Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yerel gazete çalışmam

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok hoş bir çalışma olmuş bence
emeğinize sağlık

isacan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık gökhancım cok hos olmus ama atladığın bişeyi söyleyim dedim haber girişlerini kapital yapmayı unutmusun yine :) iç sayfalardakı baslıklarda bıraz sonuk kalmıs sankı bir kalın bir ince kullansan daha guzel durudu sankiii
basarılı devam

bedo381

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.buyukkayseri.com
renk seçiminde yetersiz kalmışın kardeşim kusura bakma eleştirmem gerek. gazetenin 1. sayfasında genelde mavi renk kullanmışın bu da göz yorulmasına neden olur. renk seçeneğini biraz daha yükselt derim.

rrkara

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Birinci sayfa çok karışık. Gözleri yoruyor... Haberler arasında daha fazla boşluk bırakırsan iyi olur... Ayrıca Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Türkiye'de ve Dünya'ta tasarım ödülü almış gazeteler var, büyük gazeteleri, dergileri incele. Daha iyi fikirler edineceğini sanıyorum. Başarılar...

sokrades

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
malesef Olmamış. Ulusal gazete formatlarını incelemenizi tavsiye ederim. ve indesign kullanmanızı öneririm.

unal_3463

🌱Yeni Üye🌱
off abicim bende yerel bi gazetede çalışıyorum diyarbakırda benimde azbuçuk senin tecrübene ihtiyacım war gerçekten senini bilgine ihiyacım war işte bende böyle yetişmek istiyorum yardımcı olursan çok minnetar kalırım sana unal_3463@homail.com eklersen sevinirim saygılar..

canndostt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Macromedia programları bildiğinize hiç kuşkum yok, ancak gazetecilik hataları ile dolu. Daha iyi tasarım için biraz daha fazla gazete incelemelisiniz. Emeğinize sağlık...

drselcuk

🌱Yeni Üye🌱
kâr amacı gütmeyen bir kurum için hazırlanmasını üstlendiğim tabloid tarzda 4 yaprak (yani 8 sayfa) dan oluşan bir mecmua çalışmasında makul fiyat koşulu ile benimle çalışmak isteyen varsa iletişime geçebilir. selcukonce@gmail.com

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
verdiğiniz domain, bende açmadı...

chrome ve win7 kullanıyorum