Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

warriors man

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hangi ara yaptın ya :) Esrarengiz takılıyorsun :)
Ellerine sağlık, güzel bir çalışma olmuş.

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok hoş çalışma olmuş . emeğine sağlık. iyi çalışmalar

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel olmuş canım fantastik çalışmalar serisine devam :)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Emeğine sağlık Aslı başarılı bir çalışma olmuş özelliklede gözlerindeki vurgulamak istediğin anlam güzel yakalanmış tebrikler :)

ponti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
pontinintakilari.blogspot.com
Ben en çok fondaki kalabalığı beğendim..Savaşçının vücudundaki detaylar da çok hoş.Eline sağlık.
Yanlız bir merakım var,bu çalışmalarını bir fotoğraftan bakarak mı çalışıyorsun yoksa tamamen kendi hayalgücünün eseri mi?

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Karında az biraz kasa ihtiyaç varmış, bıçağın bağlandığı ip gövdede bir kesik gibi durmuş... diğer çalışmalarınız daha başarılı. Ellerinize sağlık.

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
Vücut hatlarındaki keskinlik olmasa ve yüz ifadesi sert olsa mükemmel olacaktı. (breave heart'da Gibson'ın yüz ifadesi gibi..)

Hemen ertesi gün bir önceki çalışmaya cevap olmuş. Arkaplanda yakaladığın atmosfer harika. Dağların üzerindeki birlikler, havadaki yoğun kasvet bi savaşı tanımlamak için yeterli. Sadece savaşçımızın bakışı omurgasız bi süt çocuğunu andırıyor :)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
super..
tebrikler..
sağolasın

Hangi ara yaptın ya :) Esrarengiz takılıyorsun :)
Ellerine sağlık, güzel bir çalışma olmuş.
:)ortak çalışmadan hemen sonra:)sağol deniz

çok hoş çalışma olmuş . emeğine sağlık. iyi çalışmalar
sağol
Çok güzel olmuş canım fantastik çalışmalar serisine devam :)
sağol fatoş evet devam:)
Emeğine sağlık Aslı başarılı bir çalışma olmuş özelliklede gözlerindeki vurgulamak istediğin anlam güzel yakalanmış tebrikler :)
sağol filizcim.o zaman süper:)
Ben en çok fondaki kalabalığı beğendim..Savaşçının vücudundaki detaylar da çok hoş.Eline sağlık.
Yanlız bir merakım var,bu çalışmalarını bir fotoğraftan bakarak mı çalışıyorsun yoksa tamamen kendi hayalgücünün eseri mi?
teşekkürler:)herhangi bir fotoğrafa bakmıyorum kıyafeti,saçı, aksesuarları,duruşu hayal gücüm.arka plan da hayal gücüm ama zaten arka planda fazla birşey yok:)bitsin hemen diye hızlı ve yine sade bir arka plan oldu.sağolasın
Karında az biraz kasa ihtiyaç varmış, bıçağın bağlandığı ip gövdede bir kesik gibi durmuş... diğer çalışmalarınız daha başarılı. Ellerinize sağlık.

sağol efoja.karnında kas vardı ama ışıktan gitmiş sen dediğinde gördüm:Dipi de aslında altına gölge vererek ayırdım deriden.uzaktan belki öyle gördün.sağolasın

foxmuld3r sağol walla sen arka planı doldur dediğin için yaptım deneme ve çok hızlı oldu beğendiyseniz güzel:Ddaha detaya girebilirim:)yüzündeki ifade hani olur ya filmlerde hırslı ama inancın verdiği güven:)kaslar haklısın aslında vardı ama ışıktan kayıp:Dışığı sonradan boyuyorum üstüne o yüzden gitmiş kaslar süt çocuğu kalmış geride:D