Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür Ederim. Yazılarda Siyah Kullanmamın Nedeni Mavi ve Siyah Tonları kullanmış olmam Banner diyorlar sanırım bilmiyorum işte altındaki bölüm Mavi oldugu için Siyah Kullandım ve Belirtmek isterimki Kodlanırken üzerine gelindiğinde Yazı Rengi mavi olup Çerçevesi Siyah olucak yani Siyah Çerçeveye mavi yazı gömücem. sanırım derdimi anlata bilmişimdir. Elimdeki Fontlar kısıtlı oldugu için Fazla font kullanamadım.
Öncelikle Teşekkür ederim. zâfir'deki A harfi 3 Kare Fikri Aklıma şurdan geldi İzmirden Aydına Dönerken Bir Tabela vardı orada L harfinin Üstünden bir kare Altına bir kare koymuşlardı Bende böyle birşey denedim sanırım yapmışım. Yazıların kaybolduğunu Bir kez daha gözden geçirince farkettim. Ben Herşeyi okadar kolay beğenmem Göz zevkim ile alakalı sanırım. bu uyarılarınızdan ötürü bunuda sevmemeye başladım Sanırım :smile: Şaka bir yana Cidden Kaybolmuş yazılar :surprised: