Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yorumlarınızı bekliyorum ( bu ilk çalışmam )

kty38

🌱Yeni Üye🌱
bence arkadaş farkında olmadan bayrağı yere koymuş ama biraz fazla üzerine gidilmiş.
Logo olrak yorum yapmak gerekirse çok amatör olmuş bence fotograf, resim kullanmadan daha vektörel bir çalışma olmalı. logo yapımı ile ilgili kurallara bir göz atmanızı tavsiye ederim. İnternetten logo yapım kurallarını araştırabilirsiniz. Başarılar dilerim.

okul veya resmi kurumlarda malumunuz yönetici ler bahsettiğiniz tarzda bir loğoyu kabul ettirmek - begendirmek biraz proplemli.
örneğin ısrarla yuvarlak olması ve yazıların da dairesel olması gerekti söylenmesine karsın buna zor ikna ettim diyebilirim. etilerde - çankayada bir okulda olsam dediğiniz olabilirdi.

amatörlük konusunda haklısın konu başlığında yazdığım gibi bu ilk logo çalışmam .

RoHaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.siirtliler-board.net
ikinci logo çalışmanız ile tamamı kırmızı olan bir çalışma gördüm. Onlar fena olmamış. ama logonuzda resim kullanmamanızı tavsiye ederim. vektörel bir çalışma logolar için her zaman en idealidir.

Son düzenleme:

Tayf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olmamış bayrağı kaldırıp tekrar denemenizi tavsiye ederim... 2. çalışma da buna uygun değil gibi deniz okul denzin içnde mi? değil... eee illaki okul figürünü de kullanmak zorunda hissetmeyin iki öğrenci kullanabiliriz çok daha iyi olabileceğine eminim görüdüğüm kadarıyla yeterli değil... 3. deki krmızı boğmuş atmış çalışmayı... çok ağır oldu ama öyle... gerçekten biraz daha özgün olabilir öğrenci kullanmayı deneyin bir de... :)

hpanter1977

🌱Yeni Üye🌱
bir logo tasarimi icin zorlu bir calisma bence.brosur ya da afis yapmiyorsunuz cunku.direk okul resmi kullanmak dogru degil bence.matbaa asamasi da var bunun..sadelik derim ben.sekiller ve tipografi on planda olmali

Basaru

🌱Yeni Üye🌱
Ben okulunda eğitim gören bir kişi olarak, şu anki birikimle bile buna logo demem. Bayrağı bırakın, bu şekilde bir logo asla olamaz. O kadar kolay olsaydı herkes photoshop'ta fotoğrafa filtre atıp logo diye koyardı.

Logo yapmak için bir konseptiniz olmalıdır. Bu düşüncenizi en sade ve anlaşılır biçimde aktarmalıdır. Her türlü ortama uygulanabilir olmalıdır. Renk sayısı ve miktarı belli olmalıdır. Genelde logolar 3 veya dört renkten oluşurlar fakat işvereninize göre bu tabii ki değişebilir. Biliyorsunuz son zamanlarda bazı logolar üçüncü boyuta geçtiler, bu yüzden renk kısıtlaması yok olmaya başladı. Ama yine de bu üç boyutlu logoların sade halleri de bulunmakta.

Bir de insaflı olun demişsiniz. Eleştirinin insafla alakası yoktur. İyisi de kötüsü de vardır. Her ikisi de faydalıdır. İlk çalışmanızda muhakkak ki çok fazla hata olacaktır fakat ilk çalışmada eleştiri almak çok çok faydalı olacaktır. Eleştiri ( veya insafsızlık :) ) istemiyorsanız, işinizi buraya koymadan işvereninize teslim edin :)

winnertr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
türk bayrağını yerlerde değilde göklerde zemin olarak kullanırsan bi problem çıkmaz

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
Logo nun Tasarımı için bişey diyemeyeceğim Kafam Karmakarışık oldu.. Ama Bayrak kullanılacaksa Logoda Önceliklle, İç işleri bakanlığından izin alınması gerekiyor diye biliyoru. Bir Dağçılık Külübunun Logosunda Kullanmaya Kalkmıştım, İzin almadık kullanma onu diye uyardılar beni dikkat edin ilerde sıkıntı yaşayabilirisiniz. İyi Çalışmalar
Saygılar

kty38

🌱Yeni Üye🌱
eleştiri

ben adına logo dedim . ama bu çalışma okulun resmi flamalarınada ressmi yazışmalarında kullanmak sözkonusu değl zaten . bunun yerine meb in standart logoları kullanılmakta okul tabelasında ve benzeri alanlarda . benim yaptığım ise daha farklı alanlarda kullanılanılacak örneğin internet sitesinde falan .... resmi kurumlarda logov veya flama - tabela gibi düzenlemeler için yönetmelik ve standartlar zaten belli dir.bunun dışına da çıkılamaz .

bu çalışmayı internet sitemizin başlığında kullananmayı planlıyorum .

SuC

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zirveturk.org
tonlarca yorum var ama biri demiyorki logo en fazla 3 renkten oluşur resim kullanılamaz diye logolar kanununu okudunuzmu

hokucem

🌱Yeni Üye🌱
yaptıgın calısma daha cok el ılanı gıbı olmus logo tasarımıyla alakası yok, eger logoyu vektorel calısırsan daha basarılı sonuclar alabılırsın,

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Benimde ilk bakışta gözüme çarptı bayrağımız. Düzentirsen sorun kalmayacak.

pink_earth

🌱Yeni Üye🌱
ya ılk tasarım için fena degıl ama bence bayragın yerlerde olması olmamıs valla bır turk olarak insana dokunuyokusura bakma:(

cananosman

🌱Yeni Üye🌱
kendini aş...bir deli gibi düşün...uçuk biri gibi...iyi bir grafikerin en önemli özelliği şudur: aklına gelen ilk şeyi çöpe atmak...sonrakini de çöpe atmak...ve sonrakini de...
grafiker, aklına gelmeyen şeyleri aklına getirmek için ter dökendir...güzel değil diyerek kırmak olmaz... ama olmamış...
logoda fotograf kullanılmaz...kullanılırsa logo olmaz...adına grafik denmez...
resim denir...
logo karmaşık olmaz...basit olur...en basit logo en iyi logodur...

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışman olduğu, ilk bakışta belli oluyor :D