Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yayınlanmış çizimlerim

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkürler ahar. Evet bir dönem herşeyden elimi ayağımı çekmiştim bazı sorunlar nedeniyle. 6 aya yakındır herhangi bir çizim işi almadım. Bunlar kişisel çalışma. Başka işlerim vardı ve yoğunluktan karalama yapmaya fırsatım bile olmuyordu. Bu dönem tekrar başlamayı düşünüyorum.

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2008 yılında, henüz çizim işlerine başlayalı 1 sene olmuşken çizdiğim bir sahne. Arşivi kurcalarken buldum. Sanırım hikayeyi çok sevmiş olmam gerek ki çok özenmiştim bu sahneye. Çok duygusal bir sahne olduğunu düşünüyorum. Sizlerle paylaşmak istedim.

SIGIRCIKLAR2.jpg

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Autodesk sketchbook pro 6'da çizdiğim bir karakter. Bu programı sevdim gerçekten. Ama yine de sadece eskiz için kullanıyorum. Kontürleme için photoshop'dan şaşmıyorum :)

duwwn.jpg

Bu çalışma ise yeni bir hikayeden. Kalabalık bir sokak resmetmeye çalıştım. Tüm çizim autodesk sketchbook pro 'da yapıldı.

dux32.jpg

Son düzenleme:

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sketchbook pro'da, bir hikaye kitabı için yaptığım karakter tasarımı....

ffdhx.jpg

Ve bu karakterin yer aldığı bir sahne...

sahne110.jpg

Son düzenleme:

met78

🌱Yeni Üye🌱
çizimleriniz gerçekten bir harika.sayenizde bende auotodesk programıyla tanıştım ve mükemmel kullanışlı bir program.bu güzel çizimleri ve tecrübelerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sayın met78 ben teşekkür ederim. Son yaptığım çalışmaları ekliyorum. Yine çizdiğim hikaye kitaplarından seçtiğim sahneler.

KUMRU+SAHNE+1yy.jpg

sahne+7.jpg

sahne+6.jpg

bykarizmam

🌱Yeni Üye🌱
taylan bey

çalışamlarınız çok güzel sizinle çalışmak isteriz. taylan bey sizinle irtibata geçmek için bilgi@gunduzyayincilik.com adresine mail atarsanız. Sizinle projeler hazırlamak isteriz. iyi günler

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sayın bykarizmam, ilgi ve beğeninize çok teşekkür ederim. Bilgilerimi mail attım.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Sketchbook pro'da, bir hikaye kitabı için yaptığım karakter tasarımı....

ffdhx.jpg

Ve bu karakterin yer aldığı bir sahne...

sahne110.jpg

Amcaya bayıldım yalnız :smile:
Çok başarılı tebrik ederim.. Boyamalarını inceledim biraz, payıma düşeni aldım diyebilirim :wink: Teşekkürler..

Kolay gelsin..

Son düzenleme:

redial16

🌱Yeni Üye🌱
cevabinizi bekliyorum

Merhaba Taylan Bey,

Size faceten mesaj yolladim. Cevabinizi bekliyorum.

Yusuf
(Axis)

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mesajınız bana ulaşmamış. Buradan yazabilirsiniz.

redial16

🌱Yeni Üye🌱
benzer cizimler

Bu yayinlamis oldugunuz cizimlere benzer cizimleri kaca yaparsiniz?

miraynur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende bu ara illüstrasyon çizmeye çalışıyorum bu nedenle öğrenmek amacıyla soruyorum. çizim tableti mi kullanıyosunuz şayet öyleyse çalışmalarınızın ilk aşamasında tablette gelişebilmek için fotoğraftanmı çalıştınız yoksa direk düşüncelerinizimi çizmeye başladınız?

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Miraynur. Şu an grafik tabletle çalışıyorum. Ama daha önce kağıt kalem, çini mürekkebi ve ince uçlu kıl fırça kullanıyordum. Sonra çizimleri scanner da tarayıp phtoshop'a aktardıktan sonra renklendirip gölgelendiriyordum.

Son 3-4 aydır direk grafik tabletle çalışmaya başladım. Ben concept art çalışmadığım için fotğraftan egzersiz yapmadım hiç. Tamamen kendi karakterlerimi yaratıyorum. Elbette referanslarım oluyor ama kopya almadan bakarak çiziyorum.

Genelde bana gelen hikaye metinlerini kendim kurgulayarak çiziyorum.

intizamm

🌱Yeni Üye🌱
selamlar Taylan Bey

çalışmalarınızı çok guzel bana mr.sylarr@gmail.com hesabıma mail atabılırsenız freelance bi iş hakkında görüşebiliriz iyi çalışmalar dilerim.

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Son yaptığım çalışmalardan bazıları..

KAVGACI+HAYVANLAR8-9.jpg

KAVGACI+HAYVANLAR44-45.jpg

Kral%C4%B1ntuzagi40-41.jpg

Kral%C4%B1ntuzagi48-49.jpg

Saime Demircan

🌱Yeni Üye🌱
İnsanlar delirmiş olmalı. Bu çizimleri yaparken nasıl bir yol izliyorsunuz? Akıl işi değil. Sabrını baya zorlamış gibi duruyor. Hepsi harika. :)