Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yeni illüstrasyon çalışmam

maximus28

🌱Yeni Üye🌱
gercekten güzel olmuş ellerine sağlık bende yeniyim bu işte suan egitim aşamasındayım öle araştırmalar yapıyorum çizim yeteneğim iyi tasarımları inceliyorum

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel olmus ısıklara-derinliklere gölgelere önem vermelisin pek işim olmuyo aslında bu tür şeylerle aslında ama.. bi gözü pörtlemiş sanki :D dudaklarda bulanık gibi :D

hıhı biri gözünü pörtletmiş kızın bende orjinali bozulmasın dedim öle çizdim:rofl: ok ışık ve gölgeye önem verecem saol

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
gercekten güzel olmuş ellerine sağlık bende yeniyim bu işte suan egitim aşamasındayım öle araştırmalar yapıyorum çizim yeteneğim iyi tasarımları inceliyorum

teşekkürler seninde çalışmalarını görmek isteriz bende yeni sayılırım ve zaman buldukça yapıyorum bu ara sınavlar felan fazla ugraşamadım ama elimden geldiği kadar :wink: sanada başarılar :smile:

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yüz çizmek çok zordur ama güzel olmuş.

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gözler birbiri ile tam orantılı değil. Ayrıca boyun kısmında gölgeleme yok.

bayeness

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben yordumdan ziyade bir şey sormak istiyorum;
Bu tarz illustratorları sıfırdan mı çiziyorsunuz yoksa karakalem çalışmasının üzerinden devam mı eddiyorsunuz?

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Bencede gayate hoş olmuş emegien saglık

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben yordumdan ziyade bir şey sormak istiyorum;
Bu tarz illustratorları sıfırdan mı çiziyorsunuz yoksa karakalem çalışmasının üzerinden devam mı eddiyorsunuz?

örnek bi resim alıp pc de çiziyorum sıfırdan

ste_herman

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben illustrator Hayatımda Hiç Kullanmadım Ama böle Çalışmalar Yapıldığını Görünce Maxden Fazla BVi Farkı Olduğunuı Sanmıyorumm Eğer Varsa Görsel Eğitimi, Olan Bi link Gönderirimisiniz... Çalışma Baya Hoş Olmuşş Emeğine Sağlık..

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar ben illustrator Hayatımda Hiç Kullanmadım Ama böle Çalışmalar Yapıldığını Görünce Maxden Fazla BVi Farkı Olduğunuı Sanmıyorumm Eğer Varsa Görsel Eğitimi, Olan Bi link Gönderirimisiniz... Çalışma Baya Hoş Olmuşş Emeğine Sağlık..

bende max hiç kullanmadım ama bence farklı corel ve illüstratör kullanıyorum bunlar birbirine yakın programlar ama max biraz farklı diye biliyorum yorum için teşklr

grfkr42

🌟Usta Tasarımcı🌟
sağ gözü az küçük olmuş hafifce büyütürsen anatomik olarak da düzgün olacak bence

mustafatali

🌱Yeni Üye🌱
biraz hatalar var ama azdaha uğraşsaymışın çok daha iyi bir çalışma olcakmış ama bu halide iyi gözüküyo emeğine sağlık ...

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler yorumun için

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
emeğine sağlık,bu tarz anatomik insan figürlerinde aslında birde derinlik ve doku kavramlarına girmeyi denesen daha gerçekçi ve etkileyici bir çalışma çıkabilir diye düşünüyorum..Çünkü yaptığın çalışma gerçekçilik içermeye hazır,Stilize olan çizgilerde bunlar çok geçerli değil tabi.

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
emeğine sağlık,bu tarz anatomik insan figürlerinde aslında birde derinlik ve doku kavramlarına girmeyi denesen daha gerçekçi ve etkileyici bir çalışma çıkabilir diye düşünüyorum..Çünkü yaptığın çalışma gerçekçilik içermeye hazır,Stilize olan çizgilerde bunlar çok geçerli değil tabi.
evet haklısınız derinlik gölge bu konuda biraz daha çalışmam gerekiyo yeni çalışmalarım o şekilde olcak :) arkadaşlar yorumlarınız için teşklr