bence ortada bir ayıp var
tartışmaya devam edelim, çalışmayla hiç ilgili olmayan yazışmalar iyi oluyor, tek kelimeyle biri diğerini hemen yanlış anlıyabiliyor, başka biri çıkıyor bitmiş tartışmayı alevlendiriyor, öbürü kafamda tutarım dedi diye özür diliyor, size demedim diyor,
başka biri ukala diyor, sorun ne belli değil, ben arkdaşın kafamda tutarım kelimesinin yanlış olduğunu düşünmüyorum, ayrıca forumdayken karaktermi değiştirmek gerekiyor, bazılarının konuşma tarzı öyledir, size ukalalık olarak gelmiştir, çoğul yada tekil, logoya okunmayacak bir şey yazmayız demiş olsa ne olur , demese ne olur, tartışılacak konu ne anlıyamadım, nedense foruma yeni katılan arkadaşlara bi acemilik muamelesi yapılıyor o da çok komik, foruma bu gün katılan ile 2 sene önce katılan bir üyenin hiç bir farkı olmadığını düşünüyorum, ben burda eski üyeyim, yöneticeleri tanıyorum, paylaşım yapıyorum, 24 saat onlineyim, diyerek, kimseden daha yetkili olmuş olmuyoruz, birilerini ukalalıkla, yargılamadan önce, biraz daha düşünürsek iyi olur , nihat beyin yorumu için başka biri tartışıyor,
logoya gelince, yazı kartvizde okunmazsa, ayıp edersin
çok sade olmuş, rengini beğenmedim, müşterininde beğenmesi önemli değil aslında, ben o kafeye giden müşteri olsam, hiç dikkatimi çekmezdi, 1 tane çay kaşığı, içinde kalp algılamak bile zor, espirisi güzel olsada bence kayıpolmuş , genelde cafe logoları, kaşık tencere kahve kalp olur , benim yaptıklarımda öyleydi, daha farklı bir şey olabilirdi ama zamınında bende düşünmüştüm, tatlı kaşığı iyidir
başarılar herkeze