Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Firmanın ismi balon kimya olsaydı yeterli olabilirdi ama yıldırım olduğu için ismine yakışır şekilde daha sert bi çalışma yapmalısın ve yıldırımın altında yazan "kimya ltd. şti." yi başlangıç ve bitiş olarak yıldırıma hizalaman daha ii olur.Kolay gelsin...
Firmanın ismi balon kimya olsaydı yeterli olabilirdi ama yıldırım olduğu için ismine yakışır şekilde daha sert bi çalışma yapmalısın ve yıldırımın altında yazan "kimya ltd. şti." yi başlangıç ve bitiş olarak yıldırıma hizalaman daha ii olur.Kolay gelsin...
güzel bi tespit yapmışsın,haklısın açıkcası balonlarla yıldırım kel alaka gibi duruyo bencede. fakat çizen arkadaşımızın bu konu üzerine mutlaka bir açıklaması olacaktır diye düşünüyorum kolaylıklar dilerim
atomlardan esinlenerek yapılan bir logoya nasıl balon benzetmesi yaptınız anlamadım düşünce olarak mantıklı ama uygulamada zayıf kalmış bir logo tek renk olmasıda başka bir eksi tarafı
atomlardan esinlenerek yapılan bir logoya nasıl balon benzetmesi yaptınız anlamadım düşünce olarak mantıklı ama uygulamada zayıf kalmış bir logo tek renk olmasıda başka bir eksi tarafı
Birde Atom konusunda katılıyorum, keşke atomların arasına bir bağ kursaydın arkadaşım, böylelikle balon-atom karmaşası ortadan kalkardı...Gerçi ozamanda ipli balon karmaşası yaşanabilirdi Renk konusunda arkadaşlarla hemfikirim, ortaya hoş bir çalışma çıkacaktır, Kolay gelsin
"...açıkcası balonlarla yıldırım kel alaka gibi duruyo..." Açıklamam: Benim şahsi düşünceme göre isime göre logo yapılmaz sektöre göre logo yapılır... Saygılar...
"...açıkcası balonlarla yıldırım kel alaka gibi duruyo..." Açıklamam: Benim şahsi düşünceme göre isime göre logo yapılmaz sektöre göre logo yapılır... Saygılar...
Tabikide sektöre göre logo yapılır ama firmanın ismini görmezden gelemezsin...Mesela aşağıdaki logoya bakacak olursan hem sektöre uygun hem isme uygun.Bizimde sölemek istediğimiz bu zaten...
O küreler atomsa eğer ilk bakışta atom olduğu anlaşılmalı. İlk bakışta tabiki balon gibi duruyor. wolphin arkadaşım atom deyince heee atommuş meğer diye düşündüm. Bir çalışmada %50 fikir ise eğer %50 ise fikri yansıtabilmektir.
O küreler atomsa eğer ilk bakışta atom olduğu anlaşılmalı. İlk bakışta tabiki balon gibi duruyor. wolphin arkadaşım atom deyince heee atommuş meğer diye düşündüm. Bir çalışmada %50 fikir ise eğer %50 ise fikri yansıtabilmektir.
Logo bir kuruluşun ismine isim katar.Nasılmı sorusuna cevabım geniş anlamda şu; bir kurumun kendine özgü rengi veya renkleri fontu şekli vs vs tamamen akılda iz bırakan farklı hislerin bütününden oluşur.Oluşturulan şekil yazı ve renkler zamanla yerine oturur."Zaman" arçelik için çok zaman önce aşılmış bir kavram.coca-cola italik yazı stiliyle yazılmış bir yazıdan başka bişey değildir ama uzmanların araştırmasına göre genelde kırmızıyla bir arada bu yazının kişilere gösterilmesi sonucu yapılan tanı testinde dünyanın % 91 i buna coca-cola diyebiliyor.Arçeliğin bir beyaz eşya resmi üzerinde yoğunlaşması veya coca-cola ' nın asidik bir meşrubat hissi vermesinin bi anlamı yok...çünkü onlar zamanı çoktan aşmışlar.unutmadan arçeliğin eski logosunuda incelersen sevinirim.