Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu arada arkadaşım bunları grafik diye buraya koyduran yetkilileri kınıyorum. grafiker dediğiniz kendi hayal eder, kendisi yapar. öncekini silip üstüne bu yazıyı yazmak marifet değil. biraz acımasız yazıyorum belki ama bu senin ve senin gibi bu tarz çalışanların iyiliği için. eminim sadece photoshopta çalışıyorsundur. neyse yinede yazıfontunu değiştirsen iyi olur.
Ellerine sağlık kardeşim fakat bir kaç fikrim olacak tasarımlarında hazıra kaçmaktansa hayal gücünü kullan bu tür hazır şeyler hayal gücünü zayıflatır. Ve eğer kullanacam dersen biraz daha özellik kat çalışmalarına daha dikkat çekici olsun..
Evet...Vista Arka Plan Sanıyorum o fakat yinede iyi düşünmüş ama daha onceki yorum gibi hayalgücünü yok etme herşeyde hazıra kacmak güzel değildir fakat kendi hayal gücünle yapdıgın daima en güzelidir...Bu yorumda seni kötülemek istemedim saten bilirsin benii Genede calısmalarının devamını bekliyorum kardeşim