Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Site Tasarımı

zafir09

🌱Yeni Üye🌱
Uzun zamandır Photoshop'la Uğraştığım söylenemez. Taş Çatlasın 1 Sene. Yaşım 16 Yaş Gruplarım için Kıyaslanacak olursak? Yorumları bekliyorum.

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel dahada geliştirebilirsin mesela görsel kullanarak
ayrıca menun çok büyük gibi
ama yine de güzel eline sağlık

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Genel olarak güzel ama göze hoş gelmeyen bazı yerler var bence menüdeki yazı renkleri falan ama güzel, senin bu işte geleceğin var devam et :)

zafir09

🌱Yeni Üye🌱
güzel dahada geliştirebilirsin mesela görsel kullanarak
ayrıca menun çok büyük gibi
ama yine de güzel eline sağlık

Öncelikle Teşekkür ederim.Menünün Üzerinde Editlemeler yapabilirim. Bu sadece size Sunulmuş daha tamamlanmamış bir çalışma :smile:

Genel olarak güzel ama göze hoş gelmeyen bazı yerler var bence menüdeki yazı renkleri falan ama güzel, senin bu işte geleceğin var devam et :)
Teşekkür Ederim. Yazılarda Siyah Kullanmamın Nedeni Mavi ve Siyah Tonları kullanmış olmam Banner diyorlar sanırım bilmiyorum işte altındaki bölüm Mavi oldugu için Siyah Kullandım ve Belirtmek isterimki Kodlanırken üzerine gelindiğinde Yazı Rengi mavi olup Çerçevesi Siyah olucak yani Siyah Çerçeveye mavi yazı gömücem. sanırım derdimi anlata bilmişimdir. Elimdeki Fontlar kısıtlı oldugu için Fazla font kullanamadım.

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zafir grafik yazı fontunu/çizimini beğendim, renklerde güzel ama diğer fontlar sanki kayıp gibi...
ellerine sağlık devam et durma sakın

zafir09

🌱Yeni Üye🌱
zafir grafik yazı fontunu/çizimini beğendim, renklerde güzel ama diğer fontlar sanki kayıp gibi...
ellerine sağlık devam et durma sakın

Öncelikle Teşekkür ederim. zâfir'deki A harfi 3 Kare Fikri Aklıma şurdan geldi İzmirden Aydına Dönerken Bir Tabela vardı orada L harfinin Üstünden bir kare Altına bir kare koymuşlardı Bende böyle birşey denedim sanırım yapmışım.
Yazıların kaybolduğunu Bir kez daha gözden geçirince farkettim. Ben Herşeyi okadar kolay beğenmem Göz zevkim ile alakalı sanırım. bu uyarılarınızdan ötürü bunuda sevmemeye başladım Sanırım :smile: Şaka bir yana Cidden Kaybolmuş yazılar :surprised: