Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bana göre kullanmadım ama (profesyonel olarak) Adobe Illustrator - Adobe InDesign en güzeli çok ufak bir örnek olarak bi renk geçişinde bile çok fark ediyo
bana göre kullanmadım ama (profesyonel olarak) Adobe Illustrator - Adobe InDesign en güzeli çok ufak bir örnek olarak bi renk geçişinde bile çok fark ediyo
evet Illıstrator çok güzel renk veriyor ekran kalibrasyonu olmasa bide pek iyi olcak ) onunda 5 ini sevemedim neden 5 ) yeni uğursuz sayım 5 tir ilan ediyorum
söylentilere göre 2011 senesi doğumlarda kız senesi imiş ve çok yakın akrabalarımda öyle oldu bizim söylentilerimiz ilede 2011 senesi 5 uğursuzluğu olacak sanırım
şöyle birşey 3-5 tane dosya değil ki çevirip açayım her açtığım dosyaya bakmam gerek en az 5.000 tane dosya vardır belki daha fazla bunu la uğraşılır mı sence
Aşağıda verdiğim linkten indirebileceğiniz macro ile X5 dosyalarının olduğu klasörü alt versiyon olarak başka bir klasöre toplu olarak kaydetmenizi sağlayabilirsiniz. Kayıt işlemi fazla uzun sürmüyor ama beklemek istemiyorsanız tüm dosyaları bir klasörde toplayıp macroyu boş bir zamanınızda çalıştırarak (Mesela yatmadan önce) bitmesini bekleyebilirsiniz. Yani bence 5000 dosya ile uğraşılabilir ... https://hotfile.com/dl/135432234/f43eac9/ReSaveCDR.rar.html
Aşağıda verdiğim linkten indirebileceğiniz macro ile X5 dosyalarının olduğu klasörü alt versiyon olarak başka bir klasöre toplu olarak kaydetmenizi sağlayabilirsiniz. Kayıt işlemi fazla uzun sürmüyor ama beklemek istemiyorsanız tüm dosyaları bir klasörde toplayıp macroyu boş bir zamanınızda çalıştırarak (Mesela yatmadan önce) bitmesini bekleyebilirsiniz. Yani bence 5000 dosya ile uğraşılabilir ... https://hotfile.com/dl/135432234/f43eac9/ReSaveCDR.rar.html
tamam buldum. service pack3 yükledim. export tiff yapmadan önce tools, color management, CMYK: yazan kutuyu baskı için tavsiye edilen swop seçip, export tiff yaparken use documant color settings işaretli olacak aşağıda embed color profile işaretli olacak. artık baskıya gönderebiliriz. pdf kaydederken prepress olarak kaydedip illustratorda açınca sorun olduğundan tiff kaydetmek en iyisi gibi.