Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
background bir hurda yığınını andırıyor, menü üzerine daha fazla uğraşılmalı gibi çok basit duruyor, ayrıca çok ağır bir tasarım olmuş, açıkçası ilk bakışta vasat izlenimini veriyor, biraz daha sadeleştirerek ve detaylara önem vererek daha güzel hale getirilebilir kanısındayım, hatta tavsiyem bunun üzerinden sadeleştirmektense yeniden başlanmasıdır.. Kolay Gelsin..
özür dileyerek me-tal firması olduğunu tam olarak kavrayamadığımı belirtmek isterim, Tekstil San. diye okuyunca ben nerelere uçtum anlatamam
ağırlığından da kastım, o background süper kb alacaktır, repeat etme durumuda pek mümkün değil sanıyorum, ayrıca flash yapmayacaksan o beyaz transparan kısmı javascriptle falan anca tüm explorerlarda çalışır hale getirebilirsin. ayrıca tasarımda göz yorucu etki yaratacaktır, sadeleştirmen de bu yüzden tavsiyem oldu, hem daha rahat bir tasarım elde edersin, hem uygulanışı daha kolay olur, hemde kullanıcı dostu olur
sağol cok teşekkürler ben sadece böle zeminler hazırlıyorum genel ağırlıklı basılı mataryeller çalışıyorum bende istemişlerdi böle bişi örnek olarak sundum bilişim şirketine yani flash java yok bende
Benim de tavsiyelerim var, mesela butonları da sayarak tüm katmanları birbirleri üzerine gölgelendirerek ve kenarlarını yuvarlayarak koymak lazım. Broşür kapağı gibi değil de, internet ve multimedia yayınlarında bugünlerde öne çıkan yeni tarz gölgelemeler, kenar yuvarlamalar, falan. Eskiden ikon değil ya bu derdik. şimdi bütün bir sayfayı tüm öğeleriyle ikonlar olarak görmek gerekiyor.