Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zafran helva ve şekelerleme katalog tasarımı

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
76460472.jpg

19987244.jpg

78834372.jpg

63965509.jpg

56726726.jpg

20547124.jpg

69504560.jpg

77929096.jpg

67382990.jpg

74764935.jpg

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Benzer konular

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arka zeminler çok koyu gibi geldi bana genel anlamda güzel ve iştah açıcı duruyor tebrikler

ibrcan

🌱Yeni Üye🌱
Ürün katoloğununuz genel anlamda
iştah açıcılık - Çok iyi
Kullanılan resmin Arka plan ile uyumluluğu - iyi
Resimlerin kalitesi - Çok iyi
Resimlerin Persvektifi - Çok iyi
Markaya özgü bir tasarım olması - çok iyi

benim değerlendirmem bu çalışma çok güzle olmuş. Şunu koymasan veya şöyle yapsan iyi olur diyecek birleyim yok. Gayet güzel bir çalışma

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
arka zeminler çok koyu gibi geldi bana genel anlamda güzel ve iştah açıcı duruyor tebrikler

sagat zeminlerde sıkıntı yok da rgb'ye cevirirken biraz renk kaybı yaşıyorz. yoksa ürün ve zeminler gayet parlak. yorumun için teşekkürler.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ürün katoloğununuz genel anlamda
iştah açıcılık - Çok iyi
Kullanılan resmin Arka plan ile uyumluluğu - iyi
Resimlerin kalitesi - Çok iyi
Resimlerin Persvektifi - Çok iyi
Markaya özgü bir tasarım olması - çok iyi

benim değerlendirmem bu çalışma çok güzle olmuş. Şunu koymasan veya şöyle yapsan iyi olur diyecek birleyim yok. Gayet güzel bir çalışma

Yorumun için tesekkürler ibrcan. hergün +1 koyarak ilerlemeye calısıyorum iste :)

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
genel itibariyle çok güzel olmakla beraber ayrıntılı incelendiğinde aslında birçok hata var. gölgelendirmeler birbirleriyle uyum sağlamıyor aynı sayfadaki ürünlerde hem gölge, hemde yansıma kullanmışsın yada hiçbişey kullanmamışsın... gölgelerine pek fazla bişey demicem ama bu yansımalar bu hiç işe hiç yakışmamış....

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
genel itibariyle çok güzel olmakla beraber ayrıntılı incelendiğinde aslında birçok hata var. gölgelendirmeler birbirleriyle uyum sağlamıyor aynı sayfadaki ürünlerde hem gölge, hemde yansıma kullanmışsın yada hiçbişey kullanmamışsın... gölgelerine pek fazla bişey demicem ama bu yansımalar bu hiç işe hiç yakışmamış....

yorum için tesekkürler evinamin yansımaları tekrar gözden geçirecem ama hiçbisey kullanmadığım yok hepsinde yansıma var ve %10 tramlı 20 derece açılı gölge var arkalarında hepsinde de arka plandan sıyrılması için gölge attım zaten. biraz öne gelsin istedim. birkac cekim ürün değişikliği nedeni ile stüdyodan gelmediği için 10x ile çekildi 10larda pixel hatası var ama onun dışında demo baskıyı aldım. gölge ve yansımalar iş üstünde sırıtmadı. yine de yorum için teşekkürler baskı öncesi sonkez açıları ve yansımaların oturup oturmadığını kontrol edicem.

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Görselde URL Vermek Yasaktır Lütfen Görselleriniz Düzenleyin.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Görsellere farklı bir site URL si verilmemiş.
Açılan konu ve mesajlarda kurallara aykırı olduğunu düşündüğünüz hususları ikaz etmek yerine Moderatöre Bildir butonunu kullanarak yöneticilere bildirin.

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Görsellere farklı bir site URL si verilmemiş.
Açılan konu ve mesajlarda kurallara aykırı olduğunu düşündüğünüz hususları ikaz etmek yerine Moderatöre Bildir butonunu kullanarak yöneticilere bildirin.

Yani Yasak Değilmi Şirket İnternet Adresini ve ya E-postasını vermek ?
Konuyu Moderatöre Bildiriştim Teşekkürler...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yani Yasak Değilmi Şirket İnternet Adresini ve ya E-postasını vermek ?
Konuyu Moderatöre Bildiriştim Teşekkürler...

Elbette yasak ama bunlar farklı.Üzerine tıkladığınız zaman görselin imageshack sitesi tarafından büyütülmüş haline yönlendiriliyorsunuz. Yani farklı bir adrese veya siteye yönlendirilmiyorsunuz.

