Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web sitesi yaptırmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lahey

🌱Yeni Üye🌱
Web Sitesi Yaptırmak İsteyenler Cooook Ucuza!!!

Merhabalar Arkadaşlar!
Sadece 50 TL Ücrete Site Yapıyorum, Site Yaptırmak İsteyenler Piyasada Bu Fiyattan Aşağı Yapan Bulamaz Bulsa Bile Kalite Farkı Oluşur...
Evet Sadece 50 TL! Fiyat Bütçenize Göre Düşebilirde...
Vereceğim Hizmetler;

Domain + Host ( ABD Sunucularında Barınıyor ve Sınırsız Trafik) + Logo Tasarım + Google Tüm Sayfa Indexleme + Kolay Yönetim Paneli + Domaine Özel Msn Adresleri + İsteğe Göre Tasarım + Hızlı Yazı Ekleme Editörü + Gelişmiş Rss Takibi Kurma + Reklamlama + Online Destek

Film-Dizi, Oyun, Program, İslami, Genel, Kişisel,... Siteleri Ucuza Tasarlıyorum ve Elinize Veriyorum...
Evet, Arkadaşlar Tüm Bu Özelliklerde Bir Site Sadece 50 TL, İnanın Başka Kimse Yapmaz Size Bu Fiyata.
İletişim MSN-Mail : [*****************

Moderatör tarafında düzenlendi:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İletişim adresi vermek yasak.

Eminim yapamaz zaten...
Bu kadar ucuza yaparak, piyasanın değerini düşürmüyormusunuz? Zaten sizin gibiler, yüzünden bu mesleği herkes yapıyor, daha doğrusu yapmaya çalışıyor. Ne diyeyim, kolay gelsin...

EcreWeb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1- Konu iki yıl öncesine dayanıyor.

2- 50 TL teklif verirsen seni Lahey'de yargılarlar. :)

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
Merhabalar Arkadaşlar!
Sadece 50 TL Ücrete Site Yapıyorum, Site Yaptırmak İsteyenler Piyasada Bu Fiyattan Aşağı Yapan Bulamaz Bulsa Bile Kalite Farkı Oluşur...
Evet Sadece 50 TL! Fiyat Bütçenize Göre Düşebilirde...
Vereceğim Hizmetler;

Domain + Host ( ABD Sunucularında Barınıyor ve Sınırsız Trafik) + Logo Tasarım + Google Tüm Sayfa Indexleme + Kolay Yönetim Paneli + Domaine Özel Msn Adresleri + İsteğe Göre Tasarım + Hızlı Yazı Ekleme Editörü + Gelişmiş Rss Takibi Kurma + Reklamlama + Online Destek

Film-Dizi, Oyun, Program, İslami, Genel, Kişisel,... Siteleri Ucuza Tasarlıyorum ve Elinize Veriyorum...
Evet, Arkadaşlar Tüm Bu Özelliklerde Bir Site Sadece 50 TL, İnanın Başka Kimse Yapmaz Size Bu Fiyata.
İletişim MSN-Mail : *****************

Yuhhhh bu ne kardeşim yahuuu iyice içine etmişsiniz işin....

Moderatör tarafında düzenlendi:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1- Konu iki yıl öncesine dayanıyor.

2- 50 TL teklif verirsen seni Lahey'de yargılarlar. :)

Yok onun için konunun süresi önemli değil, baris UCUZ reklam yapıyor...:)

Yuhhhh bu ne kardeşim yahuuu iyice içine etmişsiniz işin....

Yakında bedavaya yapmak zorunda kalacagız zaten, ya da bu mesleğin bu konuma düşmesini izleyeceğiz. Ne diyelim, "ucuz etin yahnisi yavan olur" :)
Bu iş sadece ne tasarlamakla; ne de hazır template (şablon)lerı editlemekle
bitiyor çünkü =)

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
Template editlesin bi template 70-80 dolar civarında satılıyor. hani nerde bunun uğraşması kârı domain+host nerden baksan o fiyata geliyor... Ben bu işi anlamıyorum. Millet piyasayı iyice tabana vurdurdu...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Template editlesin bi template 70-80 dolar civarında satılıyor. hani nerde bunun uğraşması kârı domain+host nerden baksan o fiyata geliyor... Ben bu işi anlamıyorum. Millet piyasayı iyice tabana vurdurdu...

