Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok başarılısın gerçekten. İmrenyorum sana gerçekten. Herkesin hataları vardır, o yüzden hiç detaylarla ilgilenmek istemiyorum. Başarılarının devamını diliyorum...
Çok başarılısın gerçekten. İmrenyorum sana gerçekten. Herkesin hataları vardır, o yüzden hiç detaylarla ilgilenmek istemiyorum. Başarılarının devamını diliyorum...
Merhaba arkadaşlar. şimdiye kadar en baştan en yenilere kadar çizdiğim hemen hemen bütün illüstrasyonlarımın gözlerini bir sayfada birleştirdim ilk ve sona bakılınca aradaki fark çok fazla gerçekten. ve aralarda baya değişiklikler yapmışım tarz olarak. hepsine birden bakınca sizlerle de paylaşmak istedim :blush:
neden bilmiyorum benim gelişimim zıplamalarla oldu sizdende bekliyorum gerçi şuaralar sağlam bi zıplama.çok daha iyilerini yapıcaksınız, yapabilirsiniz.
neden bilmiyorum benim gelişimim zıplamalarla oldu sizdende bekliyorum gerçi şuaralar sağlam bi zıplama.çok daha iyilerini yapıcaksınız, yapabilirsiniz.
Ben de hemen hemen zaten zıplamalar ve gaza gelmelerle büyük değişimleri yaptım Ama şu sıralar vakit sıkıntısı çekmesem zıplamaya hazır yarımda kalmış çok çalışmam var da bekliyorum malesef güzel yorumunuz desteğiniz ve inancınız için teşekkür ederim :angel: