Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

WAIBOX DESIGN logo çalışmam

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
waibox yakın zamanda açıcağım design firmamın ismidir. Anlamı yoktur özel isim olarak kullanmayı dusunuyorum. Yeni yaptığım logomuda sizlerle paylaşmak istedim. Firmanin etkinlik alanı Web ve Grafik tasarım.

logopff.jpg

Benzer konular

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
yesıl elma rengını sıyahla beraber cok beğenıyorum hem dıkkat cekıcı bır renk. 2.sıde sap yani cop kısmını daha rahat anlatabılcegım bır meyva. yani slogandada belırttıgım gercek degıl fakat gercek cekilık cumlesını, gercek ve cızım anlamında butunluk olarak en ıyı o anlatabıleck dıye dusundum. yorumun ıcın cok tesekkurler.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Elmanın ne çeşidini kullanırsan okadar bu işle ilgilenenlerin ''apple'' markası ile bağlantısını anlatmak zorunda kalırsın..Kullanılmış bir materyali tekrar tekrar kullanmak sadece ilk firmanın ayakta durmasını sağlar..
Yeşil rengini seviyorsan yeşil olarak bilinmeyen farklı bir mevyayı kullanmalısın..

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence cok mantıksız soledıgınız :) yesıl elmayı kullanan apple onu sahıplenıyormu patentınımı alıyor o sızın bakıs acınızın sabıtlıgıyle alakalıdır. onların ayakta durmasını saglarmıs appleın bence bole seylerle ayakta durucagını dusunmuyorm :) logoya butun olarak bakmalısınız elmaya sabıtlenıp aaaa bu apple degılmı la dıyerek bı logoyu bukdar basıtlestırmeyın.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence cok mantıksız soledıgınız :) yesıl elmayı kullanan apple onu sahıplenıyormu patentınımı alıyor o sızın bakıs acınızın sabıtlıgıyle alakalıdır. onların ayakta durmasını saglarmıs appleın bence bole seylerle ayakta durucagını dusunmuyorm :) logoya butun olarak bakmalısınız elmaya sabıtlenıp aaaa bu apple degılmı la dıyerek bı logoyu bukdar basıtlestırmeyın.

Bütünlüğü oluşturan sembolün değilmidir? Benimki öneri..Bunu yaparsın yapmassın senin şirket..

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
butunlugu olusturan sembolum degıl onu tamamlayanlarla beraber olması. tesekkurler yorum icin yinede.

HLTGDR

🌱Yeni Üye🌱
Ellerine Sağlık Dostum Gerçekten Güzel Çalışmalar :) Başarılarının Devamını Dilerim.....

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hoş, renklerlede sade bir tasarım olmuş .ordaki o harfininde elmayla sembolleştirilmesidi ilginç ama gercekten iyi bir calışma bence emegnize saglık ii calışmalar

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
eyw saolasın. sanada basarılar kolay gelsın ;) elmanın anlamı cızgılerle gercek elma resmı bılestırılmıstır. allta yazan not real but real attractiveness gercek degıl ama gercek cekıcılık anlamındır. yani gorsellıgın tasarımlarımızın gercek olmadıgını fakat gercek kadar cekıcı oldugunu anlatmak ıstedım. tesekurler.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
eyw saolasın. sanada basarılar kolay gelsın ;) elmanın anlamı cızgılerle gercek elma resmı bılestırılmıstır. allta yazan not real but real attractiveness gercek degıl ama gercek cekıcılık anlamındır. yani gorsellıgın tasarımlarımızın gercek olmadıgını fakat gercek kadar cekıcı oldugunu anlatmak ıstedım. tesekurler.

Sonuç olarak kullanmaya karar erdiğiniz logo bumudur? Logonuzu hergören kişiye illaki ''elmanın anlamı cızgılerle gercek elma resmı bılestırılmıstır. allta yazan not real but real attractiveness gercek degıl ama gercek cekıcılık anlamındır. yani gorsellıgın tasarımlarımızın gercek olmadıgını fakat gercek kadar cekıcı oldugunu anlatmak ıstedım'' diye açıklamada bulunmamanız dileklerimle..Kolay gelsin..

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
o ıngılızceye sahıp olan ınsana acıklamama gerek yok arkadasım zaten burda gereksız yere yorum yapma bence herkes bılmek zorunda degıl bılmeyen arkadaslara soluyorum senı ılgılendıren bı konu oldugnu sanmıyorum sen bılıpte anlamıyosan kola gelsın dıleklerımle.

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
Gayet başarılı olmuş, bu arada XBox oyun konsolumu çağrıştırdı bu renkler :)

emeğinize sağlık...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
o ıngılızceye sahıp olan ınsana acıklamama gerek yok arkadasım zaten burda gereksız yere yorum yapma bence herkes bılmek zorunda degıl bılmeyen arkadaslara soluyorum senı ılgılendıren bı konu oldugnu sanmıyorum sen bılıpte anlamıyosan kola gelsın dıleklerımle.

Senin harika ingilizcen herkeste olmayabilir. Açıklama yapmak zorunda kalma diyorum..Hadi elma olayını illaki bu dedin. İngilizce yazan kısmı herseferinde açıklamamı yapacaksın? Yoksa bu şekilde inatlaşmaya devammı edeceksin?
Fark ediyorsan işten anlıyanlara habire birşeyler çağrıştırıyor logon..