Piyasada o kadar çok bedava template varki...o kadar çok kalitesiz host ve domain...bir o kadarda sistem açığı...sonuç: kalitesiz web siteleri ve işsiz webmasterlar...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
En iyisi oturup ağlamak. Sanırım başka yapacak birşey yok...

Hayır ağlamak yakışmaz bize, aksine mücadele etmek, inadına karanlığa yürümek yakışır... =)
unutmayın ki son gülen iyi güler ;)

EcreWeb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yok onun için konunun süresi önemli değil, baris UCUZ reklam yapıyor...:)
Bu tarz yerlerde, bu şekilde reklam yapmaması gerektiğini öğrenmiştir.

Yakında bedavaya yapmak zorunda kalacagız zaten, ya da bu mesleğin bu konuma düşmesini izleyeceğiz. Ne diyelim, "ucuz etin yahnisi yavan olur" :)
Bu iş sadece ne tasarlamakla; ne de hazır template (şablon)lerı editlemekle
bitiyor çünkü =)
Hazır şablon dahi düzenleyecek olsanız, ucunda bir emek olacak sonuçta... Hiçbir zaman bedava olmaz yani. Ama ben "template (şablon)lerı editlemekle" kelimelerinden/cümlesinden hiçbir şey anlamadım.

Piyasada o kadar çok bedava template varki...o kadar çok kalitesiz host ve domain...bir o kadarda sistem açığı...sonuç: kalitesiz web siteleri ve işsiz webmasterlar...
Kalitesiz web alanı olur ama kalitesiz alan adı olmaz. Yanlış bilgi vermeyelim.

"Template editlesin" kelimelerinden/cümlesinden de birşey anlamadım.

"Türkçemiz, parmak izimiz..."

Son düzenleme:

volkan16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla zamanında bende bu konuda oldukça dertli olan biriydim fakat kararlılığımı sürdürünce bir süre sonra dogru olduğum anlaşıldı ve şimdilerde iş beni buluyor. ama önce kıymetimizin anlaşılabilmesi için işverenin veya müşterinin çok afedersiniz ama o kazıgı tatması lazım sonrasında söylediklerizin ve yaptıklarınızın kabul görsün.

MehmetBaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hazır şablon dahi düzenleyecek olsanız, ucunda bir emek olacak sonuçta... Hiçbir zaman bedava olmaz yani. Ama ben "template (şablon)lerı editlemekle" kelimelerinden/cümlesinden hiçbir şey anlamadım.

Kalitesiz web alanı olur ama kalitesiz alan adı olmaz. Yanlış bilgi vermeyelim.

"Template editlesin" kelimelerinden/cümlesinden de birşey anlamadım.

İnternette bir sürü kırılmış, bedava dağıtılan hazır site şablonları var... bunun dışında site tasarlamaya yarayan programlar da var... bir reseller kiralayarak ve ayda yaklaşık 15-20 kişiye (günde en az 2-3 site hazırlanabiliyor) 50 tl'den site yaparak (sözde site) aylık harçlık parasını çıkartmayı düşünen ve bu şekilde çalışan (bazıları biraz daha pahalı yaparak) bir sürü insan var...

Template (şablon) editlemek (düzenlemek) budur... birileri ellerindeki programlarla site şablonları hazırlıyor başkaları da bu şablonları alıp içindeki yazıları ve resimleri değiştirerek site hazırlamış oluyor... tabiki 50 tl ye ya da biraz daha pahalısına yapılan işten hayır gelmez ama sektör ülkemizde ayağa düşürülmüş bir sektördür... insanlar "bir sitem var" demiş olmak için yaptırıyor... bu kadarı onlar için yeterlidir...

bir ara bir teklif almıştım... adama fiyat verdiğim zaman değerlendireceğini söyledi... bir haftasonra bana dönerek "benim siteyi senin verdiğin fiyatın 5/1'ne yapacak biri var"... "hayırlı olsun, yaptır" dedim... "merak ettim, senin fiyatın neden bu kadar pahalı" dedi... ben de "siteyi yaptırdıktan ve bir iki ay geçtikten sonra anlarsın dedim ve anladı da... ama benimle bir daha çalışamadı... kendi kalitemizden ve kurallarımızdan ödün vermezsek piyasadaki bu gereksiz sözde tasarımcı grubu zaten dağılacaktır...

kolay gelsin...

