Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni bir çalışmam değerli yorumlarınızı bekliyorum..
Majeta değil sürrealist arkadaşım Magenta... Bu piyasanın kurallarını yeniden koyacağını söylemiştin ya. Sanırım önce mürekkeplerin isimlerine el attın
güsell olmuş eline sağlık yazılar daha farklı olabilirdi yine de güsell --------------------------------- eleştirken kötü yanlarınıda belirtelimki emek werenler yaptıkları hatayı görüp onun üzerine yogunlaşsın
bu gayet hoş alttaki copyright yazısını kaldırdırdında tamamdır. ama madem hacker grubu, benim bildiğim dünyanın en iyi hackerleri Türk'ler, biraz daha teknolojik bir savaş andıracak bir çalışma yapsaydın daha güzel bir şeyler çıkabilirdi,
bu gayet hoş alttaki copyright yazısını kaldırdırdında tamamdır. ama madem hacker grubu, benim bildiğim dünyanın en iyi hackerleri Türk'ler, biraz daha teknolojik bir savaş andıracak bir çalışma yapsaydın daha güzel bir şeyler çıkabilirdi,
copyright yazısını kaldırmıştım zaten 2. sayfada olduğu için görünmedi fazla galiba.. İnşallah teklonojik bir çalışmayı andıracak çalışmada yaparım ilerde..
Biz kurtuluş savaşını teknolojiyle değil, yüreğimizle kazandık, ve teknoloji olmadanda kazanırız o yüzden gerek yok... Sanal alem sadece mekan. Ama seninki de güzel fikir.
Biz kurtuluş savaşını teknolojiyle değil, yüreğimizle kazandık, ve teknoloji olmadanda kazanırız o yüzden gerek yok... Sanal alem sadece mekan. Ama seninki de güzel fikir.