Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yayınlanmış çizimlerim

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ÇOK beğendim.. Tebrikler..

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir hikaye için çizdiğim karakter

di-52KE.jpg

bykarizmam

🌱Yeni Üye🌱
çizimlerini çok beğendim. eline sağlık. Bizde yayınevi olarak ders kitaplarına resim çizebilecek arkadaşlar arıyoruz. Eğer dışardan çalışmak istersen 0312 472 66 62 gündüz eğitim ve yayıncılık telefonunda bizimle irtibata geçersen sevinirizi. İyi çalışmalar.

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlginize teşekkür ederim. Malesef uzun bir süre hikaye resimleme işiyle meşgul olacağım.:) Ama kapak çizimleriniz olursa yardımcı olabilirim.

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hızlı yaptığım bir çizim. Photoshop cs 5'de kontürlendi. Fazlaca detaya girmedim. İsteyen arkadaşlar bunu renklendirebilir böylece bir ortak çalışma yapmış oluruz :)
İdmanlarda sık rastladığım bir sahne. Bazıları bağırmadan ağırlık çalışamıyor da :D

di-PAXQ.jpg

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yayınlanan hikayeler için çizdiğim iki karakter (photoshop cs5 ve lapazz A5 tablet):

di-RET8.jpg

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hızlı yaptığım bir çizim. Photoshop cs 5'de kontürlendi. Fazlaca detaya girmedim. İsteyen arkadaşlar bunu renklendirebilir böylece bir ortak çalışma yapmış oluruz :)
İdmanlarda sık rastladığım bir sahne. Bazıları bağırmadan ağırlık çalışamıyor da :D

di-PAXQ.jpg

Yukarıdaki yorumunuzda bu resmi isteyen arkadaşlar renklendirebilir yazmışsınız bende renklendirdim.
Umarım beğenirsiniz.

mBW4b.jpg

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Harikasın wallecim ellerine sağlık çok çok güzel olmuş :) Yalnız elemanın eldivenleri body idmanlarında kullanılan parmaksız eldivenlerden olucaktı siyah olucaktı yani :D

Belki de ben tam belirtemedim kusura bakma. Yine de çok teşekkürler.:party:

Son düzenleme:

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Harikasın wallecim ellerine sağlık çok çok güzel olmuş :) Yalnız elemanın eldivenleri body idmanlarında kullanılan parmaksız eldivenlerden olucaktı siyah olucaktı yani :D

Belki de ben tam belirtemedim kusura bakma. Yine de çok teşekkürler.:party:

Sağolun çok teşekkür ederim.Ben onların eldiven olduğunu hiç farketmemişim.Öğreneceğim daha çok şey var, daha 15 yaşındayım :).İyi çalışmalar :)

AlmilaS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkler canlı, karakterler güzel resmedilmiş, detaylar da iyi düşünülmüş. epeydir bu işi yaptığınız belli, tecrübeyi ve profesyonelliği yansıtan çalışmalar. ellerinize sağlık.

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sayın Almilas, değerli yorumunuz için teşekkür ederim. 5 yıl önce illüstrasyon yapmaya başladım. Çok tecrübeli sayılmam daha öğrenecek çok şey var:)

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yeni tabletimle yaptığım bir kontürleme çalışmam. (Uc logic Lapazz PF 1209 A4)

di-TZK6.jpg

princo

🌱Yeni Üye🌱
eleştrilerınızı beklıyorum derken şaka yaptıgınızı dusunuyorum aslında, bence bu işler amacına hızmet edıyorsa sorun yok olmus bıtmıs iş mıs gıbı, elestrıye gerek yok! bu işerı ancak bızım begenımıze sunabılırısınız bence! ellerınıze saglık.

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Son yaptığım sahne ve maskot çizimleri:

di-KA5L.jpg

di-JMDU.jpg

di-LEAQ.jpg

di-JX3F53GJ.jpg

di-59Z8.jpg

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eleştrilerınızı beklıyorum derken şaka yaptıgınızı dusunuyorum aslında, bence bu işler amacına hızmet edıyorsa sorun yok olmus bıtmıs iş mıs gıbı, elestrıye gerek yok! bu işerı ancak bızım begenımıze sunabılırısınız bence! ellerınıze saglık.

Değerli princo, yorumunuzun içtenliğine inanıyorum teşekkürler ancak bu meslekte atılan her adım bir devrim gibidir. Her gün yeni bir şeyler öğreniriz ve o "amaca uygunluk", çalışmanın ne kadar "sanatçı adayının" içine sindiğiyle ilgilidir.
Beğeniniz kadar eleştirileriniz de bizi yeni bilgiler edinmeye taşıyacaktır.

Saygılar

FikriSabit

🌱Yeni Üye🌱
o sınıfta uyuyan benim işte. liseyi hiç hatırlamıyorum yarısını uyudum .d.d bu arada çizimler çok başarılı detaylar harika.. başarılarının devamını dilerim kardeşim..

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
gerçekten çok başarılı çizimler elinize sağlık devamını bekleriz. ben de karakalem çizimler yapıyorum kendi çapımda. grafik tablet almayı düşünüyordum. açıkcası wacom-uc logic arasında kararsızım.siz sanırım uc logic kullanıyorsunuz.benim için de güzel bi referans oldu :)

animemanga

🌱Yeni Üye🌱
çizimleriniz başarılı tebrik ederim affınıza sığınarak bişeyler söylemek istiyorum :) dış çizgisiz olarak karakterleri ve arkaplanı hiç düşündünüz mü? genelde daha özgün görünüyor ve çizimlere derinlik katıyor bu da bir bakış açısı :) başarılar diliyorum