Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeşil Çeltik Pastanesi baklava kutusu

kgozde

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok şık olmuş emeğine sağlık bende gecen baklavayla ilgili stand çalışıyordum butun gun agzım sulanarak gezdım :D şimdide öle olduuuu :D

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güldüm gerçekten tebrik ediyorum:p Resimlerin altındaki gölgelerin ters olması gerekmiyor mu? Müşteride aldı gitti...kimsede farketmedi.....Gerçekten tebrik ediyorum..

tamerkum

🌱Yeni Üye🌱
arkadasim ilk once eline saglik demek istiyorum calisma iyi olmus ama baklavalardaki golge persfektifin yanlıs bunu duzeltmen gerekir birde renkleri extraya baglarsan baklava kutun bir o kadar daha guzel olur diye dusunuyorum diger calısmalarında basarılar dilerim

özgül tasarım

🌱Yeni Üye🌱
çalışma süper çok hoşuma gitti
arkadaşlarındediği gibi gölge ters:rofl:

zaferia

🌱Yeni Üye🌱
gayet güzel olmuş yanlız baklava yansımasında üzerini göstermesen dahada şık olur bence tabi bu

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok güldüm gerçekten tebrik ediyorum:p Resimlerin altındaki gölgelerin ters olması gerekmiyor mu? Müşteride aldı gitti...kimsede farketmedi.....Gerçekten tebrik ediyorum..

güzel kardeşim gülmene gerek yok. Gölgelerin ters olduğunu bende biliyorum. 3 kuruş bile tasarım ücreti ödenmeyen bu çalışmanın bırakında ufak tefek hataları olsun. Sadece kendimi tatmin etmek içindir verdiğim uğraş. Bedava tasarım öpsünde başına koysun müşteri. Malssef matbaa patronlarımız tasarımı bedel biçmedikçe bende gereken özeni göstermeyeceğim çalışmalarıma. Mesleğe küsücem bu gidişle bizim emeğimiz müşterilere peşkeş çekildikçe...

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok beğendim emeğine sağLık

tombi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo haricinde iyi gözüküyor

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Temiz iş.Emeğinize sağlık.