yeni t shirt çalışmam
U umutsuztasarim 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 May 2012 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 10 May 2012 #1 Son düzenleme: 10 May 2012
U umutsuztasarim 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 May 2012 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 10 May 2012 #2 umutsuztasarim' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kimse yok mu?
ynserg ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 30 Haz 2011 Mesajlar 143 Tepkime puanı 2 10 May 2012 #3 çok güzel olmuş ellerine sağlk..bitek o kırmızı göze batıyo onunda renginden olsa gerek
Y YuBayer ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Ara 2011 Mesajlar 129 Tepkime puanı 3 10 May 2012 #4 1. güzel olmuş.. sonuncuda ki o cyber pack üzerindeki ! ne o? Küresel perspektif oturmamış..
U umutsuztasarim 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 May 2012 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 10 May 2012 #5 YuBayer' Alıntı: 1. güzel olmuş.. sonuncuda ki o cyber pack üzerindeki ! ne o? Küresel perspektif oturmamış.. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim küre parçası diye düşündüm nasıl yapsam daha iyi olurdu acaba hiç ışık kullanmasaydım onda dahamı iyi dururdu?
YuBayer' Alıntı: 1. güzel olmuş.. sonuncuda ki o cyber pack üzerindeki ! ne o? Küresel perspektif oturmamış.. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim küre parçası diye düşündüm nasıl yapsam daha iyi olurdu acaba hiç ışık kullanmasaydım onda dahamı iyi dururdu?
U umutsuztasarim 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 May 2012 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 10 May 2012 #6 ynserg' Alıntı: çok güzel olmuş ellerine sağlk..bitek o kırmızı göze batıyo onunda renginden olsa gerek Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim sanırım o kırmızıda sorun var biraz antipati yaratıyor gibi
ynserg' Alıntı: çok güzel olmuş ellerine sağlk..bitek o kırmızı göze batıyo onunda renginden olsa gerek Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim sanırım o kırmızıda sorun var biraz antipati yaratıyor gibi
L Leadx 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 May 2012 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 14 May 2012 #7 emeğine sağlık güzel olmuş ama herkesin de söylediği gibi sonuncu biraz daha emek ister
U umutsuztasarim 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 May 2012 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 14 May 2012 #8 Leadx' Alıntı: emeğine sağlık güzel olmuş ama herkesin de söylediği gibi sonuncu biraz daha emek ister Genişletmek için tıkla ... işte bende ki eksiklikte bu mesela evet orda bi sorun var ama tam olarak çözemiyorum. Bu konuda burdan bi arkadaş destek oldu neyle ilgili olduğunu anlamama yardımcı oldu sağolsun artık birazdaha dikkat edeceğiö çok teşekkürler yorumun için
Leadx' Alıntı: emeğine sağlık güzel olmuş ama herkesin de söylediği gibi sonuncu biraz daha emek ister Genişletmek için tıkla ... işte bende ki eksiklikte bu mesela evet orda bi sorun var ama tam olarak çözemiyorum. Bu konuda burdan bi arkadaş destek oldu neyle ilgili olduğunu anlamama yardımcı oldu sağolsun artık birazdaha dikkat edeceğiö çok teşekkürler yorumun için
Y Yasmin Yeter 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 May 2012 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 14 May 2012 #9 Elinize sağlık çok güzel olmuş
U umutsuztasarim 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 May 2012 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 14 May 2012 #10 Yasmin Yeter' Alıntı: Elinize sağlık çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim.