Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yurt için Raket çalışması

vonwien

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.saymedya.com
Arkadaşlar bir kız yurdu için yapmış olduğum raket çalışması. Değerli ve yapıcı yorumlarınızı beklliyorum. Saygılarımla...

surs.jpg

erdogan.34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok hoş olmuş ellerine sağlık sloganında güzel seçim olmuş

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence slogan kötü. Bir insan zaten oraya çay içmeye gitmez değil mi? renk güzel ancak resim mobilya reklamı gibi duruyor. Kız yurdu reklamı gibi değil.

Emeğe saygılar.......................................

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
görselliği güzel, hoş olmuş ama, reklam amacına uygunmu, verilmek istenilen mesajı ne kadar veriyor, bu kız yurdu bu reklamdan ne kadar faydalanacak, bu kısımları tartışılır.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Görsel başarılı olmuş emeğine sağlık ama slogan için aynı şeyi söyleyemiyeceğim. Anlatmak istediğiniz tema bir çay içmek gibi kısa süreli davetmi yoksa tam pansiyon otelmi ben anlamakta güçlük çektim. Eğer konaklama şeklinde otelse yanlış mesajlar çıkıyor buradan.

vonwien

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.saymedya.com
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Mobilya reklamını andırdığı doğru, sonradan bende farketttim, yorumlarınızı değerlendiriyorum ,teşekkürler...

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmanı göremediğim için sadece yorumları okumakla yetindim yorum yazamıyorum iyi çalışmalar

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence slogan kötü. Bir insan zaten oraya çay içmeye gitmez değil mi? renk güzel ancak resim mobilya reklamı gibi duruyor. Kız yurdu reklamı gibi değil.

Emeğe saygılar.......................................

Bu yorumu okumadan aynı karara varmıştım!. Kesinlikle çok şık ve espirili bir mobilya mağzası reklamı olmuş!.. (logo, slogan, lekeler, çizgiler, renkler hepsi)

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğine sağlık. sade ve çok hoş bir çalışma olmuş.