Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yarım saat içinde yapmış olduğum logo yorumlarınızı bekliyorum bu akşama vereceğim :)

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Tabiki yok ama iş işten geçmiş .. Buraya yeni bir sürü iş konulurken onların hiç yorum almadan sürekli eskilerin güncellenerek yukarıya çıkartılması ne kadar mantıklı peki ?!.. Yeni çalışmalara yapılan haksızlıktan başka hiç bir şey değil.. bende bugun otutup 2007 de açılmış 50 tane konuyu güncelliyeyim öyleyse.. yeni işleri kim görücek ? .. Yapmayın allah aşkına mantıklı birşey mi ? !

oBİwAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hurriyetmatbaasi.com.tr
peki siz öyle davranın o zaman yeni gelen arkadaşlarada eski konulara bakıpta yorum yapmayın sakın diyede mesaj atalım...

saygılarımla...

BUYUDUKCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
niye yarım saat diye belirtiyorsun anlamadım yani olumsuz eleştiri gelmeden ben söyleyim yarım saatte yaptım uğraşmadım diyemi bunu hiç anlamam nedense... 1. logo güzel görünüyor gayet hoş bence

erokas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence üst sağdaki güzel

iamjoker

🌱Yeni Üye🌱
madem yorum istiyorsun elestiriye acik olabilirsin umarim.
14 yillik reklam grafigi bilgime dayanarak soyleyebilirim ki logon felaket. Saten ortada logo yok. Amblem olarak kullandigin smiley face universal bilinirligi olan bir simge. etrafina 2 yuvarlak veya cizgi atmak onu degistirmez. Ayrica logona! baktigimda
neyi simgeledigi ne anlattigi anlasilmiyor, amblem etrafina dairesel yazdigin yazi hicmi hic okunmuyor. Bir grafigi calismaya baslarken kullanim alanlari vesaire herseyi dusunerek calismanda fayda var. yani kartvizit veya antetli kagida koydugun bu logonun kullanim alani icin kucultuldugunde yazin 3 pt altina ducesektir ki su anda bile 3-4 pt sanirim. umarim akademik egitim aliyorsundur. yoksa aci olacak belki ama kusura bakma, cok calisman lazim.