Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yardım!! baskı makinası hakkında bilgi

ambulans

🌱Yeni Üye🌱
s.a. arkadaşlar
baskı makinası almayı düşünüyorum bu konuda bilgim olmadıgından dolayı sizlere bu işi bilenlere sormayı düşündüm
öncelikle iç mekanla baskı makinasıyla (örn: hp 5500) dış mekan basılırmı
çünkü kimi basılmaz diyor kimi baskının üstüne laminasyon yapılır diyo
ve bir kısımda solventli boya kullanılır diyo inanın kafam çok karışık
ve son olarak roland baskes makinamı yoksa yoksa sadece hp 5500 makinamı
çünkü herkeste 5500 var ama çoguda baskes methediyo
yadımlarınızı bekliyorum şimidden saolun

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı Süzelt butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
1-iç mekan makınede hp yi öneririm ki net sonuçlar verir..iö mekanı dış mekan olarak kullanmak demek üzerine laminasyon kaplamak gerek yoksa o boya iç mekan olduğu için dışarda bir yağmur yedimmi gider.

2-artık ayrı ploter+renkli makıne yerini baskesler aldı herkesin baskesi önermesi normal ideal olanı o..

not:kullanıcanız alanlarına bilsek iyi olurdu..

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
hp 5500 iki tipte üretilmektedir her iki tipte 6pl baskı kafası kullanır

1-dye(su bazlı boya) dış ortam şartların yani güneşe ve suya dayanmaz
2- uv boya her türlü dış mekan şartlarına dayanır

baskes die tabir ettiğin rolandlar ve mimakiler ise epsonu 12 ve 9 pl kafalarını kullanır eko solvent boya(dış mekan şartlarına dayanır) kullanan bu makineler iç mekan makinelere göre boya maliyetinin ucuz olması baskısının iç mekana yakın olması baskes özelliği ilede hem baskıyı dekupe edebilmesi hemde normal folyo kesilebilmesi nedeniyle reklamcılar tarafından çok tercih ediliyor

tawsiye olarak hp 5500uv alabilirsin rolandın baskeslerinden xc veya yeni uv serisini alabilirsin ayrıca epsonun yeni ekosolvent makinesi gs9000 nede bakabilirsin