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güsel olmuş ellerine sağlık ...:)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar karışmak gibi olmasın ama konu iyice sapmış taraflardan biri son versin bence buna burda logo yorumlanıyo tartışmanızı pm atarak devam ettirin illa cvp vericekseniz logoya gelince hoş olmuş ama hazır elma yerine kendin çizip koyarsan daha güzel durur diye düşünüyorum.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaslar hala anlatamıyorum sanırım benım anlatmak ıstedıgım ordakı hazırlık zaten anlamdakı hazır yanı gercek elma motıfını kullanmak ve onla cızımı bırletırıp cekıcılıgın cızımle bırlesmesını analtmak zaten orda elma cızımı var neyse tesekkurler. o yuzden yazıyoruz turkcesını anlamını neyı anlatmak ıstedıgımızı....

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaslar hala anlatamıyorum sanırım benım anlatmak ıstedıgım ordakı hazırlık zaten anlamdakı hazır yanı gercek elma motıfını kullanmak ve onla cızımı bırletırıp cekıcılıgın cızımle bırlesmesını analtmak zaten orda elma cızımı var neyse tesekkurler. o yuzden yazıyoruz turkcesını anlamını neyı anlatmak ıstedıgımızı....

Amacım çalışmanıza yorum yapmak değil. Fakat burada meslektaşlarınıza bile anlatamadığınız çalışmayı müşteriye anlatmanın daha zor olduğunu düşünürsek...

Sanırım ne demek istediğim sizin yapmış olduğunuz çalışmadan daha açık bir hal aldı.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
yanı artık bazı seylerı acıklıcak duruma geldıysek yesıl elmayı gorene apple olmadıgını bu duruma geldıysek zaten benım musterıye begendırme derdım yok eger bu logoyuda ona benzetene hıtap etmeısnı ıstemem zaten. fakt bukdar basıt bır dusunceyle her gordugumuz elmayı appleye benzetıp bunu her dusunune anlatıcaksınız demek bence komık. logo bence herkesın net bı sekılde anında gordugu basıt fontlar degıldır bıraz bakıp butun compozısyonu tek tek parcalara ayırıp her parcaya baktıntan sonra butunlukle bagdastırmaktır. logoları bukdar basıte ındırmemek gerekıyor bu benım tarzım degıl. ben tabkı elestırı almak ıcın koyuyorum nerde ne eksıgım var dıye koyuyorum fakat bır elma gorupte aha applle bu demek bence degıl herkesce komık bısey. turkesını acıklıyorum anlatıyorum cunku cogunuz logoya bakıp sadece durusa bakıyosunz ordakı yazanı dur bakayım ne yazıyor nye gercek elma koymus vede tepesını cızımle bırlestırmıs dıye dusunmuyosunuz. bence logo yapımı ve yorumlanması bukdar basıt olmamalı. tesekkurler.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yanı artık bazı seylerı acıklıcak duruma geldıysek yesıl elmayı gorene apple olmadıgını bu duruma geldıysek zaten benım musterıye begendırme derdım yok eger bu logoyuda ona benzetene hıtap etmeısnı ıstemem zaten. fakt bukdar basıt bır dusunceyle her gordugumuz elmayı appleye benzetıp bunu her dusunune anlatıcaksınız demek bence komık. logo bence herkesın net bı sekılde anında gordugu basıt fontlar degıldır bıraz bakıp butun compozısyonu tek tek parcalara ayırıp her parcaya baktıntan sonra butunlukle bagdastırmaktır. logoları bukdar basıte ındırmemek gerekıyor bu benım tarzım degıl. ben tabkı elestırı almak ıcın koyuyorum nerde ne eksıgım var dıye koyuyorum fakat bır elma gorupte aha applle bu demek bence degıl herkesce komık bısey. turkesını acıklıyorum anlatıyorum cunku cogunuz logoya bakıp sadece durusa bakıyosunz ordakı yazanı dur bakayım ne yazıyor nye gercek elma koymus vede tepesını cızımle bırlestırmıs dıye dusunmuyosunuz. bence logo yapımı ve yorumlanması bukdar basıt olmamalı. tesekkurler.

Türkçe yazabilseydin şu yukarıda yazdığına daha hızlı cevap verebilirdim ama neyse artık. İşini yorumlamamız senin yararına. Daha dakika bir gol bir. Vır vır vır nereye kadar..
Dedimki:
Elmanın ne çeşidini kullanırsan okadar bu işle ilgilenenlerin ''apple'' markası ile bağlantısını anlatmak zorunda kalırsın..Kullanılmış bir materyali tekrar tekrar kullanmak sadece ilk firmanın ayakta durmasını sağlar..
Yeşil rengini seviyorsan yeşil olarak bilinmeyen farklı bir mevyayı kullanmalısın..

Sen yapmış olduğun işi değil, elmanın apple ile bağlantısı olamayacağını, düşünülemeyeceğini ifade ediyorsun. Tarafsız düşünmek için ilk önce görmeli sonra kendini eleştirebilmelisin. Olabilir demekle kaybediceğin fazla birşey yok. Ama olamaz demen sayfalarca yazı yazmamıza sebep..Çünkü en azından bir kişi (oda ben) sana grafik ve weble uğraşan kişilerin logonda elmayı görünce, apple dan esinlenmiş olabileceğini düşünülebilir görüşünü hatırlatıyorum.