Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yazı stilli logo tarzı

maske1

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaslar size yaptıgım bisey göstericem yorumlarınızı esirgemeyin.arkadaki sekil ise pen tool cizilip ordan yazı üzerinden belli yerleri kesilmistir.

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu çalışmayı öylesine yaptın sanırım. Font hazır, Slogan "nike" tan sadece pen tool ile çizilmiş bir şekil ve kısmen kesilmiş siyah zemin :) Fena durmuyo eline sağlık. Ama pen tool ile cizdiğin şekli yazı yerlerinden kesmene gerek yoktu. Şekli yazıya ortaladıktan sonra sağ tıklayıp en alta gönder deseydin ya da ctrl+PageDown yapsaydın zaten aynı olurdu. Ama alıştırma amaçlıysa bişey diyemem tabi :)

Bu arada kısayolları söyledim ama çalışmayı hangi programda yaptın acaba?

Kendini geliştirmek istiyosan sana tavsiyem, çalışmalarına anlam yüklemeye çalış.

Başarılar dilerim :)

maske1

🌱Yeni Üye🌱
alıstırma için kadir has üni grafik tasarım okuyorumda ben photoshop cs 3 kullandım alıstırma kafama estikce basit seyler yapmaya calısıyorm yorum için ayrıca tsk ederimm..

maske1

🌱Yeni Üye🌱
galiba pek örnek calısmaları begenmiyorsn mryers..

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
yok estafurullah arkadaşım emegine saygım sonsuz emege saygım var bende emekçiyim ben daha farklı bişi bekliyordum onun için böyle bir tepki verdimm yanlış anlaşıldım galba...
tekrar emegine saglık..

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
alıstırma için kadir has üni grafik tasarım okuyorumda ben photoshop cs 3 kullandım alıstırma kafama estikce basit seyler yapmaya calısıyorm yorum için ayrıca tsk ederimm..

Bende üni. öğrencisiyim ne zamn basladin bilmiyorum ama basit islerden baslaman doğru zaten zamn geçtikce kendini geliştireceksin dvm et bu çalişma freehand ya da Illustrator de çok basit 2 dakka içinde yaplılabilecek bir çalişma

maske1

🌱Yeni Üye🌱
aynen pratik olsn diye calısıyorm zaten...

halley

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyi iyi ama tasarım yazısı ve içindeki şekil az daha yukarda olmalı.
ayakkabı markası olabilir bundan. ;)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sizin bir üniversite öğrencisi olarak Desing in ne anlama geldiğini açıklamanızı ve derslere girip girmediğinizi merak ettiğimi sormadan geçemiyeceğim.

Basit şeyler zamanla karmaşık kurgulu işlerin başlangıcıda olabilir, aynı basitlikte kalabilirlerde. Umarım zamanla istedğiniz noktaya gelirsiniz..Basıl görsel yayınları, internet üzerinde görsel yayınları takip edersiniz..
Kolay gelsin.

maske1

🌱Yeni Üye🌱
Design

sözcüğü Latince kökenli 'designare'den türemiştir; anlamı 'bir şeye işaret etmektir'.
Etimolojik anlamda, uzakta olan bir şey işaret edilebilir; piktoral anlamda 'de-sign' birden fazla şeyin olduğu ortamda, yalnızca tek bir şeyi işaret edebilir.Ruhani anlamda ise 'aklın gözü' betimlemesiyle; sözcüğün yoğun bir arınmadan geçtiği hissedilir.Tasarlamak DESİGN sözcüğü ile de; işaretlemek, iz bırakmak, not etmek, altını çizmek, damga vurmak, özgün olmak, biricik ve tek olmak, belirginleştirmek, ayrıştırmak eylemleri vurgulanır.

hocamın anlattıgı biseydir derslere giriyorm arkadasım merak ettiğin sey biz bi anda yükselmek istemiyorz en alttan kademe kademe yükselmek istiyorz bu calısmalarda en alttan yavasca ve znm yukarı cıkarmak sadece pratik bir calısma el alıskanlıgı...