Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yarışma afişi

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yaklaşık olarak 3 hafta önce yorumlarınıza sunduğum bir yarışmanın değişik bir afişini tasarladım. Umarım beğenirsiniz. Birbirinden önemli ve değerli yorumlarınızı bekliyorum.

yarismavr2.jpg

Benzer konular

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma benim hoşuma gitti gayet hoş, fakat sayfayı enlemesine geçen dalgalı turuncu çizgiler çok rastgele koyulmuş gibi duruyor onları biraz daha esteik kullanırsan daha iyi olur..

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir afiş için çok garip bir orantıya sahip! Ama çıkışın çok iyi olmuş. İyi başlamışsın çalışmaya. En büyük hatan arka plana siyahı dayıyıvermen olmuş. Görünüm güzel. Renkler tamamen olmasa da genel olarak uyumlu. Ancak matematix i çok fazla yatırdığından okunabilirliği düşmüş ki afişin ana teması o! Kısaca şunu diyim. Bir afiş için kötü bir çalışma olmuş. Ama afiş olarak düşünmezsek görsel açıdan iyi olmuş. Ha bu arada afişte yazılar gayet net okunmalıdır. Bu çalışmada bunu göremedim.

aylin_yigit

🌱Yeni Üye🌱
cıvıl cıvıl ama bir afişte bu kadar renk cümbüşü olmamalı, tanımladıgın ürünler neredeyse uçup gitmiş, göz yorması dışında fena değil...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok karışık gözüküyor.matematigin arkasındaki brushaları kaldır efect wer bence yinede hoş bir çalışma emeğine sağlık.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aslında bu şekilde yapmamın sebebi değişik şeyler deneme isteğim. Bir afişle ilgili dediklerinizin hepsine katılıyorum. Sanatsal bişey yapmaya çalışmıştım. Teşekkür ediyorum. Bu arada arka fonun siyah olması diğer öğelerin ön plana çıkması için iyi bir tercihti benim için ama değişik bir renk deniyeceğim bakalım nasıl olacak.

dolunay_m83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarım güzel ama yücebilgili logosunu bulunduğu yerin beyaz zemini olmamış gibi ve alttaki tarih kısımlarının olduğu yere biraz daha alternatif dene derim. afişe ilk bakıldığında kim, ne zaman, ne yapıyor anlaşılması lazım gerisi teferruattır...

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Beyaz fonun sebebi de okulun logosunu ön plana çıkarmak. Kontrast renk seçimi diyolar buna. Fonun zıddı bir renk ile vurgulanmak istenen şeyler ön plana çıkarılır. Yorumların için çok çok teşekkür ediyorum.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
guzel calısma ama hersey guzel diyemem
iç içe gelmiş sanki resimler,orta kısım kalabalık olmus...onları biraz daha acarsan iyi olur.
birde altta 2 tane bulut var,ben onlara bir anlam veremedim.bulutların yerde işi ne ve neden o kadar kucuk?

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aslında hediyelerin fazla ve çeşitli olması işi biraz zorlaştırıyor. Neyi nereye koycağınızı bilemiyorsunuz. Ben bu yarışmayla ilgili farklı tarzda bir afişi başta da dediğim gibi 3 hafta önce paylaşmıştım. O daha düzenliydi buna göre. Ben burda farklı bir şeyler denemek istedim. Ayrıntıların fazla olması gözü biraz yoruyor farkındayım. Yapabileceğim herşeyi yansıtmaya çalıştım sorunda burada oluştu sanırım. Bu sadece deneme amaçlı bir çalışma herhangi bir firma veya okul için tasarlamadım yani. Bu da zaten benim çalıştığım okul. Okul amblemi bu yüzden var yani. Bulutlar de sadece sıradanlığı önlemek içindi. Değişik bir hava katabileceğini düşündüm. Bir şeyler eklemektense çıkarmak daha kolay. :)) Değerli yorumların için teşekkürler Baygölge.

byatalay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Zemin rengi ve başlığın küçük olması dışında gayet başarılı.