Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yaşlanıyoruz...

nevrez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Y A Ş L A N I Y O R U Z ! ! !

Bugün üniversite öğrencilerinin çoğunluğunu 1986 doğumlular ve daha küçükler oluşturuyor.'Gençlik' onlara deniyor.

Onlar için Soğuk Savaş bir bilgisayar oyunu.

AIDS doğduklarından beri var.

CD doğduklarından beri var.

Michael Jackson onlar doğduğunda beyazdı

Bülent Ersoy onlar doğduğunda kadındı...

Eski filmlerde Ajda Pekkan'ı görseler tanımazlar.

Küçük Emrah'ı, Emrah'ın gayrimeşru oğlu sanıyorlar.

Rıdvan Dilmen onlar için sadece bir TV spor yorumcusu ve ona
neden şeytan' Dendiğini bilmiyorlar.

Kenan Evren onlar için tonton bir ressam.

Onlar için 'Çarli'nin Melekleri' ve 'Görevimiz Tehlike sadece geçen senenin yeni vizyon filmleri.

Siyah beyaz bir bilgisayar ekranı olabileceğini düşünemezler.

Pac-Man'i bilmezler.

Amiga ve Commodore 64'leri olmadı hiç.

Siyah beyaz bir televizyon olabileceğine inanmazlar ve uzaktan kumanda olmadan nasıl kanal değiştirileceğini bilmezler.

Balkonda hiç anten ayarı yapmadılar.

Sadece tek bir kanalın günde belirli saatlerde yayın yaptığı dönemlerde dinozorların da yaşadığını düşünürler.

Dallas'ı sadece NBA maçlarından bilirler.

Flamingo Yolu ise sadece bir bar adı olabilir onlar için.

John Travolta'yı hep balık etli ve yuvarlak hatlı olarak gördüler ve onun nasıl olup da bir dans ilahi olabildiğini hayal bile edemezler.

Ve bizlerin de üniversitedeyken cep telefonsuz nasıl yaşayabildiğimize akıl erdiremezler

şimdi bakalım yaşlanıyor muyuz bir görelim.....

1.Yukarıda yazılanları anlıyor ve gülümsüyorsun.

2. Artık dışarıda geçirilen bir gecenin ardından öğleden
sonraya kadar uyumaya ihtiyacın var.

3. Arkadaşların bir bir evleniyor.

4. Küçük çocukların bilgisayarla nasıl çok rahat
oynayabildiklerine her zaman hayret ediyorsun.

5. Liseli gençlerin ellerinde cep telefonlarını görünce kafanı sallıyorsun.

6. işine her geçen gün daha çok bağlanıyorsun. Artık o senin
hayatın.

7. Arkadaşlarınla her gün telefonda daha az vakit
geçiriyorsun.

8. Zaman zaman arkadaşlarınla buluşup, beraber yaşadığınız
komik anıları tekrar tekrar anlatıp, eski güzel günleri yâd
ediyorsun.

Ve Evet kabul etsek de etmesek de hepimiz yavaş yavaş

Y A Ş L A N I Y O R U Z !!.

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
evet kesinlikle yaşlanıyoruz haftanın birgünü red kit çıkacak diye tv karşısında beklerdik.annelerimiz yalan rüzgarı yüzünden yemeklerini yakarlardı, siyah beyaz tvler varkenherkes aynı giyinmiş gibi gelirdi.ve gece 12 de kapanan istiklal marşıyla kocaman bir saat çıkardı ekrana.

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok güzel bir yazı teşekkürler, güzel bir nostalji rüzgarı yaşadım yazdıklarını okuduğumda. Gazoz kapakları ile oynardık:), Pazar sabahları voltran'ı izlerdik, Barış abi ile dünayaya açılırdık.Big in Japan, The Final Countdown, Eye of The Tiger favori yabancı şarkılarımızdı. İşyerlerinde Atatürk ile birlikte Kenan Evren'in resmi aslılırdı. Cd yedine VHS kaset kiralandığı günler. Nerdeee o eski günler tabirini kullanmaya başlıyoruz. Tabii her yaşın ve dönemim kendine ait bir güzelliği var.

Son düzenleme:

kara kule

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu nasıl bir dalgadır, bu nasıl bir rüzgardır.
akıcı bir yazıydı. teşekkürler

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
80 kuşağı çok şanslı:) yeni nesil çok şey kaçırdı!!!:)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
evet kesinlikle yaşlanıyoruz haftanın birgünü red kit çıkacak diye tv karşısında beklerdik.annelerimiz yalan rüzgarı yüzünden yemeklerini yakarlardı, siyah beyaz tvler varkenherkes aynı giyinmiş gibi gelirdi.ve gece 12 de kapanan istiklal marşıyla kocaman bir saat çıkardı ekrana.

Abla ozamanlar sizin evde demi ''yalan rüzgarı'' meselesi vardı?:D:DBenim annem o dizideki adı nasıl yazılıyor bilmiyorum ama viktır nimın diye okunduğunu hatırlıyorum:D ona bayılırdı.:D

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
eşli, viktır, kırikıt, nina, ciıl ebıt, can ebıt:) (yalan rüzgarından + ben de okunduğu gibi yazdım)
valla evlerimizi bu adamlar dolduruyodu!!!:)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
O dizi saatlerinde zaten başka birşey izletmezdi annem bizde zorla izlerdik viktır nimın ı, eşliyi ...:D:D

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet yaa.. ''yalan rüzgarı '' annelerimizin bi numaraları pembe dizisiydi.Ve halada yayınlatsalar tekrar izlerler :p hayat öyle bi köhne kuyu ki 80'li yada 90'lı yıllarda die ayırmamak lazım düşününce ama... ??
aradaki farklarıda belirtmiş arkadaşş saolsunn nostaljik bi rüzgar estirdiii.. :)ama şunu biliyorum ki bir gün 90'lılarda bizler gibi şaşıracaklar
yaş-lan-dık-lar-rı-na :)

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben Mavi Ay diyorum tabii herkes hatırlamayabilir ::: deyvid edısın + medi heys(okunduğu gibi yazdım) ikilisi vardı
buruce willis'in saçlarının büyük bir kısmı yerindeydi!!!:))

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
En çok pazar sabahları trt 1 deki kovboy filmlerini izlemeyi özledim...
Sonra karaşimşek, voltran, perihan abla, rıdvan dilmeni izlemek :) biz yaşlanmıyoruz aslında bu saydığımız şeyler eskidi demode oldu diyelim olsun bitsin :))

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
evet barış mançoyla 7 den 77 ye vardı, birde adam olacak çocuk.birde kıyafetlerde garipti ozaman hiç unutmam ablamın mor renkte valonlu bir eteği vardı 6-7 yaşlarındaydım bende istiyorum giycem diye.vatkalı ceketler, bluzlar, babamla abiminde kareli ceketleri vardı.hee birde hatırladığım abime adidas eşofman almışlardı ama düz lacivert yanlarda beyaz çizgileri geçiyordu.biraz dar gibi jarse tarzı bir kumaşı vardı.hani hababamda şener şenin giydiği eşofmanlardan onun için kavga ederlerdi sen giycen ben giycem diye

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
"Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek" Ayfer Tunç'un bu kitabı özellikle bu nostaljilerin anlatıldığı hem de çok iyi anlatıldığı bir eser şiddetle tavsiye ederim:)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Hayat ağacı unutulmuş Biraz daha eskilere gideyimmi?

Köle izaura =)

Filanca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aya bak aya
adam'la maya
havada bulut
henry ve ruth
nerde hırsız
orda kyle masters
menekşe mor
sam whitmore

... diye devam eden bir oyunumuz bile vardı küçükken dizi başladığında şarkımızı bırakır eve koşardık :). Bir ara trt tekrar verdi diziyi ama kyle'ın yerini ali'ler, mehmet'ler almıştı artık :S.

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel bir paylaşım teşekkürler,

aLwayS...

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamam güzel ama fazla abartılı yaf :) yerinizde olmak isterdim diyelim...o zamanlarda yaşamak eminim daha güzeldir...:)

Michael Jackson onlar doğduğunda beyazdı..( evettt:D )

Bülent Ersoy onlar doğduğunda kadındı...( evet :D )

Eski filmlerde Ajda Pekkan'ı görseler tanımazlar..( tanımak zor evet ama tanıyorum canım :) )

Küçük Emrah'ı, Emrah'ın gayrimeşru oğlu sanıyorlar.( e yuhh :D )

Kenan Evren onlar için tonton bir ressam.( evet :) )

Siyah beyaz bir televizyon olabileceğine inanmazlar ve uzaktan kumanda olmadan nasıl kanal değiştirileceğini bilmezler.( he he 10 yaşıma kadar sesi olmayan bi tv miz vardı...arada görüntü de giderdi ve siyah beyazdı :) )

Balkonda hiç anten ayarı yapmadılar.(yaptım ya:D )

Sadece tek bir kanalın günde belirli saatlerde yayın yaptığı dönemlerde dinozorların da yaşadığını düşünürler.(o kadar da değil ama)

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Hayat ağacı unutulmuş Biraz daha eskilere gideyimmi?

Köle izaura =)

:rofl: adaş inan izaura yazısını okuyunca hatırladım hemen şaka maka her ne kadar genç hissetsekde ufak ufak bişeyler eskimeye çoktan başlamış yazıyı okurken dudaklarımın büzüldüğünü hissettim ne yalan söyleyeyim...