Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
huseyinnss arkadaşım benim renderler seninkinin yanında fıss kalır,haklısın.Zaten yazımın başında da ne kadar kötü olduğunu belirttim.Fakat ben senin şöyle Aleme cihan olacak bir çalışmanı göremedim.Sanırım grafikerlikden çok eleştirmenlik yapıyorsun.
Modellemen başarılı ama biraz daha sıkı çalışmalısın. bende denedim bi zamanlar araba modellemeyi ama bi yerinde sıkılıp hep bıraktım.. şimdi ise max ı baya bıraktım :S.. Işık konusuna gelince yabancı sitelerde dolaş biraz daha iyi sonuçlar elde edeceksin.
huseyinnss arkadaşım benim renderler seninkinin yanında fıss kalır,haklısın.Zaten yazımın başında da ne kadar kötü olduğunu belirttim.Fakat ben senin şöyle Aleme cihan olacak bir çalışmanı göremedim.Sanırım grafikerlikden çok eleştirmenlik yapıyorsun.
Hasan Çalışmanı Buraya Koyarak Eleştirilere Açıyorsun Eğerki Eleştirilmek Hoşuna Gitmiyorsa Yaptığın Çalışmayı Buraya Koymamanı Tavsiye Ediyorum Koyuyorsanda Yapılan Eleştirilere Çocuk Gibİ 'Fakat ben senin şöyle Aleme cihan olacak bir çalışmanı göremedim ' Şeklinde Bir Yorum Yazmazsın. Yapılan Eleştirileri Sana Yapılan Haksız Bir Yorum Olarak Görürsen Bu Yazan Kişinin Değil Senin Zararına Olur. Allah Yolunu Açık Etsin.
İlk açtığın konuda kötü render aldığını ve eleştriler doğrultusunda bidaha denediğini kendin söylemişsin. İlk konundaki render bu konudaki rendera oranla gerçekden kötü. Eleştirilerin seni doğruya yönelttiğini görmüşsün ama sen bu konudaki eleştirileride dikkate alıp daha ileriye gideceğine direk isyan bayrağını kaldırmışsın. Bende arkadaşlara katılıyorum, bu modellemeye çok daha kaliteli bir render yakışırdı. Sahneyi boş değilde dolu kullanırsan yansımaların daha gerçekçi olacaktır yada hdr kullanabilirsin.