Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok güldüm gerçekten tebrik ediyorum Resimlerin altındaki gölgelerin ters olması gerekmiyor mu? Müşteride aldı gitti...kimsede farketmedi.....Gerçekten tebrik ediyorum..
arkadasim ilk once eline saglik demek istiyorum calisma iyi olmus ama baklavalardaki golge persfektifin yanlıs bunu duzeltmen gerekir birde renkleri extraya baglarsan baklava kutun bir o kadar daha guzel olur diye dusunuyorum diger calısmalarında basarılar dilerim
Çok güldüm gerçekten tebrik ediyorum Resimlerin altındaki gölgelerin ters olması gerekmiyor mu? Müşteride aldı gitti...kimsede farketmedi.....Gerçekten tebrik ediyorum..
güzel kardeşim gülmene gerek yok. Gölgelerin ters olduğunu bende biliyorum. 3 kuruş bile tasarım ücreti ödenmeyen bu çalışmanın bırakında ufak tefek hataları olsun. Sadece kendimi tatmin etmek içindir verdiğim uğraş. Bedava tasarım öpsünde başına koysun müşteri. Malssef matbaa patronlarımız tasarımı bedel biçmedikçe bende gereken özeni göstermeyeceğim çalışmalarıma. Mesleğe küsücem bu gidişle bizim emeğimiz müşterilere peşkeş çekildikçe...