Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni logo çalışmam

Deivson

🌱Yeni Üye🌱
başka bi site de yarışma konusu olan kantin internet cafe adlı yarışmaya katıldım onun için yaptığım logoyu size de göstereyim bakalım beğenecek misiniz ? :)

kantininternetcafeiw9.jpg

Benzer konular

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
kahve fincanı dışındaki diğer şeylerin ne olduğunu tam olarak anlayamadım. ayrıca onlar her neyse sanki iki logo bir araya gelmiş gibi tamammen birbirlerinden bağımsızlar. bütünlük yok

Deivson

🌱Yeni Üye🌱
internet cafe de ne olur bilgisayar:) o yaptığım şey bilgisayar bence onun ne olduğunu anlamamak çok zor bi durum bende ona anlam veremedim :) bilgisayar orada kahve almaya çalışıyor yani mesela siz kantine gittiğinizde kola ya da çay ya da kahve içersiniz de mi ? ya da bi cafeye gittiğinizde diyim bunları yaparsınız. orda bilgisayarı neden kullandığıma gelince oranın bi internet cafe olduğunu anlatmaya çalıştım. bi resim kullanmak yerine çizim yaptım yani

teşekkür ederim eleştirin için eleştirilere açığımdır ;)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Açıkça söylemek gerekirse seruvenist e katılıyorum. Kahvelerin dışındaki nesnelerin bilgisayar mı olduğunu anlamak güç. Tahmin yürüttüm... Acaba bunlar bilgisayar mı diye. Fakat başarılı bulmadım...

Deivson

🌱Yeni Üye🌱
bende değiştirdim :)
bakalım bu nasıl oldu :)

kantininternetcafe2mr8.jpg

Freedom

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.hakanisik.com
dostum kahve olayı iyi olmuşta bilgisayar hala tam net degil..logo önemli ilk bakışta anlamak lazım..kastım kendimi ama ilk bakışta anlayamadım:D... bu arada bu eleştirim son verdiginle ilgili..

Deivson

🌱Yeni Üye🌱
Bu da olmadıysa kendimi boğazdan atıcam en sonunda :)

kantininternetcafe3pn8.jpg

Freedom

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.hakanisik.com
dostum bu sefer bilgisayara benzemiş...
Amaa bence ya kahve fincanını pc ekranına koy ya da pcyi fincanın içine.... birbirinden ayrı duruyor böyle...

Deivson

🌱Yeni Üye🌱
onu düşündümde :) du bakalım bi de onunla uğraşiim :) yha aslında bunları yaptığıma şükretmek lazım daha 1 ay oldu kursa başlayalı ne freehand ne de corel biliyorum sadece photoshopta yapıyorum :)

Deivson

🌱Yeni Üye🌱
kantininternetcafe4ql7.jpg
kantininternetcafe5yt5.jpg

Bunlar da o dediğinden :)

Son düzenleme:

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
kantinnetks9.jpg

normalde böyle birşeyi ücretsiz çizmem. ama şuanda iş yerinde boşboş oturduğum bir an olduğu için çizdim. böyle birşey yapmayı dene derim ben. çünkü bilgisayar kullanman gereksiz. net kafeler zati bilgisayarlarıyla bilinir. sizin ekstranız kantin gibi çay kahve ikramınız . dolayısıyla yapılması gereken onu vurgulamatır. onun için kahve ikonu üstünde bir mouse oku koyunca sanki sipariş verir gibi bir görüntü oluşturur. böyle bir logo hem daha anlaşılır hemde daha etkili olur. umarım sana bir katkıda bulunabilmişimdir. iyi çalışmalar

Deivson

🌱Yeni Üye🌱
ewt katkıda bulundun saol :) yha şimdi bende bu işin içinde yeni olduğum için şimdilik böle ufak tefek şeyler yapıyorum ama sabah akşam çalışıyorum güzel bi meslek olduğu için çabalıyorum işte hem zevkli hem güzel bakalım bi yerlere gelicez benden şimdiden bu kadar mantıklı ve de böle güzel bişey beklemeyin :):):) bu arada çok saol ellerine sağlık güzel olmuş

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
bende bu işte çok eski değilim geçen yaz başladım bu işe. sana tavsiyem boş vakitlerinde bol bol çalışmaları incele. bir çok site var logo diye arattır kurumsal diye arattır örnekleri incele. bu sana yeni bir vizyon kazandıracaktır emin ol. başarılar dilerim

Deivson

🌱Yeni Üye🌱
başladım zaten yha site site dolaşıyorum ordan burdan örnekler alıyorum :) yapıyorum bişeyler photoshopta bişeyler çizmeye çalışıyorum baya bi uğraşıyorum yani..

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
başladım zaten yha site site dolaşıyorum ordan burdan örnekler alıyorum :) yapıyorum bişeyler photoshopta bişeyler çizmeye çalışıyorum baya bi uğraşıyorum yani..

dahada önemli olan birşey var photoshopla logo yapılmaz. tamam orda tasarlayabilirsin ama bunu vektörel bir programa kesinlikle aktarman gerekir. onun için en mantıklısı vektörel bir programda logo tasarlamaktır. yarın bigün logon beğenilir satarsın sonra büyükbir alana uygulamak gerekirse kalakalırsın. çünkü photoshop pixel tabanlı olduğu için büyütmelerde bozulma yaşanır. onun için vektörel şart

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logo için bu kadar çok şeyin bir arada olması yanlış...daha az şekil kullanman gerek bence önce ''logo type'' nedir bi araştır kardeş :) senin hazırladığın logoyu örnek veriyorum etiket üzerine basmaya kalksalar kullanılamaz 1,5cm ye kadar küüçültüldüğünü düşün birde yazı karakteri üzerinde biraz daha araştırma yap :) kolay gelsin

Deivson

🌱Yeni Üye🌱
dediğim gibi kursa gidiyorum kursta şu anda photoshoptayız :) daha sonra vektörel tabanlılara geçices şimdilik bunda idare ediyorum :)