Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

(YENI) Flash'la su efekti

satocu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
84467336.jpg

https://www.flasheff.com/?ref=8164a277dcr475&gclid=CNO4pP231ZsCFVATzAodWCRrKA
neler yapabilecegini goster ve yorumlariniz lutfen....

efekt yapiminda flasheff2 adinda bi program kullandim ve bu prgram adobe flash cs3 ve cs4 surumune eklenerek kullaniliyor

sitenin linki ustte......

Son düzenleme:

Benzer konular

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
Sevgili kardeşim bu dosyayı jpg olarak değilde; swf olarak yüklerseniz ne yapabildiğinizi görmüş oluruz. Böyle sadece resim görüyoruz...

satocu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
swf olarak denedim ama olmadi arkadasim eger kolay bi yolu varsa soyle yapamadim

satocu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamda yeni buldum saol yinede simdi sen yazmissin ....tesekkurler ekliyorum simdi...

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
1.si çok fazla flood [tekrar] yapıyorsun.
2.si programı incelediğim kadarıyla zaten bu efectler hazır. Sen herhangi birşey yapmıyorsun. Yazdığın yazıya yada resme efect seçerek ekliyosun arka kısımdaki bölümü eklenti kendi hallediyor.

O yüzden sen çok fazla birşey eklememişsin gibi programı[eklentiyi] tanıtmak haricinde...

satocu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
su efekti vermek icin saatlerce ugrasman gerek fenami yaptik yani.ben biraz insanlar fikir edinsin buda flash ta olabilir demeye getiriyorum olayi.sanucta flash programida hazir program.layerleri sen kendinmi yaptigini saniyosum motion tweet kendi senin yerine yapiyor.bu yuzden hazir efek kendi isi yapiyor zaten deme.biraz dusun ve emege saygi...(göster!)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok gereksiz bir konu olmuş, herşey hazır zaten. Kaynak ve derste belirtilmemiş.
Konuyu açma sebebiniz yaptıgınız hazır efekti göstermek mi?

satocu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok gereksiz bir konu olmuş, herşey hazır zaten. Kaynak ve derste belirtilmemiş.
Konuyu açma sebebiniz yaptıgınız hazır efekti göstermek mi?

sevgili kardesim siz ve sizin gibiler yuzunden kimse yorum bile yazmiyor.biraz emege saygi ...hazir efekt kullandim ve bunun kaynaginida verdim daha ne aciklamasi istiyorsun anlamiyorum??????emege saygi biraz.begenmiyorsan sag uette kirmizi x isaretine bas cik sayfadan neden garip garip konusuyorsun....millet ugrasmasin diye koyduk keskede koymasaydim dedirttin bana saol ....

imza06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler can sıkıcı yorumlar almışssın :) ama bence güzel eline sağlık

satocu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler can sıkıcı yorumlar almışssın :) ama bence güzel eline sağlık
saol anlayisin icin arkadasim.bilmeyenler olabilir diye paylastim.belki baska dusuncelerinizi tetikler dusuncesiyle ....tekrar saol