Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yani tasarım yazı fontu

asikum

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar öncelikle şunu söylüyeyim tasarımını yaptıgım gazetenin tasarımını silbaştan yeni bir şekle dönüştürmem istendi ve bende nasıl bişeyler yapacagımı bilemiyorum tasarımlarımda başlık ı impact diger metinleri ise temis den yapıyorum ama bana gazeteyi baştan aşağı değiştirmem söylenildi. bundan önce bikaçkez tasarımı değiştim ama gelim görün ki hiçbirşekilde yaranamadım (gazetem çıkan ilin en çok okunan ve tasarımı bakımından en iyi gazetesi) bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim form kuralları geregi gazetenin sayfasını buraya atmıyorum şimdiden önerileriniz için tşk ederim

asikum

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya arkadaşlar kimsenin bi bildigi yok mu ya en azındam şöyle yap diyebilecek :S

görselci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eğer gazeten yerel bir gazete ise ve siyah beyaz bir gazeteyse yapacagın en iyi şey gazete başlıkları ve ahber başlıklarında dikkat çekici ama aynı zamanda okunaklı karakterler bulup yeni bir yazı sitili yaratmak ve sütun çercevelirinin şekillerini alışılmışın dışında ama gözü rahatsız etmeyecek bir şekilde tasarlaman aynı zamanda alışılmış benimsenmiş görüntülerin yerini daha estetik çizgilerle süsleyebilirsin ben bukadarını söyleyebilirim başarılar

asikum

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim arkadaşım ama gerek kalmadı istifamı bastım :D geç bile kaldım ama