Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence slogan kötü. Bir insan zaten oraya çay içmeye gitmez değil mi? renk güzel ancak resim mobilya reklamı gibi duruyor. Kız yurdu reklamı gibi değil.
görselliği güzel, hoş olmuş ama, reklam amacına uygunmu, verilmek istenilen mesajı ne kadar veriyor, bu kız yurdu bu reklamdan ne kadar faydalanacak, bu kısımları tartışılır.
Görsel başarılı olmuş emeğine sağlık ama slogan için aynı şeyi söyleyemiyeceğim. Anlatmak istediğiniz tema bir çay içmek gibi kısa süreli davetmi yoksa tam pansiyon otelmi ben anlamakta güçlük çektim. Eğer konaklama şeklinde otelse yanlış mesajlar çıkıyor buradan.
Bence slogan kötü. Bir insan zaten oraya çay içmeye gitmez değil mi? renk güzel ancak resim mobilya reklamı gibi duruyor. Kız yurdu reklamı gibi değil.
Bu yorumu okumadan aynı karara varmıştım!. Kesinlikle çok şık ve espirili bir mobilya mağzası reklamı olmuş!.. (logo, slogan, lekeler, çizgiler, renkler hepsi)