Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yeni çalışma

elamerve

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fKT6C.jpg

SEYDUNA21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mio'nun üstündeki sinyal ne ?
mio'nun üstündeki ve telefon numarasında kı "0" sıfırın yanındaki noktanın dışında diğer kısımlar iyi.emeğine saglık.

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir tasarım emeğinize sağlık
yalnız evet logo da sıkıntı var siz mi tasarladınız bilmiyorum ama bir de arkadaşın da dediği gibi numarada noktaya gerek yoktu
iyi çalışmalar

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
mio nun üstünedeki sinyal anlamsız olmuş. mio yazısı fazla sündürülmüş gibi duruyor. telefondaki 0 ın yanındaki nokta manasız olmuş. Türkiye geneli bayilikler verilmektedir. metnini daha farklı vurgulayabilirdiniz. Dekupeler güzel. renklerde güzel. başarılar dilerim :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bunun neresi zengin ayakkabı? Nasıl bir slogan tezatı bu yahu :)
Muya'yı hatırlatıyor..:)
Rakamların ne olduğunu iyice bakıp ''ha evet 2.90 mış'' şeklinde bir anlayış var..
Piyasa işi değilde, adamların işine karşı yenilikçi bir yaklaşım sunabilirdiniz..Alternatifi bol olabilecek ama standart ta bitecek bir çalışma. Mizanpajı değiştirmelisin bana kalırsa, telefon orda armut dalda misali duruyor..
Kolay gelsin.

karadumanyeliz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mervecim öncelikle ellerine sağlık ama bende arkadaşlara katılıyorum... sloganı daha farklı yerde kullansan da logo rahatlasa belli ki sündürmüşsün... bence yandaki teli aşağıya al ben bir firmanın iletişimin altta olmasından yanayım daha şık durduğunu düşünüyorum.
bayilikler yazısını da o şekilde değilde daha farklı kullanmanı öneririm forumu bi incele dikkat çekici vektörlere bir bak canım.... başarılarının devamını dilerim.

elamerve

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim :))logoyu ben tasarlamadım bu arada:))

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
ayakkabıları biraz küçültürsen logo ve slogan için yer açılır. biraz daha canlı renkler kullan derim. :)

fikir vermesi açısından yapmış olduğum bir çalışmayı ekliyorum, sadece ayakkabı sayısı biraz fazla :)

Krrkp.jpg