Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gradient kullanımındaki amaç önemli bence. Kullanılmış olmak için kullanılan her obje gözü yorar. Göz diama boşluk arar. Bu sebeple sade olan tasarımlar hem dikkat çekici olur, hem de gözü yormaz. Gradient renk geçişlerini içersinde barındığı için gözü bir bakıma zaten yormaktadır. Dilerseniz çalışmanızı yayınlayın. Çalışma üzerinden konuşalım ne dersiniz? Unutmayın yapılan her eleştiri sizin adınıza bir kazançtır... Saygılar.
henüz tasarım aşamasındadır ancak takıldığım nokta çokmu gradient oldu göz yoruluyor mu yorumlarınız doğrultusunda devam edeceğim şimdiden teşekkür ederim.
ewet bende orda slklntl oldugunu dusundugum icin bir danismak istedim genel olarak kanl bu yonde olursa renkte degisiklik yapmayi dusunuyorun sagol ilgin icin
Ben derim bunu yeniden çalış. Dizayn aynı kalsın, renkleri değiştir.Fazla gradient kullanma.Çok az mesela menuda ve ya footerda az verebilirsin.Başarılar
Ben derim bunu yeniden çalış. Dizayn aynı kalsın, renkleri değiştir.Fazla gradient kullanma.Çok az mesela menuda ve ya footerda az verebilirsin.Başarılar
teşekkürler bende öyle yapmaya çalışacağım siyah düşündüm şimdilik koyu kaldı renk konusunda biraz vakit harcamam gerekecek sağlam kafa ile yorumlamam lazım bu ara başım çok dolu ilgilenemiyorum
biraz daha uğraşır ve detaylara dikkat edersen mesela fon sonra gradientler ve renkler çok abartılı olmuş birraz daha uyumlu yapmaya çalış eğer şuan vaktin yoksa bırak biraz düşün kağıda çiz bir taslak oluştur ve yeniden başla derim ama genel olarak fikir fena değil kolay gelsin
biraz daha uğraşır ve detaylara dikkat edersen mesela fon sonra gradientler ve renkler çok abartılı olmuş birraz daha uyumlu yapmaya çalış eğer şuan vaktin yoksa bırak biraz düşün kağıda çiz bir taslak oluştur ve yeniden başla derim ama genel olarak fikir fena değil kolay gelsin
açıkcası tasarım feci olmus gradienti çok fazla kullanmamak gereir tasarımlarda.Arka planda yada özel bi kaç kutucukta kullanılabilir.Gerisi göz yorar..Çalışmanın son halini tekrar görmek isteriz. Kolay gelsin
açıkcası tasarım feci olmus gradienti çok fazla kullanmamak gereir tasarımlarda.Arka planda yada özel bi kaç kutucukta kullanılabilir.Gerisi göz yorar..Çalışmanın son halini tekrar görmek isteriz. Kolay gelsin
teşekkürler ama sanırım vazgeçtim bu tarz bir çalışmadan baya ilerledim ancak kardeşi bir türlü ikna edemedim ama son yarım halini sunarım sizlere belki tekrar fikirlerinizle değiştirip dvm edebilirim
güzel çalışma arkadaşım gözü fazla yormuyor renk geçişleri iyi çerçeve kenarlığı üzerinde biraz çalışman gerekiyor. Ama tarz olarak beğendim. Tasarımın güzel olmuş...
güzel çalışma arkadaşım gözü fazla yormuyor renk geçişleri iyi çerçeve kenarlığı üzerinde biraz çalışman gerekiyor. Ama tarz olarak beğendim. Tasarımın güzel olmuş...