Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yılbaşı afişi

eralp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.eryaman.biz
ankaradaki bir performans klübü için deneme afişim

her türlü eleştiriye açığım. eleştirirken şunu da göz önüne almanızı rica ediyorum. ben ambalaj, poşet tasarımı yapıyorum ve bu ilk denemem... saygılar

ifperformancehallsonte7.jpg

Benzer konular

gezici11

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmayı genel anlamda beğendim. Hoş olmuş eline sağlık.
Unity Bonus Track yazısı gözümü yordu. Acaba o değişse daha mı iyi olur? Sanki etrafındaki kıvrımlar fazlalık olmuş. Onları kaldırırsan Party yazısı da boğulmaz gibime geldi. Bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek.
Kolay gelsin.

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok Fazla Teknİk Hata Var, Renkler OlmamiŞ, BeĞenmedİm...

pseudo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu kadar alakasız fontun birlikte kullanılması gözü yormaktan öteye götürmemiş işi...

onurgozay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk bakışta söylencek şey bence fontlar..yani o tip bi fontu bi yerde yanlız bırakıp alt metinleri yada dierlerini başka bir font ta devam edebilrildin.. yani illa o font ise olacak olan...

başlıkta perspektif bozukluğu görüyorum, ayrıca o açıda yazmak bence gereksiz,sponsorlar güzel yerde,renkler güzel maviler açısından bahsediyorum. AYRICA önemli bir detay.. alttaki insanların rengi ile sponsorun rengi yanyana gelebilecek bir renk deil açıkcası ortadaki if logosuna biraz magenta.. yada dier bantı aynı renge çekmen toparlayacak bu şekilde çok emanet duruyorlar..yani alttaki insanarı hazır bulup üste yazıları oturtup bitirmişsin gibi :p

2008 ile yanındaki party yazısındaki renk farkı jpg yaparken oluşmamışsa bence kötü duruyor.

çalışmalarında başarılar

Son düzenleme:

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
alttaki dans eden adamlar super yakismis ancak font cesidi cok degilmi

eralp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.eryaman.biz
yapıcı eleştiri ve önerileriniz için teşekkürler.

öncelikle belirtmeliyim ki bordo çerçeve ve bordo logo standart. 2008, party, grup isimlerinin yazıldığı fontların hepsi aynı.

onurgozay' Alıntı:
2008 ile yanındaki party yazısındaki renk farkı jpg yaparken oluşmamışsa bence kötü duruyor.

aslında renkleri aynı, 2008 yazısında dış kontur var. belki o yüzden party yazısı biraz daha mat duruyor olabilir...

bu arada çalışma tamamiyle corel 12'de çizildi. photoshop bilgim çok iyi olmadığından orada da oynanabileceğini düşünüyorum...

herkese tekrardan teşekkürler...

MerCannn

🌱Yeni Üye🌱
gözleri rahatsız edici şekiller var canım onlar olmasa güzel olurdu

RESSAM SONBAHR

🌱Yeni Üye🌱
slm grafikerler ben bu işte biraz acemiyim ve ödevlerim var yardımcı olursanız sevinirim bekliom yardımlarnızı

evren diril

🌱Yeni Üye🌱
vallahi dostum grafiker gözü ile değilde bi esnaf olarak böyle bir çalışma benim hoşuma gitti gerçektende güzel olmuş...emeğine sağlık.

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
öbür arkadaşlarında söylediği gibi benim de gözüme hoş gelmeyen font ve altında bulunan gereksiz ve fazla vektörel çizgiler.
onlarıda düzenlersen hoş bir çalışma olur. ellerine sağlık

SAMSUNLU55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence Türkçe yazmalısın (Yeni yıl)
daha belirgin ve harflerin üstüne yeni yıl şapkaları koyabilirsin