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
İnternette bir sürü kırılmış, bedava dağıtılan hazır site şablonları var... bunun dışında site tasarlamaya yarayan programlar da var... bir reseller kiralayarak ve ayda yaklaşık 15-20 kişiye (günde en az 2-3 site hazırlanabiliyor) 50 tl'den site yaparak (sözde site) aylık harçlık parasını çıkartmayı düşünen ve bu şekilde çalışan (bazıları biraz daha pahalı yaparak) bir sürü insan var...

Template (şablon) editlemek (düzenlemek) budur... birileri ellerindeki programlarla site şablonları hazırlıyor başkaları da bu şablonları alıp içindeki yazıları ve resimleri değiştirerek site hazırlamış oluyor... tabiki 50 tl ye ya da biraz daha pahalısına yapılan işten hayır gelmez ama sektör ülkemizde ayağa düşürülmüş bir sektördür... insanlar "bir sitem var" demiş olmak için yaptırıyor... bu kadarı onlar için yeterlidir...

bir ara bir teklif almıştım... adama fiyat verdiğim zaman değerlendireceğini söyledi... bir haftasonra bana dönerek "benim siteyi senin verdiğin fiyatın 5/1'ne yapacak biri var"... "hayırlı olsun, yaptır" dedim... "merak ettim, senin fiyatın neden bu kadar pahalı" dedi... ben de "siteyi yaptırdıktan ve bir iki ay geçtikten sonra anlarsın dedim ve anladı da... ama benimle bir daha çalışamadı... kendi kalitemizden ve kurallarımızdan ödün vermezsek piyasadaki bu gereksiz sözde tasarımcı grubu zaten dağılacaktır...

kolay gelsin...

Arkadaş ''edit'' anlamadım derken türkçeye ingilizce kelime sokmaktan bahsediyor :) editlemek yerine düzenlemek template yerine şablon kelimelerini kullanmamız için bizi anlamıyormuş ayağı yapıyor yani :) yoksa bizden daha iyi anlıyor ne demek istediğimizi...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaş ''edit'' anlamadım derken türkçeye ingilizce kelime sokmaktan bahsediyor :) editlemek yerine düzenlemek template yerine şablon kelimelerini kullanmamız için bizi anlamıyormuş ayağı yapıyor yani :) yoksa bizden daha iyi anlıyor ne demek istediğimizi...

Bizde parantez içinde belirttik zaten :) ;)
Neyse konuyu dağıtmayalım. Uygun başlık altında tartışırız bu konuyu...

EcreWeb

🏅Acemi Tasarımcı🏅

kolay gelsin...
Bu olay üzerinde epeyce konuşulası bir olay... Derinlemesine giripte kimseyi sıkmayayım, çünkü bahsi geçen olay çok geniş... Bedavası var, warez diye tabir edileni var, var da var... :)

:)

Bizde parantez içinde belirttik zaten :) ;)
Neyse konuyu dağıtmayalım. Uygun başlık altında tartışırız bu konuyu...
Parantez içinde belirtilen "editlemekle" değildi blueden hanım. :) İmzasında "Türkçemiz, parmak izimiz..." yazan birinin bu konuyu geçiştirmesini kendisine yakıştıramadım. :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu olay üzerinde epeyce konuşulası bir olay... Derinlemesine giripte kimseyi sıkmayayım, çünkü bahsi geçen olay çok geniş... Bedavası var, warez diye tabir edileni var, var da var... :)

:)

Parantez içinde belirtilen "editlemekle" değildi blueden hanım. :) İmzasında "Türkçemiz, parmak izimiz..." yazan birinin bu konuyu geçiştirmesini kendisine yakıştıramadım. :)

Konuyu geçiştirmedim zaten beyefendi, uzatıpta dağıtmak istemedim. :)
"Şablon düzenlemek" :)
Editlemek şeklinde kulllanmamam gerektigini biliyorum ;)

onurist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlarrr Herkese site yapılır sadece 25 Tl karşılığında portal ,Asp tabanlı script Php script yazılır evet evet yanlış duymadınız sadece 25 Tl alan adı ve domein de içindee ...:D:D Diğer kişiye rakip oldum:D:D

Tabi şaka bi yana ama böyleleri çok var ucuza yapanlar.Hazır scriptleri bn yaptım gibisinden satanlar çooookk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...