Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yetiştirilmek üzere eleman aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anatolinizam

🌱Yeni Üye🌱
mrb ben anadolu sanatçılar derneginde 2 yıl resim eğitimi aldım ve grafik tasarım kursunu bitirdim 2 yıl grafiker olarak bir ajansda çalıştım photoshop freehan ve coreldraw kullanıyorum

gürol1

🌱Yeni Üye🌱
merhaba Photoshop,Freehand,İndesing ve Corel programlarını kullanıyorum,eğer ilgilenirseniz sevinirim.

idirus

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben grafikerlik kursubnu bitirdim. Kendimi yetiştirip grafiker olmak istiyorum istanbulda ikamet ediyorum, gaziosmanpaşa da oturuyorum mesaj bırakırsanız sevinirim

Ramazancinar87

🌱Yeni Üye🌱
1 senelik bir tecrübem var ama profosyonel anlamda değil istanbul kadıköyde reklam ajansında yetiştirilmek üzere çalıştım askerliğim nedeniyle ayrıldım grafik tasarım programlarını başlangıç düzeyinde kullanabiliyorum kendimi geliştirmek ve işyerime faydalı olabilmeyi çok istiyorum ilgilenirseniz sevinirim Ramazan 05** *** ** **

Moderatör tarafında düzenlendi:

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar konunun tarihine bakarsanız işverenin neden dönüş yapmadıgını daha iyi anlayacaksınız...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
08-08-2008 tarihli konuyla yetiştirilecek kişi artık askere gitmiş veya evlenmiş barklanmıştır sanırım.

Ramazancinar87

🌱Yeni Üye🌱
1 senelik bir tecrübem var ama profosyonel anlamda değil istanbul kadıköyde reklam ajansında yetiştirilmek üzere çalıştım askerliğim nedeniyle ayrıldım grafik tasarım programlarını başlangıç düzeyinde kullanabiliyorum kendimi geliştirmek ve işyerime faydalı olabilmeyi çok istiyorum ilgilenirseniz sevinirim Ramazan 05** *** ** **

Moderatör tarafında düzenlendi:

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
iletişim bilgisi vermek yasak ve ayrıca konunun tarihine bakmanı öneririm

anatolinizam

🌱Yeni Üye🌱
mrb ben nizamettin anadolu sanatçılar derneği çona resim atölyesinde 2 yıl resim eğitimi aldım photoshop freehand coreldraw kullanıyorum 2 yıl ajans deneyimim var

semra Akcı

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar işle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.öncelikle iş yeri nerede ve imkanlarınız nelerdir.hangi programlar kullanılıyor.Teşekürler

cnon84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şu an bilge adam'da web&grafik kursu almaktayım. grafik eğitiminin sonlarına gelmiş bulunuyorum. Adobe Photoshop CS3 ve Illustrator CS3 bilgim vardır. Çalışmalarımı inceleyerebilirsiniz. istanbul/şişli'de ikamet etmekteyim. Şartlarınız uygunsa sizinle çalışmayı isterim.

iyi çalışmalar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...