Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yuvarlak içine dalga yerleşimi?

sersenis

🌱Yeni Üye🌱
şekli çizemediğim için resmi atamadım bir yarım daire içine dalgalı bir çizgi yerleştirmem lazım atıyorum bayan atletlerinde dantel olurya üst bölümde
çizgiyi çiziyorum dalga haline getiriyorum ama yarım daire iç kenarına nasıl düzenli bir şekilde yerleştiricem bilemedim lütfen yardımmmmmmmmm

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Yazdıklarınızdan hiç bir şey anlamadım sanırım diğer arkadaşlar da biraz zor anlayacaklardır kabaca da olsa bir resim eklerseniz daha kolay yardımcı olunabilir ...

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben de tam anlamadım yani anladığım şey var ama o çok kolay birşey olduğu için tam emin değilim
yani çizdiğiniz dalgalı çizgiyi yarım dairenin oval kısmına koymak istiyorsanız mouse ile tutun ve oval çizgi üzerine bırakın sonra yerleştirme işlemi için sağın dan solundan düzeltin
ya da her iki nesneyi seçip C tuşuna basıp ortalayın daha sonra ctrl tuşu baılı olarak ovalin üzerine bırakın
anladığım buydu eğer yanlışsa daha geniş anlatırsan iyi olur

nsacar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
soruyu daha açık sorabilirsen yardımcı olabiliriz. Kabaca bir kağıda çizip fotoğrafını koyabilirsin.

Grafik Canavarı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.niziphalkinsesi.com
dalgalı çizgileri daireye gelecek şekilde kes veya
daireleri çiz dalgalı şekli üstüne koy sonra ikisini bir tutup isteğine göre weld trim intersec simplify komutlarındn birini ver

sersenis

🌱Yeni Üye🌱
j6pZb.jpg

çok özürdilerim çizebildiğim kadarını ekledim ama daha güzel dalgalar ve daha perspektif bir açıyla düzgünce yerleştirmek istiyorum sizin belirttiğiniz şeyleri deneyeceğim ama pek çözemedim belki böyle daha iyi olur diye ekledim resmi.

ilginiz için teşekkürderim

Son düzenleme:

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
j6pZb.jpg

çok özürdilerim çizebildiğim kadarını ekledim ama daha güzel dalgalar ve daha perspektif bir açıyla düzgünce yerleştirmek istiyorum sizin belirttiğiniz şeyleri deneyeceğim ama pek çözemedim belki böyle daha iyi olur diye ekledim resmi.

ilginiz için teşekkürderim

bende böyle anlamıştım dalgaların boyunu aynı yapmak için birtane çizip yanına dublicate yaparak yapsan daha iyi olur
kolaygelsin

sersenis

🌱Yeni Üye🌱
dedğinizi anladım ama o dalgaları eşit bir şekilde dağıtamıorum ovale sorun orda ama çok teşekkürler yardımlarınız için

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
dedğinizi anladım ama o dalgaları eşit bir şekilde dağıtamıorum ovale sorun orda ama çok teşekkürler yardımlarınız için
bir dalga çizdikten sonra onu mouse ile tutup yan tarfına koy ve aynı anda sağ tıkla pratik bir yoldur böylelikle hepsinide aynı boyutta yapmış olursun
kolaygelsin...