Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

wacom tablet windows7 de düzgün çalışmıyor

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buka-limon.deviantart.com
Selamlar arkadaşlar, bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi? Benim bir değil bir kaç sorunum var. Wacom intuos3 a5 kullanıyorum. İşletim sistemi Windows 7.Bir kaç gün önce geçtim. Kalem bir 10-15 dk kullanılmayınca duruyor. Bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Space buttonu da genel kullanımda çalışmıyor.(Photoshop'ta çalışıyor) Photoshop içinde dokunmatik zoom aracı ters algılıyor. Sanki "alt" tuşuna basmışım gibi "file, edit," vs.vs. kısmını etkiliyor. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. İyi çalışmalar.

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
Çok teşekkür ederim. Eski sürücüyü zaten windows tanımadı. Sürücüsünü linkini verdiğiniz yerden indirmiştim. Şu anda o güncel sürücüyle kullanıyorum, durum devam ediyor. Başka neden olabilir?

murattanhu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
blog.murattanhu.com
abi 32 bit / 64 bit farkını göz önünde bulundurdunuz değil mi?

bir de şunu deneyin, "Pen and Devices" , basınç seçeneklerini devre dışı bırakın.('Press and Hold to Rightclick')

ben uzun bir süredir win7-64 bit + wacom intuos 4 kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok.

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
Windows 7, 32 bit bendeki. Sürücüde sorgulama yoktu 32bit-64 bit diye. Otomatik algılıyor sistemi sanırım. Yok yahu. Ne yaptıysam olmuyor. Eski XP de saat gibi çalışıyordu. Usb güç ayarlarını, hepsini karıştırdım olmadı.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Tabletiniz takılıyken aygıt yöneticisinden sürücülerini kaldırın ve sistem otomatik tanımadan usb bağlantısını da ayırın.

Tüm ilgili yazılım ve donanım sürücülerini kaldırın. Tabletiniz takılı olmasın.

Sistemi yeniden başlatın. Cihazınızın kaldırıldığından emin olun.

İlgili yazılım ve sürücüleri kurun. Tüm sürücüler kuruluncaya kadar tabletinizi bilgisayarınıza BAĞLAMAYIN.

Kurulum tamamlandıktan sonra (muhtemelen cihazı bağlamanız istenecektir) cihazınızı bağlayın. Bu şekilde sorununuzun çözüleceğini umuyorum.

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
Tabletiniz takılıyken aygıt yöneticisinden sürücülerini kaldırın ve sistem otomatik tanımadan usb bağlantısını da ayırın.

Tüm ilgili yazılım ve donanım sürücülerini kaldırın. Tabletiniz takılı olmasın.

Sistemi yeniden başlatın. Cihazınızın kaldırıldığından emin olun.

İlgili yazılım ve sürücüleri kurun. Tüm sürücüler kuruluncaya kadar tabletinizi bilgisayarınıza BAĞLAMAYIN.

Kurulum tamamlandıktan sonra (muhtemelen cihazı bağlamanız istenecektir) cihazınızı bağlayın. Bu şekilde sorununuzun çözüleceğini umuyorum.

Çok teşekkür ederim. Uyguladım, hala aynı.Artık böyle gittiği kadar gitsin bakalım. Olmadı servisi ile görüşeceğim.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
:S

Kabloda kopukluk v.s. gibi mekanik/elektriksel bir arıza ihtimali kalıyor geriye.

Umarım kısa zamanda çözülür.