Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yorumlarınızı Bekliyorum Hanımeli Cafe Patisserrie

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Şimdi iyi oldu arkadaşlar :)

therein

🌱Yeni Üye🌱
Müşterinin çalışmanız üzerinde değişiklik yapmasına ne dersiniz.. Mesela bu çalışmaın cafe yazısı el yazısı deildi ve kaşık yerine ilk sunumumda ters duran çatal vardı.. Müşteri bi kaşık istedi bu fikirden sonra..

Ben kendi düşüncemi söyliyim.. Ülkemizde genel olarak müşteriler akıllarında birşey üretiyorlar ve onu çizip getirmemizi bekliyorlar.. Halbuki neye ihtiyaçları olduklarını biz biliyoruz..

Zorlar... Fakat onlarında bize ihtiyacı var..

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
bence ortada bir ayıp var :) tartışmaya devam edelim, çalışmayla hiç ilgili olmayan yazışmalar iyi oluyor, tek kelimeyle biri diğerini hemen yanlış anlıyabiliyor, başka biri çıkıyor bitmiş tartışmayı alevlendiriyor, öbürü kafamda tutarım dedi diye özür diliyor, size demedim diyor, :) başka biri ukala diyor, sorun ne belli değil, ben arkdaşın kafamda tutarım kelimesinin yanlış olduğunu düşünmüyorum, ayrıca forumdayken karaktermi değiştirmek gerekiyor, bazılarının konuşma tarzı öyledir, size ukalalık olarak gelmiştir, çoğul yada tekil, logoya okunmayacak bir şey yazmayız demiş olsa ne olur , demese ne olur, tartışılacak konu ne anlıyamadım, nedense foruma yeni katılan arkadaşlara bi acemilik muamelesi yapılıyor o da çok komik, foruma bu gün katılan ile 2 sene önce katılan bir üyenin hiç bir farkı olmadığını düşünüyorum, ben burda eski üyeyim, yöneticeleri tanıyorum, paylaşım yapıyorum, 24 saat onlineyim, diyerek, kimseden daha yetkili olmuş olmuyoruz, birilerini ukalalıkla, yargılamadan önce, biraz daha düşünürsek iyi olur , nihat beyin yorumu için başka biri tartışıyor, :) logoya gelince, yazı kartvizde okunmazsa, ayıp edersin :) çok sade olmuş, rengini beğenmedim, müşterininde beğenmesi önemli değil aslında, ben o kafeye giden müşteri olsam, hiç dikkatimi çekmezdi, 1 tane çay kaşığı, içinde kalp algılamak bile zor, espirisi güzel olsada bence kayıpolmuş , genelde cafe logoları, kaşık tencere kahve kalp olur , benim yaptıklarımda öyleydi, daha farklı bir şey olabilirdi ama zamınında bende düşünmüştüm, tatlı kaşığı iyidir :) başarılar herkeze

Feyza Gumus

🌱Yeni Üye🌱
Ellerine sağlık ama bu şekilde hem HANiMELi(kaşık i harfini çağrıştırıyor) gibi okunuyor hem de HAN MELİ (simetri kelime birliğini bozmuş ) gibi. Kaşığı en sonda yani i harfinin yerine kullansan daha iyi olmaz mıydı?