Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yeni illüstrasyon çalışmam

<tsunami>

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğine sağlık çok güzel olmuş.

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel diyemem ama daha iyi olabilir özellikle göz kapaklarındaki o grimsi bi renk var pek anlam ifade etmiyor ayrıca dudaklar çok sıradan ve donuk kalmış biraz parlaklık hissi verebilirdi ayrıca omuzlar pek düzgün sayılmaz bu resmi hangi foto ya bakarak cizdin bilmiyorum ama eminim o kızın omuzlar daha düzdür.

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yanlış anlama ama görmekle bakmak farklı şeylerdir insan yüzü çok şey ifader özellikle gözler sana ufak bi not aktarayım böyle bir çalışma yaparken mesela bir fotoya bakarak cizdigini farzet foto ya baktığın zaman bu kızın yüzündeki ifadeyi anlaman gerek nasıl bir ruh halinde olabilir önce onu çözmelisin sonra anladığın o ifadeyi fırçana yansıtmalısın ki çizgiler ve renkler anlam kazansın. Eserindeki kızın göz bebeklerine dikkatli bakarsan farklı yerlere bakıyorlar, burun ve yanaklar arasında birazda derinlik katabilirsin çok ince olmak şartıyla daha güzel olabilir çünkü çok genç birinin resmi yaşlı göstermek istemeyiz.saçlara gelince o kadar başarılı olduğunu zannetmiyorum sebebi ise nerdeyse hiç bir dalga olayı yok dalga olayını yapabilseydin yanlardan çıkan ahtopt kollarına benzeyen şeyleri yapmak zorunda kalmazdın hadi diyelimki foto da şaçlar öyle dağınık ben o şekilde yapacağım bende derdimki saçları biraz daha birbirlerine yakın ve parelel çiz aşırı kıvrımlar olmamalı diye çünkü hiç bir saç jöle ile bile o şekilde duramaz dik dik diye düşünüyorum ayrıca yüzün belli noktalarında renk kaymalarını uygula sen sadece yan çenesinde renk kayması ve gölge yapmışsın bunu göz çukurlarında ayrıca alın bölgesinde saçın gölgesi şeklinde bir koyuluk olabilir ne bilim ilk göze çarpan bunlar ten rengini alıp olduğu gibi vurmuşsun hiç bir akıntı yok renkler üzerinde birazdaha çalış bir rengi en koyusundan en açığına kadar kullan özellikle gölgeler ve mutlaka renk kayması olmasına dikkat et
kolay gelsin

crea by brad

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
yanlış anlama ama görmekle bakmak farklı şeylerdir insan yüzü çok şey ifader özellikle gözler sana ufak bi not aktarayım böyle bir çalışma yaparken mesela bir fotoya bakarak cizdigini farzet foto ya baktığın zaman bu kızın yüzündeki ifadeyi anlaman gerek nasıl bir ruh halinde olabilir önce onu çözmelisin sonra anladığın o ifadeyi fırçana yansıtmalısın ki çizgiler ve renkler anlam kazansın. Eserindeki kızın göz bebeklerine dikkatli bakarsan farklı yerlere bakıyorlar, burun ve yanaklar arasında birazda derinlik katabilirsin çok ince olmak şartıyla daha güzel olabilir çünkü çok genç birinin resmi yaşlı göstermek istemeyiz.saçlara gelince o kadar başarılı olduğunu zannetmiyorum sebebi ise nerdeyse hiç bir dalga olayı yok dalga olayını yapabilseydin yanlardan çıkan ahtopt kollarına benzeyen şeyleri yapmak zorunda kalmazdın hadi diyelimki foto da şaçlar öyle dağınık ben o şekilde yapacağım bende derdimki saçları biraz daha birbirlerine yakın ve parelel çiz aşırı kıvrımlar olmamalı diye çünkü hiç bir saç jöle ile bile o şekilde duramaz dik dik diye düşünüyorum ayrıca yüzün belli noktalarında renk kaymalarını uygula sen sadece yan çenesinde renk kayması ve gölge yapmışsın bunu göz çukurlarında ayrıca alın bölgesinde saçın gölgesi şeklinde bir koyuluk olabilir ne bilim ilk göze çarpan bunlar ten rengini alıp olduğu gibi vurmuşsun hiç bir akıntı yok renkler üzerinde birazdaha çalış bir rengi en koyusundan en açığına kadar kullan özellikle gölgeler ve mutlaka renk kayması olmasına dikkat et
kolay gelsin

crea by brad
öncelikle vakit ayırıp bu kadar yorum yazdığın için teşekkürler :smile: evet çalışmanın eksik yönleri var mutlaka özellikle gölgelendirmeye daha çok önem vermem gerekiyo yorum için saol

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
önemli değil amacım sadece sende daha farklı bir bakış açısı uyandırabilmek olaya şöyle bakmak gerekir kendi fikrimce bir fotoğrafçı gibi deil de bir ressam gibi bakarsan neler olabilir :) ortaya ne çıkar? istersen bunu bi düşün. ki yorumlar ve tartışmalar herhazaman daha iyiye taşır fikirler tartışılmalı eserler iyi yada kötü olsun.

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
cok haşin bakmış kız:) eline sağlık güzel olmuş:)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
walla ben derim ki renklerde ( Özellikle Ten rengi) iyisin ama ışık ta vereye çalışmalısın..ve yorum isterken sanırım 6 sayfa yorum aldıktan sonra biraz daha çalışma koyabilirsin:)kolay gelsin..

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Sol gözün büyüklüğünü diğer gözle aynı yaparsan daha iyi duracaktır.Güzel bir çalışma

Lucienne

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hiç güzel olmamış, beğenmedim.
1. Ten rengi fazla sarıya kaçmış
2. Burun düz bir yüze çizilmiş gibi olmuş, gölge hafif kaçmış. Biraz daha koyu olmalı
3. Çene kısmında da aynı sorun. Boyuna yapışmış gibi olmuş. Yine koyu ve keskin gölge istiyor.
4. Dudaklar... onlar da güzel değil işte :)
Biraz üzerinde çalışırsan iyi bir şeyler çıkar... belki.
Kaç dakikada yaptın bunu?