Beyaz üstüne kırmızı nokta koymanın mantıgını anlamadım.. ? İlk bakışta neyi çağrıştırması gerekiyor? .. Bu örneklerin hepsini atarsak geriye sadece 2 numara kalıyor.. Çünkü birtek o gerçeğine yakın gözüküyor..
..
Bütün bunları geçersek logolarında bir cafe yazıyor bir cafe & restarant yazıyor öncelikle hangisinin yazıcağına karar ver çünkü bu standart bir bilgidir.. ve tasarımcının fikrine göre değişmez.. yani ya hiç yazmaz yada cafe & restrant yazar sadece cafe yazim yok sadece restrant yazimle oldugunu sanmıyorum..
1. ve 6. çalışmalarda vişnenin vişne oldugu bile belli değil ..
2. çalışmanız bence en başarılı olan çatal ve bıçağı kaldırırsanız çok daha güzel olucaktır diye düşünmekteyim..
3. çalışmanın renkleri ters çevrilirse göze daha hoş gözükebilir ancak ondada sadece cafe yazıyor..
4. çalışmada vişnenin altındaki grilik anlamsız ve logotype göre amblem çok küçük kalmış..
5. ve 10. çalışmlar beyaz vişne altında beyaz degrede olmasından dolayı sorun çıkarıcak ve göz yorucak çalışmalar haline gelmişler..
7. ve 9. çalışmalarda font okunmuyor bile.. ve o kadar koyu bir gri.. logotypna göre yine küçük bir amblem ve bu küçük ablem için beyaz kirazın arkasında beyaz degrede? .. kimse ne oldugunu anlamasın diye uğraşılmış bir çalışma gibi sanki..
emeğinize sağlık.. tekrar 2.nin üstüne gidin diyor iyi çalışmalar diliyorum ..