Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhablar arkdaşalar ben photshopa çok yeniyim bir sroum olucaktı kendime bir yazı oluşturmak istiyorum grayscale nerede acaba sanırsam bu yazı tipi oluşturmamızı sağlıyormuş ben kendim hazırlamak istiyorum ne yapabilirim lütfen yardım edin
Arkadaşım Grayscale resim modudur.. Yazı oluşturmaktan kastınızı pek anlayamasamda önereceğim şey.. Forumdaki Photoshop ile ilgili bölümleri incelemek olucak..
yazı yazmak için... ilk önce yeni dokuman açmalısınız... mesela 800*500 pc kadar... daha zonra 'T' tuşu basmalısınız ya da araç paletinde (solda olan) Text Type üzerine tıkladıktan sonra çalışma alanı geldığınız maus üzerine tek tık, yazı yazabilirsiniz....
resim büyültme ve küçültmenin farklı yolları vardır. Ayrıca resim büyütmek gibi bir fonksiyon varsada piksellerde bozulma meydana gelir ve resim bişeye benzemez. Resim küçültme araçları web de mevcut.
Photoshop kullanıyo isen resimi açtıktan sonra menüden image sekmesine tıkla ordan image resize sekmesine tıkla açılan menüden boyutları istediğin gibi değiştir ve kaydet bukadar.