sade ve güzel Çalışma yüreğine sağlık arama yerine yükleniyor ekleseydin güzel olurdu ;)
I ilys 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 6 Eki 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 6 Eki 2009 #21 sade ve güzel Çalışma yüreğine sağlık arama yerine yükleniyor ekleseydin güzel olurdu
damla1 Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Ağu 2008 Mesajlar 5,055 Tepkime puanı 110 6 Eki 2009 #22 artdevil' Alıntı: ... ben bu çalışmaya yorum yapmıştım fakat bu iş faliyete geçtimi merak ettimde Genişletmek için tıkla ... Bir dönem geçti ama şuanda yayda değil... dikyumcu' Alıntı: Daha iyisini yapabilecegini düşünüyorum... saka saka eline saglik Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim:wink: ilys' Alıntı: sade ve güzel Çalışma yüreğine sağlık arama yerine yükleniyor ekleseydin güzel olurdu Genişletmek için tıkla ... özellikle "Searching"istendiği için "yükleniyor" yazmadım Teşekkürler... :wink:
artdevil' Alıntı: ... ben bu çalışmaya yorum yapmıştım fakat bu iş faliyete geçtimi merak ettimde Genişletmek için tıkla ... Bir dönem geçti ama şuanda yayda değil... dikyumcu' Alıntı: Daha iyisini yapabilecegini düşünüyorum... saka saka eline saglik Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim:wink: ilys' Alıntı: sade ve güzel Çalışma yüreğine sağlık arama yerine yükleniyor ekleseydin güzel olurdu Genişletmek için tıkla ... özellikle "Searching"istendiği için "yükleniyor" yazmadım Teşekkürler... :wink: