şu an inernet kafeden giriyorum o yüzden wilcomu açarak bir şey söyleyemeceğim, ama stopu verirken nereye hangi bloğa verdiğinize filan dikkat edin, bazen en sona vermiş gibi oluyor, bide makineyle ilgili bir şey de olabilir bu, Makinenizin bilgisayar kafasının markası DAHAO mu? ben öyleymiş gibi cevaplayacağım, orda deseni alıp makineyi başlatmaya hazır hale gelince, üstte 3 çeşit iğne resimlerinden oluşan 3 yeşil ışık var, 1. si makinenin hzaır oldugunu gösterir, 2. cisi yeşil olursa stoplarda durmaz devam eder, sarı olursa stoplarda durur, kırmızı yaparsanız her kesmede filan durur(farklı makinelerde farklı olabilir) 3.sü ise desenin işleyişini monitörden gösterir, istedğiinz noktadan başlarsınız, bazen 2. ve 3. ışıklaırn yeri ters oluyor, yani bu stoplar için sarı yapmanız gereken ışık sondaki olabilir, ışıkların üzerindeki iğne resimleri makinein klavyesindede vardır, ona bir kez absarsanız sarı olur,
eğer makineyle ilgili değil programdan veremedim diyosanız akşam tekrar ayrıntılı bir şey yazmaya çalışırım,
kolay gelsin