Bildirdiyseniz ve bir aykırılık tesbit edilirse gereği yapılır sizin ikaz etmenize gerek yok.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆

mersinli bunu inatla düzenlemiycem. birincisi firma reklam sektöründe deil, ki yaptığım da zaten reklam amaçlı değil. ikincisi dikkatimden kacmış ama düzeltmek isteyen silsin önemli de deil,ya da bunun için forumdan uzaklaştırılsam onu da cok dikkate almam acıkcası. Şimdi niye böyle söylüyorum onları bir sıralayım da :

aslında son günlerde bununla ilgili başlık bile acıcaktım ama acıkcası erindim mesajda sana kısmet oldu yani sana bi kastım yok bastan söyliyim, alınmanı istemem çünkü. ne kişilere saldırı yapma niyetindeyim ne de başka bisey.

buraya paylaşım yüklememin sebebi sadece yorum almaktı. ancak son dönemlerde ben forumun tamamen amacından uzaklaştığını düşünenlerdenim. Birincisi arı üyelik alıcam diye herkes rapidlere upload edilmiş ve yasal olarak kullanımı tamamen yasak (1-4 dolar vermek cok mu zor kullanılacak resimler için) sürekli olarak stock photo ve vektörleri paylaşım alanı haline dönüştü. yok firma teli vermek yasak, yok http vermek yasak. ya tamam hepsine kabulüm bu yasaklara uyayım ama söylermisiniz arı üyelik alıcam diye yapılan yasal olmayan resim paylaşımları, yasal olmayan tema paylaşımları yapılmasına neden bu kadar özenilmiyor. ? son 1 aydır girdiğimde yorum yazacak eskisi kadar çalışma yüklenmediğini farkettim ve ben de atmamaya başladım çünkü insanların istedği aynen şu : emeğine sağlık güzel paylaşım download ediim ve selametle. forum artık grafikerlerin paylaşım alanı yerine rapid dağıtım alanı haline geldi ama uymamız gereken yasaklar işlerde yer alan telefon ve web kısımlarını kapatmak. daha büyük ayıplar yapılırken ses çıkarılmadan bu kurallara uyulmasını beklemek biraz mesleğine ve emek verenlere bu işi ticari olarak yapan kuruluşlara karşı ikiyüzlü davranmak olmuyor mu? bu mu bu sitenin amacı bunu mu yapmak için kullanılıyor? eğer öyle ise ne uzaklaştırılmak ne de başka bir ceza üyelik silinmesi vb. artık dikkate almıyorum. çünkü hakikatten upload sitesinden farkı kalmamaya başladı buranın. son bi heves yükledim çalışmaları ama. burdaki yorumları dahi dikkate almayı düsünmüorum artık. çünkü forum üye sayısı belki yüzbinlerdir ama meslektaş ya da mesleğe emek verenler diyeceğim insan sayısının artık binlere ulaşmayacağını düşünüyorum. başta da söylediğim gibi kastım sana değil zaten bi konu açacaktım ama : yasaklara uymak için yasaların herkese yönelik ve adilane olması gerekmez mi. detaylarda kusur aramak yerine baştan sona kusurlu olan şeyler incelenmedikçe kimsenin kurallara uyması da beklenemez.

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Dediklerini Anlıyorum Fakat;

- Uploadların Hepsi Grafikerler İçin Upload Ediliyor. Ve Çoğu Kişi Bunları Kullanıyor.
- Ayrı Yeten Uploadların Hepsi Yasal İndirdiğimiz Tasarımları İndirdiğimiz Site Paylaşılsın Diye Veriyor...

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Dediklerini Anlıyorum Fakat;

- Uploadların Hepsi Grafikerler İçin Upload Ediliyor. Ve Çoğu Kişi Bunları Kullanıyor.
- Ayrı Yeten Uploadların Hepsi Yasal İndirdiğimiz Tasarımları İndirdiğimiz Site Paylaşılsın Diye Veriyor...

ya mersinli oyle bisey yok. stock photo'ya ait olan bir cok telifli ürün hotfile'a upload edilin çeşitli sitelerden (isimlerini yazmıyorum) linkler halinde veriliyor. eğer bunların free dağıtıldığını düşünüyorsan resim kodunu stock photoya mail at ve telifli olup olmadığını görselden kullanım hakkı edinmek için ne kadar ödemen gerektiğini ya da görseli satın almak ve telifini tamamen elinde bulundurman için ne kadar ödeme yapman gerektiğini öğrenebilirsin. vintage'lerden tut da HQ resimlere kadar tamamı ücrete tabidir ve stock photo takip ettği için hotfile'dan ve rapid'den sürekli kaldırılmaktadırlar. .

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Telif Konusu Sadece Şirketlerde Geçerlidir.

Örnek:

Migros Bir Şirkettir Ama Migros Adında Şirket Olmayan Birçok Şey Var...