Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yorgunella "Yeni Çalışmalar"

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok cici olmuşlar eline sağlık :)

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Merhaba arkadaşlar. şimdiye kadar en baştan en yenilere kadar çizdiğim hemen hemen bütün illüstrasyonlarımın gözlerini bir sayfada birleştirdim :)
ilk ve sona bakılınca aradaki fark çok fazla gerçekten. ve aralarda baya değişiklikler yapmışım tarz olarak. hepsine birden bakınca sizlerle de paylaşmak istedim :blush:
gozler.jpg

gözler:)en sevdiğim yerler:)Ben ilk yaptıklarını daha çok beğendim.Anatomik olarak daha iyi duruyorlar.Son yaptıklarında kirpiklerde problem var sanki.Kirpik başlangıcının daha seyrek olması gerekirken oralarda daha gür olmuş.Göz tersmiş gibi bir izlenim veriyor.

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Eline saglik cok guzel iş cıkarmıssın.

Teşekkür ederim.

gözler:)en sevdiğim yerler:)Ben ilk yaptıklarını daha çok beğendim.Anatomik olarak daha iyi duruyorlar.Son yaptıklarında kirpiklerde problem var sanki.Kirpik başlangıcının daha seyrek olması gerekirken oralarda daha gür olmuş.Göz tersmiş gibi bir izlenim veriyor.

Teşekkür ederim karantina. bütün olarak bakıldığında ilk çalışmalarmda aslında anatomik sorunlar çok fazla var :) ama gözlere her zaman özen göstermişimdir. o yüzden ilklerdeki gözlerde güzel duruyorlar :) yorumun için teşekkür ederim.

Ogre

🌱Yeni Üye🌱
iyi çalışmalar tbrk ederim

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
İlk sayfada Tonks'u gördüüm çok sevindim, çook sevimli olmuş, HP bilen birini gördüğüme de çok mutlu oldum. :rofl:

redarch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmaları çok beyendim tarzında çok iyi...

cancan89

🌱Yeni Üye🌱
****1.çalışmada gölge sorunları ve diş çalışmayı hoş göstermiyor.

****2.çalışma kısmedaha iyi göz çalışmalarınız fena değil detay gerekiyor çalışmaya dewam yorgunella abla:)