Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
wilcom herşeyi ile süper 5yıldır kullanıyorum eos hammallık işi benim fikrim wilcomda herşey cok basit sadece eos un pulu hoşuma gidiyor ikisinide kullanıyorum ama wilcom diyorum ben
wilcom taş gibi program. zordur cok ayrıntılıdır ama iyidir kullanan bilir. ilk bas kullanılcak program değişdir. daha prof işdiir. en az 2 program bilmeden kullanan bilmeden kullanır programı.
merhaba, tabi bilgi vereyim, yalnız kapsamlı birşey soruyorsunuz. takıldıgınız yerleri söylerseniz yardımcı olayım, yoksa sıfırdan kanaviçe yapmayı anlatmam oldukça uzun sürer...
wilcom oldukça geniş bir programdır. programın içine gömülü olan "help" var, ayrıca resmi sitesindede ufak tefek şeyler mevcut fakat wilcom okuyarak öğrenilecek program değil..
Temel şeyleri ordan öğrenebilirsniz. sonra takıldıgınız yerleri yazın yardımcı olmaya çalışaym. yeni başlıyorsanız wilcom çok ağır gelebilir, eos 3 ten başlamanızda fayda war...
ben 7 yıl Accurate kullandım elime wilcom geçti biraz araştırma yaptım wilcomun gerçekten güzel bi program olduğunu öğrendim denizli piyasasında wilcom programı olmadığı için herangi bi bilgi yada destek alamadım yani programı sıfırdan öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim....
Merhaba Ufuk Bey, tabi yardımcı olalım, ama sizin de dediğiniz gibi programı temin etmelisiniz, desencilik tecrübeniz oldugu için öğrenmeniz kolay olur ve bende söyleyeyim ki wilcom çok kaliteli bi rprogram
Vakit bulursam neden olmasın diyeceksiniz vakite ne gerek var sadece programı çalıştır sen çiz biz bakalım.. ben eos3te cok daha hızlı çizdiğim(klavye kısayollarına alıştım) için daha cok eos3ü tercih ediyorum.pullu desenlerde wilcomu kullanıyorum. bunlarıda videoya kaydetmeye çalışacağım.. Desenciler bana küfür edecek ama napalım
merhaba öncelikle hoşgeldiniz. ve belirteyim wilcom süper ve her şekilde pıl yapar. pul yapmaya baslayınca sağ taraftaki bölümü açın böle yarım ok gibi bişi olcak ordan pul dikişlerini seçip çizime devam edebilir veya cizimden sonra pul dikiş tipini secebilirsiniz. ayrıca pul dizaynını sığdır veya dığdırma ve sıklık gibi seceneklerle ayarlayabilirsiniz.
merhaba, tabi bilgi vereyim, yalnız kapsamlı birşey soruyorsunuz. takıldıgınız yerleri söylerseniz yardımcı olayım, yoksa sıfırdan kanaviçe yapmayı anlatmam oldukça uzun sürer...
arkadasim, boyle bir anlatim saatler surer, hemde bilgisayarimda wilcom yuklu degil. eger sizde varsa team viewer benzeri bir programla baglanirim cizeriz bilgisayarinizda, ogrenmis olursunuz.