Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yine acemice logolar:)

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
69471980vm0.jpg

Benzer konular

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
69471980vm0.jpg

logoların burda görünmesi daha iyi olur:))

birinci logo fena değil ama bence yazıyı yanna birazdaha büyük yazmalısın çünkü küçültüldüğünde okunmaz

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
hala ögrenemedim su yükleme olayını tsk ederim :)

tsk ederim yorumun için

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmalısın potansiyelin var kolay gelsin... ;)

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
hala ögrenemedim su yükleme olayını tsk ederim :)

eklerken linki direkt yapıştırma mesaj kutusunun üstünde ikonlar var o ikanlardan
insertimage.gif
olan ikona tıkla. adı grafik ekle diye geçer. ona tıkladıktan sonra linki o kutuya yapıştır eğ okey de sonra altınada mesajını yaz. resim görünür ozaman.

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
eklerken linki direkt yapıştırma mesaj kutusunun üstünde ikonlar var o ikanlardan sarı bir kare içinde dağ ve güney olan ikona tıkla. adı grafik ekle diye geçer. ona tıkladıktan sonra linki o kutuya yapıştır eğ okey de sonra altınada mesajını yaz. resim görünür ozaman.

bir dahakine öyle yapcam tsk ederim

erdesing tsk ederim vakit buldukca kendimi geliştirmeye calısıyorum :)

Önümüzdeki 20 yıl içinde ümidim var senden :peace1:

:) ümidini yitirmemen ne güzel

flood oldu özür :)

birbilen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel logolar.. özellikle ilk ikisi.. gri şekli N'ye daha farklı şekilde ekleyebilirsin. Sanki onun devamıymış gibi dursa daha hoş olur..tebrikler, başarılar:)

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
acıklama yazmadım bu sirket dıs ticaret sirketi benim su anda calıstıgım sirket :) ve patronum illa me talik bir görüntü istiyor demir celik le ilgili oldugu için bende ilk ikisini begenmistim ama o sununcusunu begendi tabi biraz daha calısacam üstünde fikirleriniz benim için önemli tsk ederim

dolunay_m83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok amatör... logolarda neden degrade kullanırsınız anlamıyorum bilen biri varsa söyleyebilir mi?

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok amatör... logolarda neden degrade kullanırsınız anlamıyorum bilen biri varsa söyleyebilir mi?

ben amatörüm zaten bilmiyorsan söyleyim zaten konus baslıgımda acemice dedim degrade kullanmamım sebebi biraz ****lik bir görüntü vermekti tsk ederim

dolunay_m83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben amatörüm zaten bilmiyorsan söyleyim zaten konus baslıgımda acemice dedim degrade kullanmamım sebebi biraz ****lik bir görüntü vermekti tsk ederim

acemi olduğunu bilmiyordum ama zaten bazı arkadaslar grafikerim diyip burada tasarımlarını sergiliyorlar sonrada beğenilmeyince acemiyim ondan diyolar. madem acemisin grafikerim deme o zaman. üstüne alınma. :p Bilgin olsun logolarda degrade kullanma. acizane görüşüm bana göre degradeli logolar 2 inci sınıfa kaçıyo. güzel olmadı diye degrade ile süslüyolar.

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel bence acemiyim diyorsan 1 numaralı derim renk olayına biraz girersen daha efektif olur....

melsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logolardaki degradeleri görünce ben de şaşırdım. ve yorumları okuduğumdada sadece dolunayın bu konuya dikkat çektiğini gördüm. Ben şaşırdım diyorum çünkü sizlere göre çok acemiyim ve okuyarak araştırarak bu işin doğrusunu öğrenmeye çalışıyorum. Logo tasarımlarında kesinlikle degrade kullanmamız gerektiği söyleniyor veya yazılıyor . Acaba doğrumu yoksa kullanılabiliyormu

Lovejoy_048

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Neden hep ''N'' harfi üzerinde duruyorsun anlamadım..