Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yansıyan yazı yapma

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
Arkadaşlar bir artistik yazıda yansımayı anlatacağım.

yansmayapanyaz1.jpg

yansmayapanyaz2.jpg

yansmayapanyaz3.jpg

yansmayapanyaz4.jpg

yansmayapanyaz5.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

nightmare4

🌱Yeni Üye🌱
ya çok güzel bi anlatımda ben bunu x4 te yapım yazıyı nasıl birleştrebilirim onu yapamadım nasıl yapabilirim

naimelik

🌱Yeni Üye🌱
harfleri tek tek seçip ctrl-g yaparsanız kelime grup olur

mete meral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iyi bende kare çizmeyi öğreteyim :S

önemli olan bir şeyleri anlatabilme kabiliyeti ve cesaretinde bulunmak yapanada helal olsun demek büyüklüktür.
KARE çizmeyi bilmeyende vardır kare deyip geçmiceksin bir kareninde incelikleri vardır ama birşey öğretene takdir etmeyi bilmen gerek .........

By Ömrüm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kötü niyetli demedim ya noluor , yerden yere vurmakta nerden çıkıyor.
içine sinmemiş maş. 2 kere alıntı yapmışın , bana laf yetiştireceğine sen konu aç öğret ozaman ;)

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emeğin için teşekkür ederiz çalışıp uğraştığın için

graphicer01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocamız güzel bişey anlattı ve de öğrendik saolasun o olmazsa öğrenebilir miyim. Peki sende kare çizmeyi öğret. Ben fotoğrafçıyım ama grafikerlikle ilgileniyorum daha çoq .
Hocam sayesinde coreli biraz çözdüm kendimce. Teşekkürler hocam herşey için sizin emeğinize saygı duyacakken böyle bi tavırda bulunanları eleştiriyorum.

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
önemli olan bir şeyleri anlatabilme kabiliyeti ve cesaretinde bulunmak yapanada helal olsun demek büyüklüktür.
KARE çizmeyi bilmeyende vardır kare deyip geçmiceksin bir kareninde incelikleri vardır ama birşey öğretene takdir etmeyi bilmen gerek .........

Teşekkürler mete meral, hassasiyetin için.

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
hocamız güzel bişey anlattı ve de öğrendik saolasun o olmazsa öğrenebilir miyim. Peki sende kare çizmeyi öğret. Ben fotoğrafçıyım ama grafikerlikle ilgileniyorum daha çoq .
Hocam sayesinde coreli biraz çözdüm kendimce. Teşekkürler hocam herşey için sizin emeğinize saygı duyacakken böyle bi tavırda bulunanları eleştiriyorum.

Ağzına sağlık arkadaşım, beni çok sevindirdiniz, Allah da sizi sevindirsin. Eğer kolay deyip birçok şeyi anlatmaktan vazgeçersek, eğitim sürecimiz sarsılır. Herkese teşekkürler

By Ömrüm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
coreli açın , bem beyaz sayfa çıkacak önünüze ,solda menülerde 7. sıradaki (cdrx4 için )
rectangle tool ( F6 ) yı tıklayın . mouseden solu tıklayarak aşağı yukarı sağa sola çekin mouse ve bırakın !

alonewolf33

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir paylasımdı hocam hele resimle anlatımdaha güzel..