Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web tasarımında gradient kullanmak??

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
web tasarımında gradient kullanmak gözü yorarmı bunu merak ettim bir çalışma yapıyorum yayımlandığında tepki bu yönde olsun istemiyorum :(

dip not: sitenin bütün tasarımında gredient kullandım

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Gradient kullanımındaki amaç önemli bence. Kullanılmış olmak için kullanılan her obje gözü yorar. Göz diama boşluk arar. Bu sebeple sade olan tasarımlar hem dikkat çekici olur, hem de gözü yormaz. Gradient renk geçişlerini içersinde barındığı için gözü bir bakıma zaten yormaktadır. Dilerseniz çalışmanızı yayınlayın. Çalışma üzerinden konuşalım ne dersiniz? Unutmayın yapılan her eleştiri sizin adınıza bir kazançtır... Saygılar.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tabi ki bu graident' in kullanımına ve kullanım sıklıgına bağlı birşey.

Çalışmanızı yayımlarsanız bu konuda(görürsek) daha iyi yorum ve yönlendirme yapabiliriz değil mi? :)

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
36720412.jpg

henüz tasarım aşamasındadır ancak takıldığım nokta çokmu gradient oldu göz yoruluyor mu yorumlarınız doğrultusunda devam edeceğim şimdiden teşekkür ederim.

flashweb

🌱Yeni Üye🌱
çok fazla objede gradient var.
bide yeşilin etrafındaki çerçeve gradient in renkleri genel tema ile uyumsuz duruyor.
Benimki acemi görüşü,

emeğine sağlık,

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
ewet bende orda slklntl oldugunu dusundugum icin bir danismak istedim genel olarak kanl bu yonde olursa renkte degisiklik yapmayi dusunuyorun sagol ilgin icin

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu arada klavyede problem var sanirim ingilizce karakterle yaziyor :)

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
yeni bir yorum yapılmıyacak sanırım :(

attrition

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben derim bunu yeniden çalış.
Dizayn aynı kalsın, renkleri değiştir.Fazla gradient kullanma.Çok az mesela menuda ve ya footerda az verebilirsin.Başarılar

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben derim bunu yeniden çalış.
Dizayn aynı kalsın, renkleri değiştir.Fazla gradient kullanma.Çok az mesela menuda ve ya footerda az verebilirsin.Başarılar

teşekkürler bende öyle yapmaya çalışacağım siyah düşündüm şimdilik koyu kaldı renk konusunda biraz vakit harcamam gerekecek sağlam kafa ile yorumlamam lazım bu ara başım çok dolu ilgilenemiyorum :)

ugurozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bencede yeniden çalış bu üzülerek söylüyorum çok kötü bir tasarım. :(

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bencede yeniden çalış bu üzülerek söylüyorum çok kötü bir tasarım. :(

teşekkür ederim başlangıç çalışmasıydı birşeye benzemiyor bende biliyorum:) ama renkte kalmıştım sanırım onuda buldum eklemeler yapıyorum bitince bitmiş halinide ekliyeceğim yarım koymak istemiyorum

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
biraz daha uğraşır ve detaylara dikkat edersen mesela fon sonra gradientler ve renkler çok abartılı olmuş birraz daha uyumlu yapmaya çalış eğer şuan vaktin yoksa bırak biraz düşün kağıda çiz bir taslak oluştur ve yeniden başla derim ama genel olarak fikir fena değil kolay gelsin

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
biraz daha uğraşır ve detaylara dikkat edersen mesela fon sonra gradientler ve renkler çok abartılı olmuş birraz daha uyumlu yapmaya çalış eğer şuan vaktin yoksa bırak biraz düşün kağıda çiz bir taslak oluştur ve yeniden başla derim ama genel olarak fikir fena değil kolay gelsin

teşekkürler ara ara devam ediyorum rengi oturttum sanırım detaylardayım şu anda ilgin ve önerilerin için sağol

aycaozden54

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.nlgtasarim.com
açıkcası tasarım feci olmus:( gradienti çok fazla kullanmamak gereir tasarımlarda.Arka planda yada özel bi kaç kutucukta kullanılabilir.Gerisi göz yorar..Çalışmanın son halini tekrar görmek isteriz. Kolay gelsin;)

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
açıkcası tasarım feci olmus:( gradienti çok fazla kullanmamak gereir tasarımlarda.Arka planda yada özel bi kaç kutucukta kullanılabilir.Gerisi göz yorar..Çalışmanın son halini tekrar görmek isteriz. Kolay gelsin;)

teşekkürler ama sanırım vazgeçtim bu tarz bir çalışmadan baya ilerledim ancak kardeşi bir türlü ikna edemedim :) ama son yarım halini sunarım sizlere belki tekrar fikirlerinizle değiştirip dvm edebilirim

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
94190088.jpg

son hali budur arkadaşlar ancak kodlamada zor olur dedi kardeşim onun için vazgeçtim deneme olarak kaldı :)

aliyalc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma arkadaşım gözü fazla yormuyor renk geçişleri iyi çerçeve kenarlığı üzerinde biraz çalışman gerekiyor. Ama tarz olarak beğendim. Tasarımın güzel olmuş...

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışma arkadaşım gözü fazla yormuyor renk geçişleri iyi çerçeve kenarlığı üzerinde biraz çalışman gerekiyor. Ama tarz olarak beğendim. Tasarımın güzel olmuş...

teşekkürler genel itibari ile bende beğenmiştim ancak belirttiğim üzere deneme çalışması olarak kaldı

berdos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.turnatasarim.com
Bana göre menü dışındaki gradientleri kaldırın. Ayrıca menü yazıları hiç okunaklı değil...