Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle harika. Bu tip çalışmalar yapabilenlere ne kadar özeniyorum anlatamam. En son ilkokulda yaptığım bir resim iki yıldız almıştı. Onun dışında da resimle ilgili herhangi bir başarımı hatırlamıyorum. Ellerine sağlık. İyi çalışmalar...
Senin son çalışmalarını takip ediyorum. Çok iyi gidiyorsun ve çok yetenklisin. Bu çalışmaların yavaş yavaş fantastik illustrayonlara döndürmeni bekliyorum. Çok iyi gidiyorsun eline sağlık
Senin son çalışmalarını takip ediyorum. Çok iyi gidiyorsun ve çok yetenklisin. Bu çalışmaların yavaş yavaş fantastik illustrayonlara döndürmeni bekliyorum. Çok iyi gidiyorsun eline sağlık
kulerlerden biri güzel, dolayısıyla hepsi güzel gorunuyor. çünkü her kuleyle ayrıca ugrasılmamıs sankı. duplicate edılıp formlarıyla oynanmıs gibi. Yanılıyor muyum ? Yanılmıyorum.
kulerlerden biri güzel, dolayısıyla hepsi güzel gorunuyor. çünkü her kuleyle ayrıca ugrasılmamıs sankı. duplicate edılıp formlarıyla oynanmıs gibi. Yanılıyor muyum ? Yanılmıyorum.