Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Sitem Google da çıkmıyor.

gunyasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar merhaba.
2 adet web sitem var şirket ürünlerini tanıtan. bunlardan bir tanesi google da çıkıyor bir tanesi google da çıkmıyor. google da çıkan ise sadece www teknikpazaar com olarak çıkıyor. bu konu hakkından bana yardımcı olabilirmisiniz? :( haftalardır sorunumu çözemiyorum.web siteler:

www,teknikpazaar,com
www,trionhavatemizleme,com

şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim...:smile:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tanıtma kodlarını yazdınız mı?
Tanıtma kodlarını yazmazsanız google gel bende yer al demez ki:)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
bildiğim kadarıyla
*backlink veya *seo yapmanız gerekiyor pek anlamam ama...

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
1-Sitenizin kullandığı ip yi kontrol ettirin blackliste düşmüş olabilir ..
2-Google artık yeni domainleri 1 ay ila 1,5 ay arasında ekleme süresi olarak belirledi ortalama bu sürelerde google yeni domainleri ekliyor
3-Sitenizi bir seocu arkadaş ile google kaydını hızlandıracak prosedürleri uygulamanızı tavsiye ederim . Yoksa google eklenme süresini hızlandırma yada kara listeye düştüyse geri çıkarılması hususunu tek başınıza yapabileceğiniz bir durum değil .

gunyasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bütün meta tag kodlarını oluşturdum. analiz sitelerinden kontrol ettim hersey belirtilen aralıkta. ping sitelerinden ping attım sürekli güncelliyorum. seo optimizasyonunu yaptım robots.txt dosyasını olusturdum. fakat hala bir sonuc alamadım bu kara listeye alınma durumunu arastıracagım baska bir fikri olna varmı acaba :(

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
backlink yaptınız mı peki ?

gunyasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayır nasıl yapmam gerekiyor. benim anlamadığım bir başka konuda 2 web sitemede aynı işlemleri uyguladım. biri çıktı biri çıkmadı :(

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Domaininzi sorgulayıncadaki bilgiler

1- Domain oluşturulma tarihiniz 01-12-2009 google yeni domainleri 1 ila 1,5 ay ayrasında ekliyor tekrar üstüne basa basa söylüyorum ....Beklemeniz gerekiyor

2- Dns ayarlarınız ve domain barındırma hizmetiniz almanya menşeili türkiye sayfalarında çıkmanız bir kaç gün ekleyebilir .. Domain menşeinede artık bölge ayarlarından bakılıyor ...AKZOOM.COM görüşmenizi tavsiye ederim

3-Blackliste değilsiniz.

4-Hangi adresden ping atıyorsunuz ping ayarları ok gibi gözüksede aslında google sizin ping atmanıza özen göstermiyor ..

5-Domainizde sorun yok veri tabanınız yok ,artı google için robot.txt yi neye göre hazırladınız ...Doğru olduğundan emin olunuz ...

6-Lütfen bekleyiniz az sabrediniz muhakkak çıkacaksınız.

Son düzenleme:

gunyasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim. robots.txt dosyasını diğer web site ile aynı doğrultuda hazırladım.
User-Agent: *
Disallow:
şeklinde hazırladım. Peki buna rağmen çıkmazsam ne gibi bi yol izlemem gerekiyor. index kodlarım bu şekilde
<html><head>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<meta name="keywords" content="hava, temizleme, cihazı, trion, bacasız, davlumbaz, sigara, koku, duman, nargile">
<meta name="description" content="endüstriyel, mutfak çözümleri ve sigara dumanı temizleyiciler">
<title>HAVA TEMİZLEME CİHAZLARI</title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1254">
<meta http-equiv="Contetn-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9">
<meta http-equiv="Content-Language" content="tr">
<meta name="author" content="ilker ILÇIN ">
<meta name="robots" content="All">
<meta name="revisit-after" content="20 Days">
<meta name="distribution" content="Global">
</head>
diğer sayfalarda daha kısa ve içeriğe göre anahtar kelimeler kullandım.

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
User-Agent: *
Disallow:

motorlara kapalı demek , motorları açmak için user-agent:* allow: yapınız gerekirse diğerlerinide ekleyiniz , linklere bakılsınmı vesaire şeklinde, bu Disallow ile hiçbir robot sitenizi görmeyecektir. Anahtar kelimelerinizde de problem yok

Son düzenleme:

19mayisajans

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar aynı dert bende de var :D

arkadaşlar web haber sitem googlede ne güzel çıkıyordu bu hafta başından beri googlede çıkmıyor neden olabilir. ve bir çıkar yolu bulabilir misiniz ?
www.19mayisajans.com

Son düzenleme:

truant34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Google'de değer kazan...

Sitenin dediğin gibi çıkması için backling yani 3-4 tane firma ekleme yani site ekleme sitelerine sitenin linkini ve sitenin işlevi hakkında kısaca birşeyler yazıp anahtar kelimede ekleyerek sitenin o eklediğin sitede çıkmasına özen göster tamamdır. Tabi burda dikkat etmen gereken siteni eklediğin site ekleme sitelerinin pagerenki 4 ve üstü olmasına özen göster. Bu hem google çıkmana yardımcı olur hemde google üst sıralarda çıkmanı tetikler ve site değerinide arıtırıcaktır yani pagerenkini ve en önemlisi belirli zamanlarda örneğin haftada 1-2 kez siteni güncelle. Biraz aceleye geldi anlatmam kusura bakma ama açıklayıcı oldu sanırım hadi başarılar(Google'de site ekle yaz üstde çıkan 3-4 tane siteye özenle siteni ekle- Bana kalırsa 3-4 yerine canın sıkıldığınca daha fazla ekle derim)

promotex

🌱Yeni Üye🌱
www.cantanet.com isimli sitemdede aynı sorunlar var 1 ayı gecti cıkmıyor ancak su karaliste olayını nereden bakacağım yardımcı olabilecek biri varmı?

neoxi

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar web haber sitem googlede ne güzel çıkıyordu bu hafta başından beri googlede çıkmıyor neden olabilir. ve bir çıkar yolu bulabilir misiniz ?
19 Mayıs Ajans - Haber - Engiz

siteniz joomla destekli.sitenize mutlaka seo arama dostu içerikli link sistemi daha yararlı olacaktır.

