Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Tasarımı Duyurusu

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ankara sokaklarına asmayı düşündüğüm duyuru ... tasarımı konusunda hala düşünüyorum, bana fikir versin ne yapabilirim diye şöyle bir çalışma yaptım ..

bu olacak demiyorum :) sadece deneme ...

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
ankara sokaklarına asmayı düşündüğüm duyuru ... tasarımı konusunda hala düşünüyorum, bana fikir versin ne yapabilirim diye şöyle bir çalışma yaptım ..

bu olacak demiyorum :) sadece deneme ...

oldukça farklı ve hoş geldi bana
deneyebilirsiniz
tebrikler.

fs1453

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.pehlivanoglu57.com
Farklı ve çok dikkat çekici bence.
Yaratıcı (kreativ) kişiliklerin bu afişin karşısında durup en azından incelemelerini sağlıcak bişey olmuş.
Şahsen Profesyonel ve başarılı buluyorum.

Almanya' da dikkat çekecek bir çalışma olmuş.
Tebrikler...

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
oldukça farklı ve hoş geldi bana
deneyebilirsiniz
tebrikler.

Farklı ve çok dikkat çekici bence.
Yaratıcı (kreativ) kişiliklerin bu afişin karşısında durup en azından incelemelerini sağlıcak bişey olmuş.
Şahsen Profesyonel ve başarılı buluyorum.

Almanya' da dikkat çekecek bir çalışma olmuş.
Tebrikler...

keşke " şöyle olsa, bu şekilde yapılsa" cümlelerininde bulunduğu bir yorumunuzda olsaydı ... yinede teşekkürler ...

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arka plan görseli çok fazla yer kaplamamış mı? Uzaktan bakan biri bunu kot reklamı falan sanmasın sakın! Bir afişte asıl önemli olan anlatılmak isteneni vurgulamak değil midir? Şahsen arka plan görseli benim daha çok dikkatimi çekti, sizin web tasarım ile ilgili duyurunuz ikinci planda duruyor şu anda. Bir daha baktım da arka plan gerçekten amacın dışına çıkmış durumda bence. Bu haliyle bence asmayın, arka plan görseli küçültmeye ve adamın elinde tuttuğu, önemli olan kısmı büyütmeye çalışın derim ben. Bu yaparsanız gayet başarılı olacaktır diye düşünüyorum.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Arka plan görseli çok fazla yer kaplamamış mı? Uzaktan bakan biri bunu kot reklamı falan sanmasın sakın! Bir afişte asıl önemli olan anlatılmak isteneni vurgulamak değil midir? Şahsen arka plan görseli benim daha çok dikkatimi çekti, sizin web tasarım ile ilgili duyurunuz ikinci planda duruyor şu anda. Bir daha baktım da arka plan gerçekten amacın dışına çıkmış durumda bence. Bu haliyle bence asmayın, arka plan görseli küçültmeye ve adamın elinde tuttuğu, önemli olan kısmı büyütmeye çalışın derim ben. Bu yaparsanız gayet başarılı olacaktır diye düşünüyorum.

Bende bu konuya değinecektim , arkaplanı altdan, üstden ve birazda yanlardan kırpabilirsiniz. Burda öne çıkan tonlama seçimi nedeniyle eller olmuş malesef.Bu durumu nasıl gidereceğinizi pek çözemedim bende. arkaplanı tamamen gri yapsanız çirkin olabilir. Sayfa gri olduğu için uyumlu olmuş ancak renki bir şekle soksanız nasıl durur?

bunlar benim aklıma takılanlar, fikir olarak başarılı

(ahuramazda nicki çok tanıdık geliyor, fk ya takılıyormuydunuz :D )

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Bende bu konuya değinecektim , arkaplanı altdan, üstden ve birazda yanlardan kırpabilirsiniz. Burda öne çıkan tonlama seçimi nedeniyle eller olmuş malesef.Bu durumu nasıl gidereceğinizi pek çözemedim bende. arkaplanı tamamen gri yapsanız çirkin olabilir. Sayfa gri olduğu için uyumlu olmuş ancak renki bir şekle soksanız nasıl durur?

bunlar benim aklıma takılanlar, fikir olarak başarılı

(ahuramazda nicki çok tanıdık geliyor, fk ya takılıyormuydunuz :D )

ilginçtir, verilen tepki aklımın ucundan bile geçmeyen bir şeyi işaret etti ...

adamın burada espirisi sadece siz grafikerlere sunuş tarzıydı aslında ... biraz graphicriver tarzı sunum yapayım istedim, onuda elime yüzüme bulaştırdım sanırım :)

ilanda adam olmayacak elbette , sadece ekranın olduğu tasarım olacak ...

burada yaptığım basit bir afiş çalışması, geliştireceğim ve daha da düzene koyacağım elbette ...

not: adamın arkasına uyacak iyi bi arka plan elinizde varsa da ve benimle paylaşmak isterseniz hayır demem yani :)

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ahuramazda nickini yıllardır kullanıyorum ... tr3d'den akvaryumum.com gibi bir çok site'de bana ait ...

de ... bu fk nedir ? cahilliğime verin ?

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
sorun yok o zaman , iç tasarım gayet şık ve hoş bence.

fotokritik.com yazmadım reklam olmasın diye öyle yazdım(neyse o kadar önemli değil sadece aklıma takılmıştı nerden tanıdık geldiği)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
bence gayet iyi olmuş. Eline sağlık. :)

Yalnız o paraya pahalı diyen çoooook gereksiz insan olacaktır.

Kolay gelsin...