo alanı cıkartırsanız daha sade ve göz alıcı olacağını düşünüyorum.
Emeğinize sağlık.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
1 çalışma yapmış olduğunun çalışmaların içinde en kötüsü olduğunu düşünüyorum.
2 yada 5 çalışmalarda yoğunlaşabilirsiniz
Yazı fontlarını değiştirin farklı fontlarda da çalışmalar deneyin
Ele aldığınız firma ve isim güzel çok daha hoş çalışmalar yapabilirsiniz
Kolay gelsin

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Beyaz üstüne kırmızı nokta koymanın mantıgını anlamadım.. ? İlk bakışta neyi çağrıştırması gerekiyor? .. Bu örneklerin hepsini atarsak geriye sadece 2 numara kalıyor.. Çünkü birtek o gerçeğine yakın gözüküyor.. :)..

Bütün bunları geçersek logolarında bir cafe yazıyor bir cafe & restarant yazıyor öncelikle hangisinin yazıcağına karar ver çünkü bu standart bir bilgidir.. ve tasarımcının fikrine göre değişmez.. yani ya hiç yazmaz yada cafe & restrant yazar sadece cafe yazim yok sadece restrant yazimle oldugunu sanmıyorum..

1. ve 6. çalışmalarda vişnenin vişne oldugu bile belli değil ..
2. çalışmanız bence en başarılı olan çatal ve bıçağı kaldırırsanız çok daha güzel olucaktır diye düşünmekteyim..
3. çalışmanın renkleri ters çevrilirse göze daha hoş gözükebilir ancak ondada sadece cafe yazıyor..
4. çalışmada vişnenin altındaki grilik anlamsız ve logotype göre amblem çok küçük kalmış..
5. ve 10. çalışmlar beyaz vişne altında beyaz degrede olmasından dolayı sorun çıkarıcak ve göz yorucak çalışmalar haline gelmişler..

7. ve 9. çalışmalarda font okunmuyor bile.. ve o kadar koyu bir gri.. logotypna göre yine küçük bir amblem ve bu küçük ablem için beyaz kirazın arkasında beyaz degrede? .. kimse ne oldugunu anlamasın diye uğraşılmış bir çalışma gibi sanki..

emeğinize sağlık.. tekrar 2.nin üstüne gidin diyor iyi çalışmalar diliyorum ..

fiko47

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence güzel olmuş fakat gerçekten ben grafik biliyorum demek için böyle işaret gerektiren logo isimleri değilde zor isimlerden logo yapmak gerekir. örneğin;vişne kafe yapmak kolay olur bir vişne koyarsın geçersin , ama hakan trafik takip adına logo yapmak zor olur bence böyle logolar yaparsak gerçekten grafik tasarımı biliyoruz demektir. benim düşüncem böyle..

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
2 ve 5. çalışmalar güzel
eline sağlık

dali51

🌱Yeni Üye🌱
bencede 2 ve 4 nolu çalışmalar hoş olmuş sade ve karmaşık değil zaten müştride bence en basit olanını seçer eline sağlık yinede hepsi hoş olmuş

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
benimde 2 ve 5 hoşuma gitti ellerinize sağlık...

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
3. logoyu sevdim.. sade ve şık.. iş alanı cafe olduğundan uygulama sıkıntısını en yaşayacağınız ve alan olarak rahat kullanabileceğiniz bir logo.. diğerlerinde teffaruat beni biraz sıktı, restorant ve cafe söz konusu olduğunda rahat ve sadelik önce gelmeli..
Nacizane fikrimdir. Ellerine sağlık.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
2 numaradaki bıçak ve çatal belirginleşirse, diğer numaralar figüran muamelesi görür.
iyi çalışmalar.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
2. Logo firma ismine uygun olmuş, fakat;
5 ve 6.çalışma daha amacına uygun ve hoş olmuş...Üzerinde çalışırsanız daha iyi şeyler çıkacaktır.Fontları değiştirmekten başlayabilirsiniz.

Emeğinize sağlık.

Kolay gelsin.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir fikir yakalamışsınbence 5 numara en iyisi
diğerleride iyi aslında
ama uygulamada bazıları sorunlu olmuş
ellerine sağlık

erokas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 ve 3 hoş.
Albenili ve ekşi....

Aynı vişne gibi.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben 2 numarayı beğendim.Sadelikten hoşlanan birisi olarak Dilara Hanım'ın dediği gibi sadece vişne görselini kullanmanızı tavsiye ederim.Çatal ve bıçak gereksiz.Logolarda mümkün olduğunca az sayıda figür kullanmanızı öneririm.

Diğer favorim 5 numara..emeğinize sağlık.

ıssızadam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ewet bende birçok arkadaşa katılıyorum. 2 numara