Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yetiştirilmek üzere eleman aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sentius

🌱Yeni Üye🌱
merhaba, Ben Avcılarda ikamet etmekteyim. Coreldraw orta, photoshop iyi, cok az bi deneyimim var. ama kendimi geliştirmek istiyorum. Eğer ilan hala gecerliyse, Ve sizin için uygunsa görüsmek isterim. saygılarımla.

muratceliq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar hangi ildesiniz.Animasyon ve motion graphic ile ilgileniyorum (orta derecede)ve bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum.Uygunsa görüşelim.

jackassjo

🌱Yeni Üye🌱
kabul ederseniz cv mi yollayayım benim mailim ************************

yasinbalka

🌱Yeni Üye🌱
slm kolay gelsin ismim yasin ve grafikerlik kusuna gitmekteyim kendimi grafikerlik konusunda tam anlamıyla yetiştirmeyi gercekten istiyorum bu konuda gercekten gayretli olduğumu söylemek isterim ve yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin. ***********************

BERİVAN1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pm atmaya çalışıyorum ama mesaj kutunuz dolmuş.....mesaj kutusunu temizlemeniz gerekmekte... :)

yasinbalka

🌱Yeni Üye🌱
İyi çalalışmalar ist avcılarda oturuyorum şuan bir grafikerlik kursuna gitmekteyim ve bu işi gercekten profosyonelce eksiksiz olarak ögrenmeyi gercekten cok istiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız inanın cok memnun olurum. *************

Moderatör tarafında düzenlendi:

Irmaq

🌱Yeni Üye🌱
selam, BilgeAdamda grafik tasarım eğitimi aldım. Staj yapabileceğim aynı zamanda kendimi yetiştirebileceğim profesyonel bir kurum arıyorum. ilgilenirseniz sevinirim iyi çalışmalar.

benjam_t

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlgili Kişiye
Adım Bünyamin.26 yaşındayım.Lisans mezunuyum.
Grafik tasarım sertifikam var.Freehand , Photoshop , Quarkxpress , İllustrator , İndesign programlarını kullanıyorum. Çengelköy'de (Maxi City yakınında) ikamet ediyorum.
Sizinle çalışmak istiyorum

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba Grafikerlik mesleğinde kendimi geliştirebileceğim bir firma arıyorum.Çeşitli kurslarda Photoshop,CorelDraw,İllustrator,İnDesing Eğitimi Aldım.(Programları Orta seviyede kullana biliyorum.)Evliyim,31 Yaşındayım.
Saygılar.
Cengiz Duhan

SeWiL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neden özel mesaj gönderemiyorum ben :((

nofearon

🌱Yeni Üye🌱
Oparatör grafiker olarak ajans tecrübem bulunmaktadır
bahçeşehir mezunuyum
mac ortamında photoshop freehand iyi derecede kullanmaktayım
iyi günler dilerim kolay gelsin...

arzu türkmen

🌱Yeni Üye🌱
corel,frehand ve photoshop bilgim var
İstanbul K.Çekmecede oturuyorum
Eğer size uygunsa görüşebiliriz.
Tel: 0*************

expand

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilanınızla ilgileniyorum
grafik tasarım egitimi aldım bilgeadamda
ve şu anda bi reklam ajansında staj yapıyorum...
ayrıntılar için size cvmi yollaya bilirim geri dönerseniz eger.Teşekkürler.

Ve özel mesaj yeriniz dolmuştu oyuzden buraya yazıyorum teşekkürler.

gtstar

🌱Yeni Üye🌱
İş Başvurusu

(Özelden yazmaya çalıştım ama mesaj kutunuz dolu)

Merhaba Ben Gökhan,

17 yıldır grafik tasrım sektöründe grafiker olarak hizmet vermekteyim ama artık işmi grafik animasyon dalında ilerletmek istiyorum. Ekte Öz geçmişim bilginize sunulmuştur. Ayrıca sizlere baskı işleriniz olursa ücret talep etmeksizin, yardımcı olabilirim. Sanırım sizin iş konunuz 3D Modelleme, benim amacım yalnızca, 3DS Max bilgimi daha ilerilerilere taşımak, bu programla ilgili bilgim yalnızca başlangıç seviyesinde bu sebeple beni grafik animasyon konusunda vasıfsız görerek, yardımcı olmanız.

Gökhan Torun

bahadr58

🌱Yeni Üye🌱
ADIM BAHADIR KAYA iki kere ayrı ayrı kurslara gittim kursum bitmek üzere yetiştirilmek üzere grafikerlik arıyorum.bütün iş hayatımı grafikerlik yparak geçirmek istiyorum.iletişim bilgi vermek forum kurallara aykrı size ulaşabilmek için bir adres verirseniz sevinirim

Gürkan AKINCI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Vermiş oldunuz ilanla ilgileniyorum eger bana mail adresinizi verirseniz size cv mi yollaya bılırım teşekkürler.

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu ilanın tarihi eskiii ama...

tarık_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar bu ilana cevap yazarken lütfen ilan tarihine bir bakın 2008 de verilmiş ilan ve ilanı veren arkadas bu ilanla pek ilgilenmemiş siteye son aktiviteside 2008 yılında yani buraya mesaj yazan arkadaslar maalesef bosa kürek cekmiş oluyorlar ve site yöneticileri lütfen bu ilanı kilitleyin veya kaldırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...