İlk Öncelikle Merhabalar;
site:domainadiniz.com şeklinde google dan aratın. Önbellekten Önbellek Zamanına bakın hangı tarıhte ve hangı saatte google amcanın zıyarete geldını ?
En Baştan anlatayım..
Sitenin Title , meta , keywors gibi motor kodu içeriklerinizi kontrol ediniz.
1.Sitenizi Dizine Ekleme isteği Gönderiniz.
Add your URL to Google 2.Yönergeleri Aşarak Webmaster Tollsa Sitenizi Ekleyin.
www.google.com/webmasters/tools/?hl=t 3. Siteniz içerikleri için bir sitemap oluşturunuz. Nasıl yapacağınızı bılmıyorsanız
Create your Google Sitemap Online - XML Sitemaps Generator Online olarak Sitemap oluşturabılırsınız. ve Ftp nize Upload Ettikten Sonra Google Webmaster Tollsunuza Ekleyınız.
Gönderildiğinden Emin olunuz. 1 Gün veya 2 gün içerisinde Dizine Eklenen Diye olan bölümde kac adet index eklediğiniz yazıcaktır.
Bu şekilde site ismi aratmalarında çıkabilirsiniz. Tabiki Eklenicektir. Sadece Sabır
hee birde yazılardan okudum backlink felan dıyorsunuz..
İlk önce backlık nedır onu anlatayım.
Backlınk Siteler Arası link alışverişidir.
Örnek olarak Grafikerler.NET ten ben Link aldım yani. Grafikerler.NET benim sitemi Dost site ilan edip bana link çıkışı verdi diyelim..
Grafikerler.net'e google amca ziyarete geldiğinde bana çıkan linki kodlardan okur ve benim sitemi güvenilir site olarak atar.
Bu ne işe yarar. Pagerank dediğimiz olay yanı
Google amcanın sıteye verdiği değer anlamındadır.
Pagerank 0 - 10 arası değerlendirilir.
Pagerank neye yarar
1.Sitenizin Anahtar kelime aratmalarında Üst Sıralarda çıkartır.
2. İndexlenmesi Kolay olur.
3. Google Sitenize Abone olur
ve yükselmesi daha kolaydır. Bunun için Backlınk yanı dıger sıtelerden kendı sıtenıze lınk cıkısı yapmanız gerekmektedır.
Arkadaşlar neyse Saat 01:04 oldu varsa sorusu olan yazsın yarın bakarım