Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yılan ve Gökdelen....

yy84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yilan01lg.jpg

Benzer konular

tumus

🌱Yeni Üye🌱
yılanın kesılen koselerı cok bellı oluyor. fazla gercekcı durmamıs bence

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yılan fotoğrafında dekupe hataları var.Ayrıca ağzından çıkan alev gerçekçi değil.Emeğinize sağlık.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Size yaptığınız çalışmalar ile ilgili birşeyler sormak istiyorum. Mesela Illustrator çalışmalarının sergilendiği bölümde tamamı çizim olan çalışmalar var. Sizin yaptığınız tam olarak nedir? Benim anladığım bazı fotoğraflara photoshop prpgramında effectler ekleyerek ve bunları bir araya getirerek bazı kompozisyonlar ortaya koyuyorsunuz. Veya ben mi yanlış anlıyorum. Yoksa bu kadar çalışma oluşturmanızı ben başka türlü açıklayamıyorum. Bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

yy84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Durum şöyle dreamsantana ben illustratorde çizimimi yapıyorum ve bitiriyorum ama kirpik gibi kaş gibi çizimlerde bazen ama her zaman değil photoshopdanda yardım alıyorum fotoğraflara efekt vermek konusundada zaten illustratorden bunları yapabiliyoruz senin dediğin gibi bazen kompozisyonlu çalışmalarda olabiliyor.Ama şunu söyliyeyim benim çok çalışma çıkarmış olmam kopya çektiğim anlamına gelmiyor sadece zamanında yapmış olduğum çalışmaların birikimlerini bu sitede paylaşıyorum ve paylaşmaya devam edeceğim.