Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yardım acill?

runha

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar İllustrator da harıta çiziyorum. tum calısmamın boyutu 120 mb. normal jpeg 31 mb olan harıta dosyasını altlık olarak kullanmak ıcın place den aktarıyorum fakat bu sefer calısmam 500 mb oluyor sorun nedır? yöntem nedir ne yapmalıyım? bılgısayar ıyıce agırlasıyor. Lınked fıle olarak atamıyorum cunku farklı bılgısayara calısmayı atınca o zman calısma acılmıyor.

Benzer konular

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaslar İllustrator da harıta çiziyorum. tum calısmamın boyutu 120 mb. normal jpeg 31 mb olan harıta dosyasını altlık olarak kullanmak ıcın place den aktarıyorum fakat bu sefer calısmam 500 mb oluyor sorun nedır? yöntem nedir ne yapmalıyım? bılgısayar ıyıce agırlasıyor. Lınked fıle olarak atamıyorum cunku farklı bılgısayara calısmayı atınca o zman calısma acılmıyor.

linked file olarak place et lütfen. Başka bir bilgisayara götürdüğünde o link belgesini de götürmen yeterli olacak. Bu çok daha doğru bir hareket çünkü.

Ayrıca çalışmanı kaydederken, işaretli gösterdiğim kısmı kaldırırsan dökümanın daha az yer kaplar.

kolay gelsin...

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆

Çalışmanızı kaydederken ilk resimde işaretli olan seçeneği iptal ederek kaydedin.

Çalışmanızda kullandığınız resimleri embed ederseniz doğal olarak dosya boyutu büyür,link olarak kullanın resimleri,proje dosyanız ve içerikleri aynı klasörde tutarsanız başka bilgisayarlarda da açabilirsiniz.

Rsv0X.jpg

runha

🌱Yeni Üye🌱
tesekkur ederım bakalım olucakmı