ANTANET-İNTERNETTEKİ ANTACINIZ isimli sitemdede aynı sorunlar var 1 ayı gecti cıkmıyor ancak su karaliste olayını nereden bakacağım yardımcı olabilecek biri varmı?

site:www.cantanet.com - Google'da Ara

maalesef ki sitenizin sistemi güzel ama gerek description,gerek keywords gerekse title kısımları bakımından çok kötü. Eğer ayarlama şansı var ise ilgilenmeniz gereken kısımlar bu sitede kesinlikle belirttiğim 3 kısım. Bu kadar parayla satılan bir scriptte göre maalesef ki berbat bir düzen.

sisteminiz seoyu destekliyor olmalı.linklerinizi arama motoru destekli linkler yapmanız yararınıza olacaktır.

ayrıca içerik ekledikçe güncellenen bir sitemap.xml dosyası olması herzaman avantajdır.robots.txt dosyanız yok ise oluşturmanız daha mantıklıdır.

Herkes google nın yeni domainlere 1 - 1.5 ay verdiğini ve hiç ilgilenmediğini söylüyor. Ancak bu tamamen ilgilenmediği anlamına gelmediğini belirtirim.

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Herkes google nın yeni domainlere 1 - 1.5 ay verdiğini ve hiç ilgilenmediğini söylüyor. Ancak bu tamamen ilgilenmediği anlamına gelmediğini belirtirim.

Hiç ilgilenilmediği söylenmedi , yeni domainlerde sıraya katılma(yayınlanma) süresi 1-1,5 ay dendi :)

Evet 1 il 1,5 ay olmasının sebebide şudur ,google artık robotlarını tek başına burakmıyor , yani robot indexlediği bir web sayfasını direk yayına sokmuyor , önce robotlar indexliyor ardında kendi bölgesinin yetkilileri bu indexleri bir çok konudan test edip temizleyip yayına srüyor ..

Şunuda belirteyim google neden test etme gereği duyuyor , tamamen android projeleri ve kendi gwt ile yeni çıkartacakları bir projeleri ile ilgili birçok amacı olduğu gibi , biri kendi datalarını temizlemek ikincisi android uyumlu mu kontrolünü yapmak gibi amaçlar çoğalmaktılarak gidiyor...

alicansofu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.alicansofu.com
İlk Öncelikle Merhabalar;

site:domainadiniz.com şeklinde google dan aratın. Önbellekten Önbellek Zamanına bakın hangı tarıhte ve hangı saatte google amcanın zıyarete geldını ?

En Baştan anlatayım..

Sitenin Title , meta , keywors gibi motor kodu içeriklerinizi kontrol ediniz.

1.Sitenizi Dizine Ekleme isteği Gönderiniz.

Add your URL to Google

2.Yönergeleri Aşarak Webmaster Tollsa Sitenizi Ekleyin.

www.google.com/webmasters/tools/?hl=t

3. Siteniz içerikleri için bir sitemap oluşturunuz. Nasıl yapacağınızı bılmıyorsanız

Create your Google Sitemap Online - XML Sitemaps Generator

Online olarak Sitemap oluşturabılırsınız. ve Ftp nize Upload Ettikten Sonra Google Webmaster Tollsunuza Ekleyınız.

Gönderildiğinden Emin olunuz. 1 Gün veya 2 gün içerisinde Dizine Eklenen Diye olan bölümde kac adet index eklediğiniz yazıcaktır.

Bu şekilde site ismi aratmalarında çıkabilirsiniz. Tabiki Eklenicektir. Sadece Sabır :)

hee birde yazılardan okudum backlink felan dıyorsunuz..

İlk önce backlık nedır onu anlatayım.

Backlınk Siteler Arası link alışverişidir.

Örnek olarak Grafikerler.NET ten ben Link aldım yani. Grafikerler.NET benim sitemi Dost site ilan edip bana link çıkışı verdi diyelim..

Grafikerler.net'e google amca ziyarete geldiğinde bana çıkan linki kodlardan okur ve benim sitemi güvenilir site olarak atar.

Bu ne işe yarar. Pagerank dediğimiz olay yanı
Google amcanın sıteye verdiği değer anlamındadır.

Pagerank 0 - 10 arası değerlendirilir.

Pagerank neye yarar

1.Sitenizin Anahtar kelime aratmalarında Üst Sıralarda çıkartır.
2. İndexlenmesi Kolay olur.
3. Google Sitenize Abone olur :)

ve yükselmesi daha kolaydır. Bunun için Backlınk yanı dıger sıtelerden kendı sıtenıze lınk cıkısı yapmanız gerekmektedır.

Arkadaşlar neyse Saat 01:04 oldu varsa sorusu olan yazsın yarın bakarım :)